Serhat ile İsaac arasında bir fark göstersinler o zaman iyi olur diyelim.Saçma bir transfer boşuna yane..Serhat'a vereceğimiz yıllık ücretle güzel bir sağbek alsınlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 ağustosta kura çekilecek
Cikacak Rakipe göre Transfer yaparlarsam sasirmiyacagim.....Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Garcia haberinin yalan olduğunu düşünuyorum,zaten yalanda olsun mümkünse..Gabric Muhakak alınmalı,Hırvatıstanlı ıkı oyuncu sağ kanatda ise ve bunların yaşıda 21-23 arası ise o kanat Uçar gider,kaldıki,Gabric gerçekten iyi ve ust duzey bir adam....Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın
Diego Armando Maradona
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanarım yanarım bu sene youla boşa çıkmıştı neden almadık ona yanarım leblebi ibi gol atardı bizde.
Eskişehirspor'da kiralıktı , parayı verip bonservisini aldılar .
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşa falan çıkmadı .
Eskişehirspor'da kiralıktı , parayı verip bonservisini aldılar .
Boşa çıksa bizim yonetim affetmezdi....
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya En Geç Salı Günü Hadi Bi Gün Daha Çarşamba Günü Transfer Mevzusunu Kapatmalıyız .
O Zamana Kadar Gabric Transferini Bitiririz Diye Umuyorum .
Hep aynı senaryo...
Bekliyoruz bekleyeceğiz.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani Anderlecht maçında taç atmak için beklerken iki eline de tükürüp sonra da üstüne süren zat mı?
Hocam Yemek Programi degilki burasi yahuRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Arkadaslar herkez tutturmus bir gabric. Yabancilarimizi sayilam isterseniz. Sylva,Song,Cale,Colman,Tjikuzu,Alanzinho,Yattara birde Gabrici ekliyelim. Simdi siz kadro kurun ve onca para harcadigimiz ve yillik 1 milyon eurodan fazla bu futbolculardan hangisini yedege koyacaksin. Yerli sol acik ve yerli forvet en dogrusu olmadi en az 1 yabanci gonderilmeli..Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin tutumuna bakarsak, 7 Agustosdan önce Transfer beklemeyelim.
Cikacak Rakipe göre Transfer yaparlarsam sasirmiyacagim.....
3 gün içersinde transfer nasıl bir transfer hamlesi yapabilirler ki. 7 Ağustos Cuma'ya geliyor zaten, hafta sonu işi bitirip pazartesi akşamına kadar sözleşme yapmak ve listeyi yollamak gerek.
Yönetimin kendini böylesi bir sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum.BORDO MAVİ
Yorum
Yorum