Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer'in saha içinde katkıları bir yana , kulübe başka bir çok getirisi daha olacaktır .

İşin prestij yönüde bir yana dursun , Trabzonspor yeniden yapılanıyorsa bu sürecin içinde Özer'de olmalı .

Özer lider karakterli bir futbolcu . Kısa süre içinde kaptanlık bandı taşıyabilecek seviyeye gelecek . Konuşmasını biliyor , insanlarla ilişkilerinde ölçülü , saygılı . Her ne kadar cümlelerini " işte , profesyonellik... " diye bağlasa da taraftar olduğunuda saklamayan bir futbolcu .

Özer'i almak belki 3 milyon euro , belki üzerine futbolcuda vermek icap edecek . ancak karşılığında alınan sadece futbol olmayacak .

Sol tarafa bonservis bedeli olmayan ya da uygun bir futbolcu bulabilirsek , Özer için şartlar zorlanabilir . Faruk Özak futboldan anlar , Ankara'dan Kayseri 3-4 saat ise , Ankaraspor tesisleri 20 dakika anca alır .
    Özer transferinde isimiz faruk özak a kalirsa yaya kaliriz gibime geliyor.
    Onursal baskanimiz daha dün,dengeleri sarsacak transferlere devre arasinda karsi oldugunu belirtti.
    Bunlari söyleyen birisi özer icin araci olurmu bilemem.Bildigim tek sey var ki,o da özeri devre arasinda transfer etmemiz gerektigi gercegidir.
    Ben bu transferde belirleyici faktör olarak yanal ve sener i görüyorum.Ikiside bu is icin istekli olurlarsa özer i aliriz diye düsünüyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ne buyutuldu bu ozer...zamanın da aynısı fenerin elinden aldıgımız murat bolukbası na olmusu...mutlaka alınmalı geleceğın topcusu dendi...fenerde oynayan adamı aldık...adam şimdi karabuksporda...
      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hiç boşuna nefesinizi tüketmeyin
        özer fenere gider, gitmezse de kulübünde kalır
        yok fatih tekke, yok denilson, yok mehmet topuz
        günlerdir geyik üstüne geyik yapılıyor burada
        şu forumda kulüple bağlantısı olan, adam gibi haber alabileceğimiz bir allahın kulu yok mu kardeşim
        ben de christiano ronaldoyu istiyorum o zaman, versin biri istatistiklerini, sırıtmaz bizim takımda..
        abımsın saygııszlık yapmak ıstemıyorum ama ıllakı bu ısteklerımız yonetımınde secımınde etkılı olcaktır ılk 23 transfer yapılmadan once bızım belırrttımız başaka bır trabzonun ınternet sıtesınde tartıstımız ısımlerın coğu alındı sımdı bız burada bu ısımlerın + ve - yonlerını tartısıyoruz evet bazıalrı hayale kaçıyor ancak trabzonspor bır hayal dunyasıdır değilmi kım ınanırdıkı bır takımın anadolu takımının lıge cıkar cıkmaz ıstanbul takımlarını feth edeceğı ve turkcell super lıge yenı bır denge ve kuram getırceğeını bız burada hayllerımızı yanı trabzonsporumuzu tartısıyoruz tarbzonsporu oluşturacak oyuncuları tartısyoruz bırak da ağızımzı tadını bozma hevesımızı kursağımızada bırakma
        Hastikoz

Yorum

• özer iyi topcu bize gelirse iyi olur kendini gösterir başaralı olacagına inanıyorum fbye giderse burak yılmazla kaderi aynı olur :

Yorum

• Sol kanat için düşünülüyorsa, Özer'in o mevkiyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. Dikine çok iyi gidebilen, çok güzel ortalar kesebilen, Yattara tarzı bir oyuncu gerek o mevkiye. Ayrıca direk oynayacak, hazır oyuncu olmalı. Sıradan olacaksa hiç paraya yazık edilmesin, o kadarını Barış da yapabilir.
            İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• İlk olarak ERDEM KOLTUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ozan abi sen benim haberi oku özelden attım.boşver buraları.
              madem özelden attın buraya niye yazıyorsun, ne biçim bir usluptur boşver buraları, buralar boş verecek sayfalarsa lütfen msn den görüşün. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ...elimizde ısaac,gökhan ve umut gibi forvetler olduğu için ara dönemde forvet trasferi yapmamız biraz lüks kaçar...sezon sonu umut bulut'tun sözleşmesi bitecek eğer ki yönetim umut'un mukavelesini uzatmayı düşünmüyorsa bu bölgeye yaz döneminde kaliteli bir forvet oyuncusu alınabilir...
                Umut' un sözleşmesi 31.05.2010 tarihinde bitiyor.

