Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farabi; abi senin yazdığın adamLarı aLaLım çok rahat şampiyon oluruz.
    Sana sonsuz güvenim var.

Özer'i takıma kazandırsak iyi oLmaz mı ?

Yorum

• arkadaslar. bana göre colman bir yabanci olarak yeterli degil. nedir bu millet colman sevgisi. Nalet olsun icimdeki TÜRK sevgisine. Özer derim ben. Ama o da gelmez. Sol aciga Transfer yeter devre arasi.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serhat Koç , bir başka başlıkta şu şekilde tanıtmıştım : (Güncel istatistiği 21 maçta 16 gol 4 asist )
        Hocam bu futbolcu Türkiye veya Hollanda'nin alt milli takimlarinda oynuyor mu?
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yonetim'dekilerin transfer olmama ihtimali vermesine iki sebep bulabiliyorum.

1. Yonetim'in gercekten finansal nedenlerden para harcamak istemediklerini ve bu yil icin hala sampiyonluk hedefi belirlemediklerinden. Bu kadar basariya ragmen yonetim hala sampiyonluktan bahsetmiyor ve gercekten de artik boyle bir dusunce icinde olmadiklarini dusunuyorum. Su anki kadronun UEFA kupasina ve sansimiz yagver giderse Sampiyonlar ligine katilabilecegimize inaniyorlar ve bu yuzden takviyeyi ikinci planda tutuyorlar. Yapilacak transferler gercekten yonetimin artik sampiyonlugu hedefledgini soylemektir, ve bunu basaramadiklari surcete olusacak hayal kirikligindan sakinmak istiyorlar.

2. Onumuzdeki 2 mac icin moralleri bozmamak icin. Sonucta onumuzdeki 2 mactan 6 puan almamiz cok kritik ve futbolcularin bu soylentilerin etkilenmesinden hem Ersun Yanal'in hem de yonetimin korktugunu dusunuyorum. Ve yonetim her zaman medya'nin devreye girince transferin zorlastigini telafuz ettigini biliyoruz. Yonetim gercekten takviye yapmagi dusunuyorsa ve boyle bir calisma icindeyseler boyle bir yaniltici tavir sergilemeri mantikli.

Yorum

• bana ibrahim akın alınacakmıs gibi geliyor...
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam bu futbolcu Türkiye veya Hollanda'nin alt milli takimlarinda oynuyor mu?
              Futbolcu hollandanın top 5 altyapısından olmadığı gibi geçen sene profesyonel olmuş ve ikinci ligde mücadele ediyor . Buda kendisini kanıtlayana kadar gölgede kalmasına yetiyor . Hollanda ligi Almanya kadar iyi taranmıyor . Hollanda ve Belçika'dan milli takıma futbolcu kazanmamız için önce oynadığı ülkede manşetlere çıkması gerekiyor .

Federasyon sitelerinde milli takım kaydı yok ancak eminim her iki ülkede şu an Serhat için mücadele etmeye başlamış durumda . 19 yaş altı final grupları mücadeleleri çok belirleyici olacak . Bizim maçlarımız Mayıs ayında başlayacak , Hollanda'nın maçları ise Haziran ayında . Umarız bu Avantaj kullanılır fakat son 5 yılda 20'ye yakın çok önemli futbolcu kaçırdığımızı düşünürsek Serhat için ne kadar umut beslenir bilemiyorum .

Yorum

• İlk olarak scarface000 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bana ibrahim akın alınacakmıs gibi geliyor...
                ibrahim akın transfer edilmek isteniyorsa şimdiden vazgeçilsin...bjk'de tutanamayan bir oyuncunun bizde başarılı olacağını düşünmüyorum..ibrahim akın'ın oynayacağı tek pozisyon var orası da santrafor arkasıdır.bizim transferdeki 1.önceliğimiz orta sahanın solu ve hücuma dönük orta saha oyuncusu olmalıdır...Allah(cc) izin verirse seneye şampiyonlar ligine gidebilirsek kaliteli yabancı bir forvet oyuncusu kesinlikle almalıyız.

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Farabi hocam, bu koc ismini cok yakin zaman icinde duymustu, galiba cok iyi bir topcu, tanidik da olabilir
                  Eindhoven'da yaşıyorsan bir hafta sonu maçını izlemeye git derim . Başka kentte olsan dahi ne kadar problem olurki , ülkenin bir ucundan diğer ucu (groningen-eindhoven) 2 saat .

Yorum

• bence ardayı alsınlar, buda bi fikir
                    UYUMA TÜRK EVLADI
                    UYUMA UYAN
                    30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

Yorum

• farabi Hocam bize kendi 11 ini kursana. Çok merak ediyorum Gelecek senelerdeki Trabzonspor u nasıl görüyorsun???

Yorum

• federasyon yaşamını yabancı ülkede sürdüren Türk futbolcularını ülke futboluna kazandırmak için seçmeler yapacak ve bu taramada beğenilen futbolcular yanılmıyorsam Türk takımlarına kazandırılacak.Hami ve Abdullah gelecek vaad eden oyuncuları bizim yönetimize bildirirerek alınmasını sağlayabilir.

Yorum

• İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ibrahim akın transfer edilmek isteniyorsa şimdiden vazgeçilsin...bjk'de tutanamayan bir oyuncunun bizde başarılı olacağını düşünmüyorum..ibrahim akın'ın oynayacağı tek pozisyon var orası da santrafor arkasıdır.bizim transferdeki 1.önceliğimiz orta sahanın solu ve hücuma dönük orta saha oyuncusu olmalıdır...Allah(cc) izin verirse seneye şampiyonlar ligine gidebilirsek kaliteli yabancı bir forvet oyuncusu kesinlikle almalıyız.
                          ibrahim akın hızlı oldugu için solda oynayabilir bence...ibrahim bence 4-3-3 ün soldaki adamı olabilir yani

---------------------ibrahim----------yattara--------------------------
                          -----------------------------gökhan--------------------------------
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2. devredeki 17 mç için özer ve gökhan emreciksin alınsın yeter. brezilya işini sezon sonu halletsinler...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan Çalık'ın maliyeti çok uzun süredir sakat olmasına rağmen milyon eurolar düzeyinde . Kontratı sona erene kadar bir noktaya gelirsede gs serbest bırakmaz .

Sırf Trabzonlu diye kulübü zarara sokmanın ne alemi var ?

Bakın Hollanda da gencecik bir kardeşimiz var . PSV ve Ajax yakından takip ediyor . Brüls'ün oynadığı ligdeki en büyük yıldız , her maçı bir olay .

Serhat Koç , bir başka başlıkta şu şekilde tanıtmıştım : (Güncel istatistiği 21 maçta 16 gol 4 asist )
                              Abi bu elemani FC Groningen'e satmislar. Gelecek sezon orada oynayacak.
                              "Güneş Doğudan Doğar"

Yorum

• İlk olarak lzfy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bu elemani FC Groningen'e satmislar. Gelecek sezon orada oynayacak.
                                Kaynak verebilir misin ? Groningen bir süredir ciddi olarak ilgileniyordu fakat henüz satış gerçekleşmedi diye biliyorum . Oyalayan en büyük faktörde PSV .

Düzeltme : Tamam haberi buldum ,

FC Eindhoven en FC Groningen bereiken principe-akkoord over Koç

FC Eindhoven en FC Groningen hebben een principe-akkoord bereikt over een mogelijke overgang van Serhat Koç. De 18-jarige aanvaller zal een dezer dagen om de tafel zitten met vertegenwoordigers van de club uit Noord-Nederland.

PSV'e gitmesinden iyidir
                                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 20:54.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X