Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımımız iyi. Sadri Şener bir tane transfer yapılacağını söyledi ve bu transferin forvet olmayacağını söyledi. Gökhan ve Umut'u hedeflerimiz için yeterli görmüyoruz. Bitirici forvet değiller, kapalı savunmalara, büyük maçlara bu futbolcular ile çıkılmaz. Bunu anlamak için geçen yıllara bakmak yeterli, hala daha hedeflerimiz için yeterli görenler var aklım almıyor. Bu oyuncular 15 gol atmış olabilirler, hatta kıyaslanan Baros kadar bile gol atmış olabilirler. Bir forvet için 5 tane gol pozisyonundan 1 tanesini atması kötü bir istatistiktir. En az 2 olması lazım. Baros kaç pozisyonda 19 gol atmış ona bakmak lazım. Kıyaslarken bunları da göz önününe almak lazım.

Ben forvetleri özellikle büyük maçlar için yeterli görmüyorum, ama yöneticiler görüyor. Hugo Broos'da yeterli görmüyor. Demekki bu işi yönetim daha iyi biliyor.
    1- kapalı savunmayı forvetler açmaz, ortasahadan gelenler açar (genelde)
    2- kanat organizasyonları olduğunda, iyi orta gol getiriyor. geçen sene umut ve gökhanın kanat organizasyonundan gol eksiği kendi yeteneksizliği değil oyun şeklimizle ilgiliydi. kapalı savunmaları da onlar açtı. (ankaragücü, kocaeli, antalya vb maçlar)
    3- 30 pozisyona girip 10unu gole çeviren forvet, 10 pozisyona girip 5ini gol yapandan daha makbuldür. golcü için pozisyona girebilmek de meziyettir.
    4- bknz. hakan şükür örneği. (sevin sevmeyin türkiyenin en iyilerini sayın içinde çıkacaktır. gol vuruşundaki yeteneksizliğine rağmen takımına katkısı büyüktür)
    5- ilk 3 maddede yazdıklarıma bakmayın, ben de daha iyi bir forvet istiyorum çünkü bu takım iyi, daha iyi nasıl olur derseniz bindirme yapabilen sağ bek derim, o da tamamsa forvet isterim. sonra sırası ile stoper, sol açık, oyun kurucu, sağ açık gelir benim gözümde. ama tek transfer olacaksa sağ bek olsun...
    İmza...

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor 09-10 kadrosu

Alanzinho
      Barış Memiş
      Ceyhun Gülselam
      Egemen Korkmaz
      Engin Baytar
      Ferhat Öztorun
      Gökhan Ünal
      Gustavo Colman
      Hrvoje Cale
      İbrahima Yattara
      Onur Recep Kıvrak
      Razundara Tjikuzu
      Remzi Giray Kaçar
      Rigobert Song
      Selçuk İnan
      Serkan Balcı
      Tayfun Cora
      Tolga Zengin
      Tony Sylva
      Umut Bulut
      Zafer Yelen

21 oyuncu 14 tanesi son 2 sezonda mevcut yönetim tarafından transfer edilmiş. Tabi biz alışmışız sürekli alandan çok satan yönetimlere. Geçen sene oluşturuldu bu kadro eleştirmek çok yersiz.
      Eleştirmek yersiz mi, dalga mı geçiyorsun. Yani kim gelirse gelsin, 14 tane oyuncu alındıysa eleştirilmeyecek. Belki yanlış kişiler, yanlış paralara alındı? Bırakın bu edebiyatı. Bu takım iyi bir takım ve eksiklikleri var. Her takımın her zaman eksiklikleri olur. Bu dünyada genel geçer bir kuraldır. Ama her takımın eksiklikleri olmalı diye o zaman bizim eksik yerleri tamir etmeye yönelik çabamız olmasın mı? Eksik noktalar konusunda eleştiri yapılmasın mı? Bu takıma forvet lazım diye eleştirirken kötülük mü yapılmış, olunur iyilik mi? Abartmayın bazı şeyleri. Her daim bu takımın eksiklikleri olacaktır, bu çok normaldir ve her daim eleştirilecektir ve bu da çok normaldir.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• valla kim nederse desin bu sene şampiyonluğu taraftar belirler geçen sene olduğu gibi...

Yorum

• kadro gzel ama eksikler var forvete nondayı alabiliriz 2 tanede genç alırız biri sağ bek biri sol açık ama kıyacağız paraya alacağız
          ...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kapalı savunmalara karşı en büyük silahımız hızlı pas trafiği olacak .

Şimdi dünyada karşısında ağırlıklı olarak katı savunma bulan tek takım biz değiliz . Machester santraforsuz şampiyonlar ligi şampiyonu oldu örneğin . Pek çok büyük takım örneği daha var . Barca misal , Eto nitelikleriyle nasıl bir forvettir , isterseniz bunu tartışalım . Alakasız değil , belki bizi bazı sonuçlara çıkarabilir .

Bence takımımız sezon içerisinde çok daha yüksek bir tempoya çıkabilir . Oyun planı oturdukça pas dizileri ezbere ve çok daha hızlı yapılabilir . Hazırlık maçlarında bunu net şekilde gördüm .

