Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bu planlarınıza Şenol hoca'yı katmayın...Şenol hoca gelecek olsaydı inanın bana şu anda burda idi...
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Bu gün biri diyordu forumda yönetim almanyadan Hamza Cakirla ilgileniyormus Fortuna Düsseldorftan, bir dogruluk yapyi varmi suan Duisburg-Düsseldorf maci var orda oynuyor

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında sistemin değişmesi de futbolcuları etkiledi.Geçen sene genel anlamda başarılı olmuş bir takımın iki-üç takviyeyle daha üst seviyelere gelmesi gerekirken şimdi tanınmayacak halde.Bunun sorumlusu futbolculardan önce hocadadır hocadan önce de yönetimde.
        Katılıyorum eldeki malzeme Hocadan daha değerlidir Trabzonspor bir daha böyle bir iskelet oluşturamaz. Oyuncularla tek tek konuşulmalı eğer istemiyorlarsa Hocayı değişiklik şarttır aksi takdirde devre arasında bu takımdan gitmek isteyen bir çok oyuncu olur. Hoca ve oyuncular arasındaki problem derhal halledilmeli bu transferden daha önemli bir konu şuan.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• Kasedi başa mı sarıyoruz yine ?
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Halil Şanlı ve Cevat Kol ikilisi...Hiç yabancı gelmiyorlar..
            Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• soyle duyum aldim diyenlere bir hafta ceza verelim bence
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lazuk61 diyor ki;
                31 Ağustos 2009, 21:35

beyler son aldıgım habere göre FATİH TEKKE TRABZONSPORDA İMİŞ..Bİ ABİME TELEFON İLE BİLDİRDİLER.....YAKIN ZAMANDA GÖRÜRSÜNÜZ ZATİ MANŞETLERDE....

yakın bi zaman derken yarın en geç olması gerekir inş.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu gün biri diyordu forumda yönetim almanyadan Hamza Cakirla ilgileniyormus Fortuna Düsseldorftan, bir dogruluk yapyi varmi suan Duisburg-Düsseldorf maci var orda oynuyor
                  galiba beni kastediyorsunuz, ben onu transfer edeblecek futbolcular arasinda gösterdim... Kendisini senelerdir biliyorum, ve basarili buluyorum
                  Trabzonspor
                  FC Barcelona MSV Duisburg
                  Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Erdal abi, eğer yönetim Şenol Hoca'yı getirmek isteseydi yapacağı iş çok basitti.. Şenol Güneş'e bu takımı kurdurtacaktı, istediği transferleri yapıp, Seul'le olan sözleşmesi bitene kadar da Ahmet Özen bu takımın başında duracaktır, devre arasında da Güneş bu takımın başına gelecekti ve cuk diye oturacaktı..

Şenol Hoca orada çok sevilen bir insan, Seul yöneticileri ve taraftarları çok seviyor, e tazminatı da var.. Yani iş yönetime kalmıştı.. Siz hiç çok sevildiğiniz bir ortamdan, o takımı yarı yolda bırakarak ve sizi sevenler tarafından bir anda nefret edilerek ayrılmak ister misiniz? Şenol Hoca doğru olanı yaptı..

Yorum

• Halil Şanlı ve onun gibi düşünen diğer üç kişi şu anda Kadırga TV'de yönetimi yerden yere vuruyor. Diğer üç kişiden birinin kim olduğunu söylememe gerek yoktur sanırım. Bu gibi duyumlar benim de ciddiye alıp üzerinde kafa yormadığım şeyler ama geçmişte böyle zamanlarda hocaların görevlerine son vermeleri sıkça gerçekleştiren bir kulüp olduğumuz için ihtimal de vermiyor değilim.

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        galiba beni kastediyorsunuz, ben onu transfer edeblecek futbolcular arasinda gösterdim... Kendisini senelerdir biliyorum, ve basarili buluyorum

bilmiyorum sen miydin o ama suan macda oynuyor onun icin sordum sade 3-0 yeniyor duisburg

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam Metin Diyadin yardımcı antrenörlüğe getirildiğinde bir çok kişi "iyi seçim" olduğu konusunda hemfikirdi. Şimdiyse tersi bir hava seziyor gibiyim.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ya bu kadar olumsuz görüş ve duyumları okuduktan sonra umutsuzluğa kapılmamak elde değil. Daha yönetim başa geleli 2 yıl olmadan takımdaki iyi havayı nasılda bu durma getirirler anlamak mümkün değil.Bu kadarmı hatalar üstüste yapılır anlayamıyorum. Yani gerçektende sanki yazılmış bir oyun var ve bu oyun oynanıyo ve hepimiz izliyoruz.
                            Ne için yaşıyoruz..........

Yorum

• Adem ben öyle düşünmüyorum. Hatırlayın Şenol hoca bir yönetici ile birlikte Trabzon'a geldi...Tatil için falan değil görüşmeye geldi yahu...Benim bildiğim fikirler hedefler ve yol yordam uyuşmadı ve olmadı...Yani olmamasının nedeni Koreliler falan değil...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• yönetimde şeffaflık denen bir şey yok..

bu şartlar altında gittikçe antipatik oluyorlar...

bucaspordan bahsediyoruz real madrid değil kaldı ki alacağın adam 700k

hiç gerek yokken 3 tane adamı oraya toplayıp dünyanın parasını verebiliyorsun ve 200k nın lafını yapıyorsun

bravo.. gerçekten büyük takım olacağız.. rakiplerin 15M 20M $ transfere harcasınlar
                                sen 200k nı cebine koy...

Nasıl olsa NE Beşiktaş ne fener ne de galata BU SENE SENSİN ŞAMPİYON !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X