İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben luis garcianın transferini çok istiyorum.sol ayağını inanılmaz teknik kullanan bi oyuncu.. devre arasındada fatih tekke transferi kesinse mutlaka luis garciayı almaya çalışmalılar..devre arasına kadar gökhan ünal ve yattara alanzinho colman ve engin baytardan yararlanabiliriz bu futbolcularında gol yetenekleri bi hayli üstün
Fakat o zamana kadar cohu zaman yedek soyunacak bir FT ne kadar formunda olur bilemem.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Çoğu arkadaş gibi ben de takımda sol açık ihtiyacı olmadığını düşünenlerdenim. Gökhan Gönül tarzı bir sağ bek ve Baros gibi bulduğunun çoğunu atan bir forvet ile bu takım çoşar ve lige fırtınalar estirir ama teknik heyet böyle düşünmüyor galiba. Al Tekke'yi, sağ tarafa da bul bir tane kaliteli yabancı olay bitsin.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'nin kontrati devre arasi bitmiyor.
Bilgisi olan varmi?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoğu arkadaş gibi ben de takımda sol açık ihtiyacı olmadığını düşünenlerdenim. Gökhan Gönül tarzı bir sağ bek ve Baros gibi bulduğunun çoğunu atan bir forvet ile bu takım çoşar ve lige fırtınalar estirir ama teknik heyet böyle düşünmüyor galiba. Al Tekke'yi, sağ tarafa da bul bir tane kaliteli yabancı olay bitsin.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin,Alanzinho hatta Barış sol açıkta görev yapabilir.Ama forvette bırakın alternatifi direkt oynayıp iyi performans sağlayacak futbolcumuz yok.Yönetim elini çabuk tutmalı hiç olmazsa kaliteli bir forvet alıp transferi kapatmalıdır.@BordoylaMavi
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak hangi Tarihde bitiyor?
Bilgisi olan varmi?1
Yorum
-
Ericson dan ßaşlayıp gaßric de biten saçma sapan transfer politikamız var.rakiplerine bakıp bişeylerdemi öğrenemiyor bu transfer komitesi gidip gidip geri dönüyorlar.
ßerßat transfer politikamız var.Hiç ßitirici değil sağır sultanın duymadıgı kalıyor transferlermizde.!
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam olarak hangi Tarihde bitiyor?
Bilgisi olan varmi?
Yorum
-
İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 ağustos a kadar bu başlık sessiz kalacak gibi, başkanımız 10 ağusstosta oturup hajduk yönetimiyle konuşacağız dedi ya!10 ağustos un ayrı bir önemimi var acaba? neden 4-5 ağustos felan değilde 10 ağustos ?
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerhat Akın kımde Trabzon bunun pesınde yaaBu hugo sacmalamaya basladı
hugo niye saçmaladı??
Yorum
Yorum