Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 15 gol 7 assist

ne kötülükmüs be arkadas

buarada gollerin videosu varmi?
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bize en büyük kötülüğü Faruk Özak yaptı geçen sene Gökhan'ı aldırtarak.. Gökhan çok iyi bir golcü ama Broos'un tek forvet sistemine uymuyor. Yerine adam alınsa en az 3-4 m Euro , Gökhan'a da 6 m euro verdik 10 m euro ediyor 1 forvet oyuncusu almak. Bu kadar lükse kaçamayız.. Gökhan bu takımdayken elimiz kolumuz bağlı tek forvetli bu sistemde.
      Faruk Özak Gökhan'ı almamızda yardımcı olduğu için suçlu mu oldu yani? Aslında haklısınız, bize yardımcı olmamalıydı. Çünkü biz ne yapılan yardımdan memnun kalırız ne de yardım etmeyeni eleştirmekten vazgeçeriz. Bu durumda yardım etse de etmese de hep eleştiri hep eleştiri. Bir fark yok.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok ya bi maçta izlemiştim gerçekten çok iyi adam.
        Çok iyi olduğu konusunda da haklısınız. Ama fiyatı da gerçekten çok iyi. Bir de fiyatına bakın bence.

Yorum

• Varmi Gelisme
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyi olduğu konusunda da haklısınız. Ama fiyatı da gerçekten çok iyi. Bir de fiyatına bakın bence.
            Walla bilmiyorumki fiyatını. Ben zaten o maçta görmeden önce tanımıyordum bile o oyuncuyu. Ama pahalıysa da şaşırmam zaten. Adam kalitesini belli ediyor sahada.

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              buarada gollerin videosu varmi?
              Var, buyur

Video izlemek artık daha eğlenceli! Hürriyet TV'de özel kanallar, web dizileri, eğlenceli ve öğretici video klipler ile hoşça vakit geçirmek için hemen tıkla!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Varmi Gelisme
                Var, Hugo Broos sag bek, Gabric ve bir forvet istiyor. Gabric önümüzde ki hafta netlesir dedi.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faruk Özak Gökhan'ı almamızda yardımcı olduğu için suçlu mu oldu yani? Aslında haklısınız, bize yardımcı olmamalıydı. Çünkü biz ne yapılan yardımdan memnun kalırız ne de yardım etmeyeni eleştirmekten vazgeçeriz. Bu durumda yardım etse de etmese de hep eleştiri hep eleştiri. Bir fark yok.
                  Lafı neresinden anlıyorsunuz ? Şu sisteme uymuyor G.Ünal. Tek forvette olmuyor ve alırken de dünyanın parasını verdik satmaya kalksan kimse o kadar para vermez. Takıma forvet isteyenler 3-4 m euro ona bayılmayı ve 6 m euroluk Gökhan'ı kulübeye hapsetmeyi göze alıyorlar mı ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Var, Hugo Broos sag bek, Gabric ve bir forvet istiyor. Gabric önümüzde ki hafta netlesir dedi.
                    Gabric ve Forvet Hmm forvet Kim acaba
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gabric ve Forvet Hmm forvet Kim acaba
                      Bilmiyorum söylemedi.

Yorum

• umarim gabric transferi gerceklesmez.
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çıplak gözle izledim biraz önce geldim 2 sayfa yorum yazdım ama hepsi gitti

Neyse özeti şu BU TAKIMA ÖNCELİKLE SAĞ BEK ALINMALI...

Gabric in videolarını da izlemiş biri olarak Brüls bence çok iyi geliyor Brülsü alabiliriz kanat oyuncusu olarak...

Alanzinho kesinlikle kuübe oyuncusu değil, fakat birinin ona yerini kaybetmemesi ve çalımı orta sahada yapmaması gerektiğini söylemesi lazım..

Tjikuzu ve Engine özellikle Engine bayıldım, Tjikuzu yu bir iki pozisyonda geri koşmada ağır gördüm fakat top alışverişi mükemmele yakındı...

Barış faciaydı..kiralık gitmeli..Tayfun ise KESİNLİKLE GÖNDERİLMELİ....
                          Ya bu maça göre yorum yaptıysanız ezbere yapmışsın.

Tayfun sonradan girmesine rağmen bay iyiydi .

Yorum

• gabriç kesin gelecek bence avrupa da oynamasına rağmen hoca çok istiyor

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya bu maça göre yorum yaptıysanız ezbere yapmışsın.

Tayfun sonradan girmesine rağmen bay iyiydi .
                              sana şunu söyleyebilirim..maçı Tayfunun olduğu kapalı tribünden izleyen herkes benle hemfikirdir..inan bana bunu yönetimde farketmiştir ve bence sağ bek transferi yapacaklar...

Yorum

• Bence Gabric'e gerek yok ama hocamiz en iyisini bilir. Ali Güzeldal alip transferi kapatabiliriz bana göre.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X