İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Hayırlı Bir Haber Alırız İnşanlah .
Haydi Herkese Hayırlı Cumalar !..[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
10 ağustos a kadar bu başlık sessiz kalacak gibi, başkanımız 10 ağusstosta oturup hajduk yönetimiyle konuşacağız dedi ya!10 ağustos un ayrı bir önemimi var acaba? neden 4-5 ağustos felan değilde 10 ağustos ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya Şeker'e gitti diye duydum.
Düzeltme: Pardon, benim dediğim Cafercan'mış...
Yorum
-
Gabriç olmadı galiba...
Gabriç şoku
Yönetimin kulağı Zilina´daydı. Son ana kadarki baskılar sonuç vermedi, Hırvat oyuncu Hajduk formasını giydi. Trabzonspor, artık Avrupa arenasında oynatamayacağı genç yıldızdan vazgeçme aşamasına geldi
Trabzonspor’a dün Slovakya’dan hiç beklemediği, transfer sürecini derinden etkileyecek kötü bir haber geldi... Bordo-Mavililer’de gözler Gabriç’in takımı Hajduk Split’in Zilina ile oynayacağı maça çevrilmişti. Çünkü Karadeniz temsilcisi 22 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla anlaşmış, kulübüyle olan problemleri ise çözmeyi başaramamıştı. O nedenle Hajduk Split’e, “Gabriç’i oynatmayın” ricasında bulunulmuş, kararı beklenmişti. Umutlarını karşılaşmanın ilk 11’leri açıklanana kadar koruyan Trabzonspor’un kurmayları, son anda yıkıldı. Hiç ‘oynamaması’ gereken Gabriç, direkt ilk 11’deydi. Bu durum yönetimin moralini inanılmaz derecede bozdu. Çünkü artık Gabriç transfer edilse bile Trabzonspor’un Avrupa Ligi Play-Off ve kalırsa grup maçlarında oynayamayacak. Teknik direktör Broos’un önceliği olan Hırvat’tan büyük ölçüde vazgeçildiği öğrenildi.
Rota forvete dönebilir
Daha önce de gündeme gelen A.Madrid’li hücuma yönelik sol kanat oyuncusu Luis Garcia’nın (31) adının tekrar liste başı olabileceği, ayrıca rotanın forvete dönebileceği de edinilen bilgiler arasında. Gabriç işine ‘bitti’ gözüyle bakan yönetim ve teknik heyetin bugün detaylı bir toplantı yapması bekleniyor.
FANATİK
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu günde galiba kendimizi oyalıyoruz.⚠
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabriç olmadı galiba...
Gabriç şoku
Yönetimin kulağı Zilina´daydı. Son ana kadarki baskılar sonuç vermedi, Hırvat oyuncu Hajduk formasını giydi. Trabzonspor, artık Avrupa arenasında oynatamayacağı genç yıldızdan vazgeçme aşamasına geldi
Trabzonspor’a dün Slovakya’dan hiç beklemediği, transfer sürecini derinden etkileyecek kötü bir haber geldi... Bordo-Mavililer’de gözler Gabriç’in takımı Hajduk Split’in Zilina ile oynayacağı maça çevrilmişti. Çünkü Karadeniz temsilcisi 22 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla anlaşmış, kulübüyle olan problemleri ise çözmeyi başaramamıştı. O nedenle Hajduk Split’e, “Gabriç’i oynatmayın” ricasında bulunulmuş, kararı beklenmişti. Umutlarını karşılaşmanın ilk 11’leri açıklanana kadar koruyan Trabzonspor’un kurmayları, son anda yıkıldı. Hiç ‘oynamaması’ gereken Gabriç, direkt ilk 11’deydi. Bu durum yönetimin moralini inanılmaz derecede bozdu. Çünkü artık Gabriç transfer edilse bile Trabzonspor’un Avrupa Ligi Play-Off ve kalırsa grup maçlarında oynayamayacak. Teknik direktör Broos’un önceliği olan Hırvat’tan büyük ölçüde vazgeçildiği öğrenildi.
Rota forvete dönebilir
Daha önce de gündeme gelen A.Madrid’li hücuma yönelik sol kanat oyuncusu Luis Garcia’nın (31) adının tekrar liste başı olabileceği, ayrıca rotanın forvete dönebileceği de edinilen bilgiler arasında. Gabriç işine ‘bitti’ gözüyle bakan yönetim ve teknik heyetin bugün detaylı bir toplantı yapması bekleniyor.
FANATİK
Yorum
-
Engin,Alanzinho hatta Barış sol açıkta görev yapabilir.Ama forvette bırakın alternatifi direkt oynayıp iyi performans sağlayacak futbolcumuz yok.Yönetim elini çabuk tutmalı hiç olmazsa kaliteli bir forvet alıp transferi kapatmalıdır.Bordomavi.net
Yorum
-
ben luis garcianın transferini çok istiyorum.sol ayağını inanılmaz teknik kullanan bi oyuncu.. devre arasındada fatih tekke transferi kesinse mutlaka luis garciayı almaya çalışmalılar..devre arasına kadar gökhan ünal ve yattara alanzinho colman ve engin baytardan yararlanabiliriz bu futbolcularında gol yetenekleri bi hayli üstün
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben luis garcianın transferini çok istiyorum.sol ayağını inanılmaz teknik kullanan bi oyuncu.. devre arasındada fatih tekke transferi kesinse mutlaka luis garciayı almaya çalışmalılar..devre arasına kadar gökhan ünal ve yattara alanzinho colman ve engin baytardan yararlanabiliriz bu futbolcularında gol yetenekleri bi hayli üstün
Yorum
-
İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle birşeymi var ?
Yorum
Yorum