İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuğur meleke ? henk ten cate mi bu adam ?
genç starların yeteneğini kavrama puanı kaç 20 mi
bilic herhalde övecek adam ülkesinin futbolcusunu pazarlıyor.
ayrıca bende bi futbol dergisi çıkartırım 5-3-2 diye masa başından yazarım yani ne var bunda o şekilde bi bilgiye güveniyorsa taraftarımız vay bu takımın haline.
Oyuncu takıma yararlı ben bunu daha önce de belirttim ama biz Gabric'e bağlı bir kulüp de değiliz elbette ondan iyisini buluruz ama Guela, Babic ismini duydukça ille de Gabric olsun diyorum şahen.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCale bazı nitelikleryle başarılı futbolcu ancak her anlamda Trabzonspor sol kanadına çare olduğunu söyleyemeyiz . Hatta "Trabzonspor sol kanadına ne tür bir futbolcu gerek" tartışması yapılırsa çıkan sonuçların Cale'den çok daha başka özelliklerde bir futbolcuya işaret etmeside olasıdır .
Bunların herbiri fikir nihayetinde , bu yönde konuşan kimsenin atıp tuttuğu yok ....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman naaptın sen kardeş
ocak deme şimdi yönetim burayı okuyor hemen heveslenecek ocak'da alırız diyecek ocak gelecek devre arası futbolcusunu kimse bırakmıyor maliyet yükseliyor masalları başlayacak bence transfer bu dönemde oldu oldu olmadı yalan oldu.belki hem o zamana kadar izleme komitesi bir yıldız filan bulur ne biliyim,cogu kisi kızacak belki ama haftaya lig baslıyor artık. transfer yapılsada hem fazla heyecan vermez hemde artık tum futbolcular birbirine alıstı gibi yeni gelen biri ne kadar zamanda uyum saglar filan ne biliyim bence bekliyelim derim ben ocak ayına kadar.
Yorum
-
İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam çok sağlam bir futbolcu ki herhalde bu kadar üzerinde duruluyor. Ünal Karaman'ın açıklamaları da düşündürücü. Lig için düşünüyoruz gibilerinden. Geleceği çok sağlam demekki
Gabric gibi patlama yapması beklenen isimleri iyi performans gösterdikleri dönemde Avrupa vitrininde tutabilirsek ancak o zaman yaptığımız yatırımın karşılığını bulabiliriz. Yönetimin geçen yıl ligde ortalamanın üzerine çıkan yabancıları iyi bedelle elden çıkarıp yerine daha iyilerini getirme hayalleri neden suya düştü biraz düşünün bakalım.
Ayrıca sormadan geçemiyorum. Nedir bu harıl harıl sol kanat arayışı biri anlatsın lütfen. İdare etmekten öteye geçecek isimler var elimizde bu bölge için. Oysa bir sağ bek idare bile edemiyor artık. Forvetlerin morali berbat. Alınacak bir isimle onların da yükü hafifleyip performans katlamasını sağlayabilecekken biz sol kanat peşindeyiz haftalardır. İnanın anlamıyorum...BORDO MAVİ
Yorum
-
Zaten Başkan Gabric'e olumlu baktıysa bence bu Cale'den bağımsız düşünülmüş bir şey değildir. Trabzonspor'da hemşehri ikililere hep olumlu bakılmıştır. Gabriç de bence Cale faktörü ile sol kanatta iyi bir hat oluşturulur diye düşünülmüştür.
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana sorsalar cale yi hangi sol beke karsi degestiirsiniz türyiede ?? Hakan Balta olabilir gersine hayir derim
Yani cale bizim ici kesinlikle yeterli
Geçen yıl takımın en çok eleştiren eksiklerinden biri ne idi ? Hücumda etkisizlik . O kanattan ataklar sınırlı sayıda etkili yan toplar iki elin parmakları kadar .
O halde oraya alınan futbolcunun oynatacağın sisteme uygun olmadığı sonucu çıkar . Cale Hakan Balta ( hatta Orhan Şam ) gibi futbolcuların iyi olduğu gerçeği , oynatacağınız taktik diziliş ile bağımsız konulardır . Sonuçta komple iyi-yeterli futbolcular değildir .
Yorum
-
Gabriç, hocanın ille de sol açık dediği (çizgiye yakın oynayacak) oyuncu tarzında değil gibi geldi de bana. Youtube'dan izlediğim kadarıyla sol ayağını kullanması dışında sol açık özelliği göremedim. Çok yetenekli, gol vuruşları fena değil ve savunmaya gelen birisi gibi de, çizgide oynayan birisi gibi gelmedi bana. Alan ve Engin'den farkı nedir acaba?
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer iki oyuncuda sol kanadı komple kullanabilen isimler değil . Geçen yıl sezona başlanan dizilişte Yattara karakteri gereği sağ çizgiye yaslanmasa ortasahada kanatsız oynuyorduk . Orta sahada Hüseyin iki stoperin önüne geliyor , bekler orta saha elemanı gibi önde oynuyordu .
Geçen yıl takımın en çok eleştiren eksiklerinden biri ne idi ? Hücumda etkisizlik . O kanattan ataklar sınırlı sayıda etkili yan toplar iki elin parmakları kadar .
O halde oraya alınan futbolcunun oynatacağın sisteme uygun olmadığı sonucu çıkar . Cale Hakan Balta ( hatta Orhan Şam ) gibi futbolcuların iyi olduğu gerçeği , oynatacağınız taktik diziliş ile bağımsız konulardır . Sonuçta komple iyi-yeterli futbolcular değildir .
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabriç, hocanın ille de sol açık dediği (çizgiye yakın oynayacak) oyuncu tarzında değil gibi geldi de bana. Youtube'dan izlediğim kadarıyla sol ayağını kullanması dışında sol açık özelliği göremedim. Çok yetenekli, gol vuruşları fena değil ve savunmaya gelen birisi gibi de, çizgide oynayan birisi gibi gelmedi bana. Alan ve Engin'den farkı nedir acaba?
Onun dışında Trabzonspor'a transfer olup üstlenebileceği görevleri , pekala Engin'de yerine getirebilir .
Hatta birde Cale açısından ; bu futbolcumuzun verimini en üst noktaya çıkarmak istiyorsak 4-4-2 şart . Mutlaka Cale'nin önünde safkan bir sol açığa ihtiyaç var . Böyle bir futbolcu almıyorsak eldekilere şans verilmeli .
Keşke Cale sağ bek olsaydı , Yattara'yı mükemmel tamamlardı meselaEn son Serdar A tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 01:44.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize lazım olan sol bek Masilela....
Hem önde hem arkada sırıtmadan oynayabilen , hücumda rakibi yıpratabilen bir savunmacı .
Yorum
Yorum