Olaya bu yönden bakıyorum , fikrimi şekillendirende budur . Madem hücum silahımız bu , bunun üzerine yoğunlaşmak gerekir .
            İyi ama bizim ForvetLerimiz bu pas trafiğini kaLdırabiLecek yeterLiLikte değiLLerki. Orta saha bunu pek aLa başarabiLir ama ForvetLer pas atma konusunda ne kadar becerikLi oLdukLarını hepimiz koca bi sezon izLedik.
            Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerbahçe ve galatasaray'ın kadrolarıda geçen sene 5'e katlardı ama katlandı

Ben fb gs nin defanslarında sorun olduğunu düşünüyorum...Bilica iyi trqansfer ama partneri önder ...Önder geçen sene kaç maç stoperde görev yaptı ....Gs ise Gökhan zanı alarak çok büyük hata yaptı süper ligin en fazla hata yapan stoperini aldılar ve üstelik çok çabukta sakatlanıyor...Fb ve gs sadece hücum olarak geliştiler bana göre ...Rijkaard mehmet topalı bile kadaroda düşünmüyor kafasındaki sisteme göre orta sahaları hücumda iyi olur ama defans yönünden güçsüz...Bizim takımımız da öel bir sıkıntı yok ortaha saha süper defansta kapı gibi egemen -song-giray var....Yani biz daha avantajlıyız...
              farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla kim nederse desin bu sene şampiyonluğu taraftar belirler geçen sene olduğu gibi...
                yandık o zaman
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu ellerinden çıkarmak istemedikleri adamı sezon öncesi kampına götürmezler mi? Fatih gerçek anlamda bir profesyonel değil. Doalyısıyla bizim dışımızda herkes "elinden çıkarmak " ister onu
                  bence ayıp ediyorsunuz abicim Fatihe ve bize kazandırdıkları unutarak konuşuyorsunuz ayrıca zenitte 2 forvet kalmasına rağmen Fatih ilk 18e alınmadı bence almamamız için hiç bir sebeb yok inat hariç
                  ...

Yorum

• İlk olarak GERONIMO35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    geçen sene baros gibi bir futbolcumuz olsa açık ara şampiynduk
                    Baros 21 gol , penaltıları çıkarınca (4 penaltı) 17 kalıyor . 2'si kafa golü . Arkasında oynayan futbolcular , Arda , Lincoln , Kewell . Barosun asist sayısı 7 .

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben fb gs nin defanslarında sorun olduğunu düşünüyorum...Bilica iyi trqansfer ama partneri önder ...Önder geçen sene kaç maç stoperde görev yaptı ....Gs ise Gökhan zanı alarak çok büyük hata yaptı süper ligin en fazla hata yapan stoperini aldılar ve üstelik çok çabukta sakatlanıyor...Fb ve gs sadece hücum olarak geliştiler bana göre ...Rijkaard mehmet topalı bile kadaroda düşünmüyor kafasındaki sisteme göre orta sahaları hücumda iyi olur ama defans yönünden güçsüz...Bizim takımımız da öel bir sıkıntı yok ortaha saha süper defansta kapı gibi egemen -song-giray var....Yani biz daha avantajlıyız...
                      Bizim KaLeci-Defans-Orta Saha böLgesinde 3 büyükLerden hiç bi farkımız oLmadığını düşünüyorum. Gayette aLternatifLi bi kadroya sahibiz. Süper kupa maçında BJK nin sağ bekini gördük, Serkan 2 kat daha iyi ondan.
                      Sadace hoca istiyor diye soL kanat için sorun oLduğunu düşünebiLiriz.
                      Ama bu zenginLik Forvet hattında yok ve goL atamadıktan sonra hiç bişey oLmuyo...

Yorum

• gustavo, ayıp etmiyorum tam tersi övüyorum Fatih i...Türkiye şartlarında hiç bir gerçek profesyonel İstanbul takımları var iken bize gelmez. Dolayısıyla gerekli altyapı ve Scut sistemini oturtmadığımız sürece görece az profesyonel adamlara ihtiyacımız var. Engin gibi mesela
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Baros 21 gol ,
                          19 du gaLiba
                          7
                          Cngz_61

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi ama bizim ForvetLerimiz bu pas trafiğini kaLdırabiLecek yeterLiLikte değiLLerki. Orta saha bunu pek aLa başarabiLir ama ForvetLer pas atma konusunda ne kadar becerikLi oLdukLarını hepimiz koca bi sezon izLedik.

Gökhan o konuda iyi umutta kendini geliştiricektir...
                            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• bu senenin şampiyonu belli arkadaşlar. büyük bir ihtimalle gs o olmazsa fb. geçen sene bu iki takımın en büyük sıkıntısı teknik direktörleriydi. özellikle fb, dedeyi getirerek yaş tahtaya basmıştı. gs'nin bülent korkmaza bel bağlaması da büyük hataydı. bu sene iki tkaımın başında da futbolu çok iyi bilen hocalar var. özellikle rijkaard hem gs'ye hem de türk futboluna çok şey katacağa benziyor. üstelik iki takımın transferleri ligimizin bir kaç gömlek üstünde. bir de tabi hakem faktörü var. bütün hakemler onlardan yana olacak.

bu sebeplerle trabzosnporumuzdan şampiyonluk beklemek büyük hata olur. beklentimiz büyük olunca da hüsran daha büyük oluyor. trabzonspor, eğer anadoludan yine bir başka takım şaha kalkmazsa en iyi ihtimal 3. ya da 4. olabilir. çünkü kapasitemiz bu.

Yorum

• İlk olarak 1967ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökhan o konuda iyi umutta kendini geliştiricektir...
                                Umut'tan iyi oLduğu konusunda hem fikiriz. Ama çok bekLiyo ve eziyo topu. Daha seri oynamaLı. Ver-kaç yapmaya çaLışmaLı. Umarım geLiştirir kendini.

Yorum

Yükleniyor...
                                X