Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHani Anderlecht maçında taç atmak için beklerken iki eline de tükürüp sonra da üstüne süren zat mı?
Yorum
-
KUTADGU
Transfer konusunda kritik bir sürecin içine giriyoruz.
Önümüzdeki bir hafta çok kritik.
Ya mevcut, düzeyli, başarıya aç ve kaliteli kadromuzla devam edeceğiz.
Ya da mevcut, düzeyli, başarıya aç ve kaliteli kadromuzu bir kaç iyi transferle daha da güçlendireceğiz.
Gönlümüz lige daha güçlü bir kadroyla girmekten yana.
Bunun içindir ki, şu zamana kadar süren araştırma, inceleme, görüşme, iz sürme gibi faaliyetlerin bu hafta içerisinde mutlulukla sonuçlanmasını bekliyoruz.
Özellikle Avrupa Ligi sınavı belki de bizim için çok çetin geçecek.
Bu mücadele de muhtemel transfer adaylarımızdan Gabric'in oynayamayacak olması hem tuhaf hem de acaba başka bir transfer olur mu sorularını aklımıza getirmekte.
Bir hafta içerisinde çok iyi gelişmelerin olmasını bekliyorum, umuyorum, istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle28 olmasi lazim...
Yorum
-
Ben hala fikrimdeyim bu GARCİA bize gelmez gelecem desede onun isteyeceği parayı başkan vermez.Malum tavan ücretimiz belli o adamlara deil tavan çatı ücretide versen nazlanır gelmezler.Yinede hayırlısı diyelim ama değerlerimiz bize bu kadar yakınken dışarıda macera aranması bana abes geliyor.Ya sen kendi evladına yaşı kemale ermiş boş sözleşmeye imza atsın de sora git 31 yaşındaki adamlardan medet um dünyanın paralarını gözden çıkart biyerde bi tutarsızlık var ama anlayamıyorum.Ya biz bişeyden anlamıyoruz yada yönetim bizi harbiden tiyee alıyor...
Serhat falan hikaye yalandır menejer yalanı61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet galiba Bulen Uygunun aldıklarında Messiyi aldık dedigi Anderleth macında 2 metre top süremeyen adam...
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFlaş transferler yapıp kombineyi artırmak isteyen takımlar küçük takımlardır.Büyük takımlar şartlar ne olursa olsun hiçbir zaman o kombineleri satmakta zorlanmazlar.Çünkü büyük düşünen ve çıkar peşinde olmayan taraftarlara sahiptirler..
Yorum
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1085827873543&ref=nf
güzel bir video.. bu takımın desteğe ihtiyacı var...devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledurun bi bakalım o maçta kim iyiydi?görecez ligde ne iş yapar?görün bakın o çocuk iyi topçu...
Hiç zor durumda olmadıgı yerlerde bile hatalı paslar attı..
Gerçi ne kadar iyi olursa olsun Gs ile birlikte Sivas da 10. hafta lige havlu atar...
Yorum
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/video/video.php?v=1085827873543&ref=nf
güzel bir video.. bu takımın desteğe ihtiyacı var....
Yorum
-
Trabzonspor'da Serhat Akın iddiası...
YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA
Trabzonspor'da forvet arayışlarına yönelen yönetimin, sürpriz bir şekilde bonservisi elinde bulunan Serhat Akın' la temasa geçeceği iddia edildi. Bordo - mavili takım Samsunspor'dan Turgut ve Bozöyükspor'dan Onur'u transfer etmek içinde girişimlerini sürdürüyor.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Hugo Broos'un verdiği rapor doğrultusunda forvete de bir takviye yapmak için çalışmalarına başladı. Boş olan bir kişilik yabancı oyuncu kontenjanını sol açığa bir futbolcu alarak kullanmayı planlayan bordo - mavili takımın, geçtiğimiz sezon Konyaspor'da forma giyen ve ligin bitiminin ardından sözleşmesi de sona eren Serhat Akın' la temasa geçebileceği iddia edildi. Konyaspor'da, Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman'la da kısa bir süre çalışan Serhat'ın, bordo - mavili formayı giymeyi çok istediği ancak Trabzonsporlu yöneticilerin bu isme ilk etapta sıcak bakmadığı da öğrenildi.BANA HER YER TRABZON
ALPER DALKIRAN
Yorum
Yorum