Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benzer maliyette birde Gianni Zuiverloon var . West Bromwich küme düşmesinden kaynaklı , iknası nispeten daha kolay . Genoa İtalyanın şu an flaş takımı . Stadyum yenilendi , çok iyi gençlere yatırım yapıyorlar ve o gençlerden biri olan Borre en çok güvendikleri isimlerden biri .

Bana kalırsa , madem Hırvat pazarına alakalıyız Ivan Tomecak "mutlak suretle" seçeneklerden biri olmalı . Cale gibi bir futbolcu değil , byükü yıldız olabilecek yeteneklere sahip . Hem ofansif olarak hem müdafa olarak tam bir modern kanat oyuncusu .
    Farabi abi Floccari 'yi aldık sence nasıl bir futbolcu (Genoa)

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sana şunu söyleyebilirim..maçı Tayfunun olduğu kapalı tribünden izleyen herkes benle hemfikirdir..inan bana bunu yönetimde farketmiştir ve bence sağ bek transferi yapacaklar...
      Bu Tayfun statdan farklı televizyondan farklı mı izleniyor anlayamadım ben...Merak ediyorum Tayfun karşı takımın sağbeki olsaydı ve aynı performansı gösterseydi yorumlar da aynı şekilde mi olacaktı...
      #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farabi abi Floccari 'yi aldık sence nasıl bir futbolcu (Genoa)
        ula ne dıon sen dalga mı gecıon

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ula ne dıon sen dalga mı gecıon
          Estağfirullah ben Genoa için dedim Çok özür dilerim

Yorum

• Hayrli geceler arkadaslar...

Sayet bu Gabric transfer edilir de fos cikarsa bu yönetim ne yüzle avni akere gelip mac seyredecek???

Herhalde Hugo Broosun israr etmesi (orasi belli degil, hoca sol acik diyor???) yetenekli bir futbolcu oldugunu gösterir.

Insaallah buda cürük cikmaz...

Sagbek (stoperde oynayabiliyor) Orhan Sam mutlaka alinmasi lazim, sayet hedef sampiyonluksa...???

Forvete takviye sart, mesela Mustafa Pektemek, Sezer Öztürk (Fatihi zaten anca devre arasi alirlar) gibi tek tük genc ve yetenekli oyunculardan birisi alinmasi lazim, sayet hedef sampiyonluksa...???

Bu iki mevkiye transfer yapildiktan sonra, isterse Gabric icin transfer döneminin son gününe kadar gidip hirvatistana kamp kursunlar!!!

Birde güya yildiz sözü vermisti baskan ve ekibi???!!!

Kim yildiz???

Formamizda tek yildiz var, o da sagbek ve forvete transfer yapilmasa bu yil kayip gidecek!!!

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bize en büyük kötülüğü Faruk Özak yaptı geçen sene Gökhan'ı aldırtarak.. Gökhan çok iyi bir golcü ama Broos'un tek forvet sistemine uymuyor. Yerine adam alınsa en az 3-4 m Euro , Gökhan'a da 6 m euro verdik 10 m euro ediyor 1 forvet oyuncusu almak. Bu kadar lükse kaçamayız.. Gökhan bu takımdayken elimiz kolumuz bağlı tek forvetli bu sistemde.
              Yahu Faruk Özak ne yaparsa yaranır bu şehre bilmem ki...Sanki Faruk Özak kimseden habersiz gidip aldı Gökhan ı...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet bence de.. Orta sahada yığılma oldu.. Yani bu demek oluyor ki yedek bekleyecek oyuncu sayısı da fazla olacak, bu da oyuncuların moralini bozabilir..
                bu sezon avrupa ligine katılırsak turkıye kuapası dahıl minimum 50 -60 uzerı maç oynayacağız moral bozukluğu olmaz dert etmeyelim.herkese forma gelecek sırasıyla.
                "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                --------------------------Novalis--------------
                ------------

Yorum

• Manisa nın aldığı sol kanat. bir yanlışlık var galiba.

josh simpson

Yorum

• Bu kadroyla uefaligine kalamayiiiiiiiiz!!!

Sagbek ve forvete takviye sart, sol acik yemegin yaninda tatli gibi olur bir nevi...

Muhtemelen guruplara kalabilmek icin zor bir rakip ile eslesecegiz, sagbeksiz ve forvetsiz kimi nasil yenecez merak ediyorum dogrusu???!!!

Yorum

• Faruk Özak ne yaptı? 96 da kasası artı olan ve elde ciddi futbolcuları olan bir takım bıraktı. Sonra geçen sene işi gücü bıraktı Sadri Şener i ikna etmek için aile efradına yalvardı. HES projesini hazırlattı alın yapın dedi...Bu gün Trabzon da siyasi görüşü ne olursa olsun Ankara da işi olan herkese kapısını açık bıraktı. Hatta bu konuda kendi partili bürokratlarından tepki aldı...Ama yine şehrin en büyük problemi Faruk Özak...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Fatih Tekke84 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadroyla uefaligine kalamayiiiiiiiiz!!!

Sagbek ve forvete takviye sart, sol acik yemegin yaninda tatli gibi olur bir nevi...

Muhtemelen guruplara kalabilmek icin zor bir rakip ile eslesecegiz, sagbeksiz ve forvetsiz kimi nasil yenecez merak ediyorum dogrusu???!!!
                        2 beraberlikle de gruplara kalabiliriz.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mario Mandzukic

Photo: unbekannt Date of birth: 21.05.1986 Age: 23 Height: 1,86 Nationality: Croatia Foot: right
                          "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                          --------------------------Novalis--------------
                          ------------

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Manisa nın aldığı sol kanat. bir yanlışlık var galiba.

josh simpson

http://www.youtube.com/watch?v=EZs87kMVhds
                            fena oyuncuya benzemiyor

Yorum

• Mandzukic, Gabric ile aynı kaderi paylaşıyor. Avrupa kupasında oynadı...

Golü atmasına rağmen, son dakikada takımını 10 kişi bıraktı.

Maliyet olarakta tuzlu olur bizim için.

Yorum

• 40 kere Carew desek gelir mi diyeceğim ama, 40 bin kere Tekke dedik gelmedi.

Carew cuk diye otururdu be.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X