Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman herkesi sat 11 kişi oynar bi takımda ancak. Kalanların hepsini sat hay Allah'ım. Bu 4lünün biri yada birkaçı sakat yada cezalı olmayacakmı hiç ya durun bi.
    İlk 11 çıkmayacak yabancı oyuncu alınmasına karşıyım.

Hele gelecek vaat etmiyorsa asla alınmamalı.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk'un olmadığı bi orta saha saçma sapan bi orta saha olur...
      bu benim düşüncem...aaaa evet doğru unutmuşum selçuk geçen sene 10 gol 15 asist ile oynamıştı...
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Benim ortasahamda sabaha kadar ;

[----Selçuk---Tjikuzu----Atiba----] olurdu.Liginde anasını ağlatırdı.

Yorum

• Bizim yerli basında ancak yalan haber yazar. Onlardan önce buluyorum Danimarka basınından haberleri.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu benim düşüncem...aaaa evet doğru unutmuşum selçuk geçen sene 10 gol 15 asist ile oynamıştı...
            Yanlışın var 10 gol 10 asist yapan Hüseyin'di.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

• atiba çok iyi bir oyuncu orada sorun yok,ama izlediğimiz transfer politikası o kadar yanlış ki,geçen sezon okadar adam aldık ama kanatlar bomboştu,şimdide 8 yabancı olursa hangisini kenarda oturtcaz,
              sylva,cale,tjiziku,colman,alınırsada atibanın yeri garanti olur bence, geriye kalan alanzinho,yattara ve kalırsa song hangisini koyacaz 11e,gerçekten zor.. hadi 11 e birini koyduk maç içinde değişiklik yaparken 11 den mecbur yabancı bir oyuncuyu kenara alacaz,sıkıntı olacak ilerde
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Serdar(farabi) Abi senden Abita yı duymak isteriz ? Ne dersin ?

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiç keyfimizden yapıyoruz.Hiç bir cacık yapmadı halbuki , değil mi canım...
                  selçuk belki ileriki senelerde ilk 11 olabilir ama şimdiki oyunuyla hiç haketmiyo..geçen sene kendi etrafında dönmesinden başka bir şey göremedik malasef..

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Niye herkes selçuğu ilk 11 yapıyor? geçen sene ne yaptıda haketti?
                    Selcugu bende ilk 11 e yazdım..
                    Biraz geçmişteki mesajları arastırırsan Slcuga benim kadar tepki gosteren yoktur..
                    Hatta Selcuga soylediklerim yuzunden 1 hafta ceza almıstım..
                    Ama Selcugun potansiyelini inkar edemeyiz,Selcuk gecen sene fazla oynayamasada cok iyi bi oyuncu,gecen sene kötü futbola ragmen 10 asist yaptı...
                    Hem bence Selcuk ve Colmanın yanında Huseyinin olucagına savaşan,surekli yan top yapmayan bi Orta saha olursa Super ligin en iyi ortasahası bizde olur..
                    Atiba da bu tarife uyuyor...
                    Şimdi Orhan Samı alırsak cok iyi olur...Sag bekimiz yok

Yorum

• isterse dört dörtlük ortasahan olsun gol atacak forvetin yoksa zor maç kazanırsın
                      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk 11 çıkmayacak yabancı oyuncu alınmasına karşıyım.

Hele gelecek vaat etmiyorsa asla alınmamalı.
                        Sylva-Cale-Song-Yattara-Alanzinho-Tjikuzu-Colman-Atiba(?)
                        ttamam yolla hemen 2sini nede olsa 6 tanesi ilk 11 çıkabiliyor dimi. zaten seçeceğin 6 tane seçilmiş insanlar olcak hero olcaklar ne sakatlanır nede ceza alırlar nede formsuz dönem yaşarlar!
                        En son MuratJ tarafından düzenlendi; 10.07.2009, 15:28.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selçuk belki ileriki senelerde ilk 11 olabilir ama şimdiki oyunuyla hiç haketmiyo..geçen sene kendi etrafında dönmesinden başka bir şey göremedik malasef..
                          Evet......

Yorum

• şimdi bu adamı aldık mı

aldıysak karşılıycazmı

artı bide 3 milyon eurodan bahsediliyo boru deyil bu adam dememkki yani bomba transfer diyebilirmiyiz

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlışın var 10 gol 10 asist yapan Hüseyin'di.
                              hüseyin konumuzun dışında!!!

neyse gelsinde nasıl oynarsa oynasın...
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alakası yok ballim...

Futboldan anlayan her şahıs Selçuk'u takımdan kesmez...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X