Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok zor bir ihtimal öyle olması abi. Çünkü çıkacak rakibe karşı oynatacağımız oyuncuların listesini 10 Ağustos saat 24.00'a kadar UEFA'ya vermek zorundayız.

3 gün içersinde transfer nasıl bir transfer hamlesi yapabilirler ki. 7 Ağustos Cuma'ya geliyor zaten, hafta sonu işi bitirip pazartesi akşamına kadar sözleşme yapmak ve listeyi yollamak gerek.

Yönetimin kendini böylesi bir sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum.
    Cok haklisin ama su sira ben herseyi beklerim vallahi
    "Kötü" Rakip cikarsa eldekilerle devam, iyi biri cikarsa bir son Hamle olabilir
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bugün Hayırlı Bir Haber Alırız İnşanlah .

Haydi Herkese Hayırlı Cumalar !..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim Anlamadığım Hatta Kara Kara Düşündüğüm Şu Kiralık Olan 4 Yabancı Oyuncumuz Seneye Bu Takıma Nasıl Gelecek , Yani Nasıl Kontejan Açacağız Onlara ?
        4 değil 3 tane, papy, brüls, ısaac. nasıl gelecek sorusunun cevabıda çok basit, yattara satılacak, song un son senesi...
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• ya madem yonetim bonservisi elinde olan oyunculara yoneliyo..!
          avrupa piyasasını arastıran arkadaslar
          yokmu soyle ihtiyaclarımıza uygun
          arkası donuk oynayabilecek, top tutup ortasahayı rahatlatacak
          son vurusları ii olan bi forvet (tabi bonservisi elinde)
          haber 61 de serhat haberinn altındaki yorumda Landon Donovan ismi
          geçiyodu aklıma da yattı sanki...varmı bu tarz alabilecegimiz oyuncular..!

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4 değil 3 tane, papy, brüls, ısaac. nasıl gelecek sorusunun cevabıda çok basit, yattara satılacak, song un son senesi...
            Yattarayı 30 yaşından sonra biraz zor satarsın
            Futbol hayatı bitene kadar bizde Yattara

Yorum

• Geçen sene Bank Asyada seyrettiğim en iyi futbolculardan olan Özgürcan Özgür ün transfer edilmesini isterim şahsen..Gs kadroda düşünmüyor..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                + Kaleci Boffin= 4
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• son geliişmeler neler beyler

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    vayy bee, yıllar ne çabuk geçiyor, yattara ne zaman 30 oldu ben onun daha ilk maçı olan konyaspor maçındaki ilk golünden sonra yaptığı aşırı sevinç gösterisi sebebiyle gördüğü kırmızıı kartı hatırlıyorum, hey giidi hey
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son geliişmeler neler beyler
                      Basında çıkan Serhat haberleri dışında gelişme yok...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O Allahin emri artik, nede olsa 61 numarayi giyindi

Yorum

• yav hiç anlamam şu caner erkin neden düşünülmüyor...hem genç hem türk hemde kaliteli bi oyuncu...hemde klübü satışa çıkardı...
                          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Özgür KARADENİZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya madem yonetim bonservisi elinde olan oyunculara yoneliyo..!
                            avrupa piyasasını arastıran arkadaslar
                            yokmu soyle ihtiyaclarımıza uygun
                            arkası donuk oynayabilecek, top tutup ortasahayı rahatlatacak
                            son vurusları ii olan bi forvet (tabi bonservisi elinde)
                            haber 61 de serhat haberinn altındaki yorumda Landon Donovan ismi
                            geçiyodu aklıma da yattı sanki...varmı bu tarz alabilecegimiz oyuncular..!

Yorum

• İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geçen sene Bank Asyada seyrettiğim en iyi futbolculardan olan Özgürcan Özgür ün transfer edilmesini isterim şahsen..Gs kadroda düşünmüyor..
                              Konya Şeker'e gitti diye duydum.

Düzeltme: Pardon, benim dediğim Cafercan'mış...
                              En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 13:22.

Yorum

• bu Takim'in öncelikle ihtiyaci sol kanat degil, Forvet'dir !!!

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X