Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serhat ile İsaac arasında bir fark göstersinler o zaman iyi olur diyelim.Saçma bir transfer boşuna yane..Serhat'a vereceğimiz yıllık ücretle güzel bir sağbek alsınlar
    #LiverpooL#
    -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Gabriç alınıyormu??
      farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak jomal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        7 ağustosta kura çekilecek
        Yönetimin tutumuna bakarsak, 7 Agustosdan önce Transfer beklemeyelim.
        Cikacak Rakipe göre Transfer yaparlarsam sasirmiyacagim.....
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• One minute serhatı isteyen hocada başkanda taraftarda benim için bitmiştir
          sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Gabriç alınsın bu sene ligde oynatarız seneye hem lig hem avrupa .....Ya da yerine bir isim bulunabilir ama zor...

Yorum

• Garcia haberinin yalan olduğunu düşünuyorum,zaten yalanda olsun mümkünse..Gabric Muhakak alınmalı,Hırvatıstanlı ıkı oyuncu sağ kanatda ise ve bunların yaşıda 21-23 arası ise o kanat Uçar gider,kaldıki,Gabric gerçekten iyi ve ust duzey bir adam....
              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• Haftaya En Geç Salı Günü Hadi Bi Gün Daha Çarşamba Günü Transfer Mevzusunu Kapatmalıyız .

O Zamana Kadar Gabric Transferini Bitiririz Diye Umuyorum .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanarım yanarım bu sene youla boşa çıkmıştı neden almadık ona yanarım leblebi ibi gol atardı bizde.
                  Boşa falan çıkmadı .

Eskişehirspor'da kiralıktı , parayı verip bonservisini aldılar .

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Boşa falan çıkmadı .

Eskişehirspor'da kiralıktı , parayı verip bonservisini aldılar .
                    Bende 10 dakikadır bu işte bi yanlıs var diye düşünüyorum..
                    Boşa çıksa bizim yonetim affetmezdi....

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haftaya En Geç Salı Günü Hadi Bi Gün Daha Çarşamba Günü Transfer Mevzusunu Kapatmalıyız .

O Zamana Kadar Gabric Transferini Bitiririz Diye Umuyorum .
                      Hayır en geç haftaya perşembe oda olmadı pazartesi..

Hep aynı senaryo...

Bekliyoruz bekleyeceğiz..
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Forvet meseleside çözülmeli biran önce....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hani Anderlecht maçında taç atmak için beklerken iki eline de tükürüp sonra da üstüne süren zat mı?

Hocam Yemek Programi degilki burasi yahu
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Benim Anlamadığım Hatta Kara Kara Düşündüğüm Şu Kiralık Olan 4 Yabancı Oyuncumuz Seneye Bu Takıma Nasıl Gelecek , Yani Nasıl Kontejan Açacağız Onlara ?

Yorum

• Arkadaslar herkez tutturmus bir gabric. Yabancilarimizi sayilam isterseniz. Sylva,Song,Cale,Colman,Tjikuzu,Alanzinho,Yattara birde Gabrici ekliyelim. Simdi siz kadro kurun ve onca para harcadigimiz ve yillik 1 milyon eurodan fazla bu futbolculardan hangisini yedege koyacaksin. Yerli sol acik ve yerli forvet en dogrusu olmadi en az 1 yabanci gonderilmeli..
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetimin tutumuna bakarsak, 7 Agustosdan önce Transfer beklemeyelim.
                                Cikacak Rakipe göre Transfer yaparlarsam sasirmiyacagim.....
                                Çok zor bir ihtimal öyle olması abi. Çünkü çıkacak rakibe karşı oynatacağımız oyuncuların listesini 10 Ağustos saat 24.00'a kadar UEFA'ya vermek zorundayız.

3 gün içersinde transfer nasıl bir transfer hamlesi yapabilirler ki. 7 Ağustos Cuma'ya geliyor zaten, hafta sonu işi bitirip pazartesi akşamına kadar sözleşme yapmak ve listeyi yollamak gerek.

Yönetimin kendini böylesi bir sıkıntıya sokacağını düşünmüyorum.
                                BORDO MAVİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X