Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nothing is impossible! Ama Gabric'in o kadar gol atacagina sen inaniyormusun?
    Gabriç okadar gol atacağına inanıldığı için alınıyor(Broos un düşündüğü tek forvet sistemde alanzinho ve gabriç gol makinesi olacak).Çift forvet sistemde daha asiste dönük oyun anlayışında 8 gol attıysa tek forvet sistemde daha gole dönük 10 gol rahatlıkla atabilir.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      buna birde trabzonlu olan toki başkanının gs li olup gs stadı için çok uğraş vermesini de ekleyin...
      Cok yazik ya, asil Stati biz hak ediyoruz ama Adam'a bak sen, hem Trabzonlu hemde GS'i memleketinin takimindan daha cok seviyor..Varmi böylesi yaa....
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Gabric gerçekten genç hırslı ve iyi bir topçu arkadaslar gol atar attırır inanıyorum buna...........
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gabriç okadar gol atacağına inanıldığı için alınıyor(Broos un düşündüğü tek forvet sistemde alanzinho ve gabriç gol makinesi olacak).Çift forvet sistemde daha asiste dönük oyun anlayışında 8 gol attıysa tek forvet sistemde daha gole dönük 10 gol rahatlıkla atabilir.
          Uyum süreci de var, üstelik bu oyunculari kim toplan bulusturacak ilerde top tutamayan Forvetler mi?
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alacagiz mi dedi yoksa almaya calisiyoruz mu dedi

Bugün oynasa bile biz gruplara kaldigimiz an biimle avrupa macina cikabilecek sikinti olmaz yani.
            Benim bildiğim kupada oynadı mı başka takımla artık o sezon kupa oynayamıyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gabriç'in videolarını izledim,bir arkadaşın tespitide bu yönde olmuş ki o da sol açık denilmesine rağmen adamın attığı bütün goller sağ kanattan oluyor.Belki sadece bu sitenin koyduğu videolar öyledir ancak buda son derece ilginç bir durum değilmi?
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Arka sayfalarda okumuştum. Tek forvet oynuyorsanız ters kanattan gelen toplarda ceza sahası içini zorlamanız gerekir. Mesela bizim Yattara'nın işi olmaz öyle toplarla...Alan alınırken sormuştum bu işleri yapabilir mi diye...Adam sol açık bile değilmiş yahu
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ya Arkadaslar bu Ülker GS'ye neden bu kadar katki saglasin, üstelik Ana Sponsoru degil...?

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gabriç'in videolarını izledim,bir arkadaşın tespitide bu yönde olmuş ki o da sol açık denilmesine rağmen adamın attığı bütün goller sağ kanattan oluyor.Belki sadece bu sitenin koyduğu videolar öyledir ancak buda son derece ilginç bir durum değilmi?
                    Sag ve Sol Kanat oyuncusu Gabric.....

Yorum

Gabriç'in videolarını izledim,bir arkadaşın tespitide bu yönde olmuş ki o da sol açık denilmesine rağmen adamın attığı bütün goller sağ kanattan oluyor.Belki sadece bu sitenin koyduğu videolar öyledir ancak buda son derece ilginç bir durum değilmi?
                      Aslında bu iyiye işaret abi... Barış ın da kanat değiştirebildiğini düşünürsek...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim bildiğim kupada oynadı mı başka takımla artık o sezon kupa oynayamıyor
                        Aynen öyle.

Bu durumda gabric den avrupa maclarinda faydalanamamak kötü olur,özellikle avrupa da daha iyi oyunculara ihtiyacimiz var cünkü.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Gabriç sol açık,sağ açık hatta sol bek bile oynamışlığı var.İhtiyaca göre heryerde oynayabilen tipte bir oyuncu sanırım.En büyük avantajı çok hırslı.Böyle bir kanat lazım bize.Yattaranın hırslı ve basanını düşün.

Ayrıca Cale ile uyumlu olmaları bizim için çok büyük avantaj olacak.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Uşaklar bir firma bir takıma bir transferde sponsor olsa bangır bangır söyler bunu...Ha İstanbul takımlarının bizden fazla sponsor gelirleri var...Normal de bu...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aynen öyle.

Bu durumda gabric dan avrupa maclarinda faydalanamamak kötü olur,özellikle avrupa da daha iyi oyunculara ihtiyacimiz var cünkü.

Evet ama ondan sonrasi icin faydalana biliyoruz, yani Gruplara kalirsak Grup maclari, Lig maclari vs...

Yorum

• http://www.hajduk.hr/?otvori=igraci&igrac=15 arkadaşlar gabriç bu futbolcu mu ? bugün maçı var seyretmek için söylüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X