Özer konusunda her şeyin Özer' de bittiğini düşünüyorum. Melih Gökçek zorla fenere gönderemez. Eğer Trabzonspor' a gelmek istiyorsa gelir; yok Trabzonspor' a gelmek istemiyorsa zaten gelmesin.

Yorum

• ozerın uzerınde cok takıldınız adam ıyı bır futbolcu ama kurtarıcı olamaz bızım devre arası takımı kapalı defanslara karsı pozısyona sokacak uzakdan goller atabılcek bırıne ıhtıyacımız var bunu herkez bılıyor ozer bıze mac kazandırcak adam degıl dıgerlerı gıbı selcuk colman serkan ayarında futbolcu bunların hepsı kalıtelı oyuncualr evet ama tek basına mac alacak oyuncular degıller ozer gelecek ıcın takım mucadelesı ıcın yararlı olur asıl ıhtıyac bugun ozer degıl yıldız bır futbolcu on numara
                  dusunun galatasayra mucadelecı bı takımdı sıkıstıgı zaman hacı devreye gırıp macı alıyodu fener pozısyon bulamadan hojdonk sayesınde sampıyon oldu bızım boyle bı futbolcuya ıhtıyacımız var devre arası

Yorum

• İlk olarak Coloradoydu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sol kanat için düşünülüyorsa, Özer'in o mevkiyi kaldırabileceğini düşünmüyorum. Dikine çok iyi gidebilen, çok güzel ortalar kesebilen, Yattara tarzı bir oyuncu gerek o mevkiye. Ayrıca direk oynayacak, hazır oyuncu olmalı. Sıradan olacaksa hiç paraya yazık edilmesin, o kadarını Barış da yapabilir.

özer o mevkıyı kaldırmaz dıorsun ama ozer 7 asıst 2 gol le oynuyor barıs sence bunu yapabılrmıyıdı yapabılr ama zamana ıht var .
                    Hastikoz

Yorum

• Shatskikh artık Kiev de şans bulamıyor.Tecrübeli bir oyuncu.İhtiyacımızı karşılayabilecek cinsten.Maliyeti uygun olacaktır.Şampiyonluk yolunda ve muhtemel Cl maçlarında bu türden oyunculara ihtiyacımız olacaktır.
                      Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama Özbek oyuncuların yerli statüsünde oynayacakları gibi birşey duymuştum. Araştırılması gereken bir oyuncu.

Sağbek içinde Orhan Şam'ı şimdiden halletmeliyiz.

Soru;Özer sol kanatda oynayabilir mi? Ardanın Gsde yaptığını bizde yapabilir mi?
                      Theo-Selçuk ikilisi ortasahayı götürebilir mi?

Bu tür genç yeteneklerden eski Manulu Chris Eagles var.Manuda şans bulamayınca Burnley'e transfer oldu. Sağda solda ve ilerde oynayabilecek yetenekli bir hücum oyuncusu.

Bu arada Stilic-İbricic-Tomasov üçlüsünden haber yok mu?

Yorum

• İlk olarak jurietti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ozerın uzerınde cok takıldınız adam ıyı bır futbolcu ama kurtarıcı olamaz bızım devre arası takımı kapalı defanslara karsı pozısyona sokacak uzakdan goller atabılcek bırıne ıhtıyacımız var bunu herkez bılıyor ozer bıze mac kazandırcak adam degıl dıgerlerı gıbı selcuk colman serkan ayarında futbolcu bunların hepsı kalıtelı oyuncualr evet ama tek basına mac alacak oyuncular degıller ozer gelecek ıcın takım mucadelesı ıcın yararlı olur asıl ıhtıyac bugun ozer degıl yıldız bır futbolcu on numara
                        dusunun galatasayra mucadelecı bı takımdı sıkıstıgı zaman hacı devreye gırıp macı alıyodu fener pozısyon bulamadan hojdonk sayesınde sampıyon oldu bızım boyle bı futbolcuya ıhtıyacımız var devre arası
                        bır an tabatayı tasvır edeıorsun sandım
                        Hastikoz

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özerden önce Mehmet Topuz prestij için birebir
                          yav yapmayın allaaşkına kaç kere yazdım burda. adam kendi takım arkadaşlarına tafra yapıyor, el kol yapıyor ittiriyor. (en son bizim maçta serbest vuruşu başkası kullanacak diye ne triplere girdi. hani şu direkten dönen serbes vuruş)
                          "takımın ahengini bozacak oyuncu" tanımına birebir uyuyor. kaprisli futbolcuyu antrenör bilir. seyirci bilmez. ama bu o kadar "yıldız" ki kaprisini tribünden görüyoruz. bedava gelse istemem hemen satılsın derim ben.
                          İmza...

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özer o mevkıyı kaldırmaz dıorsun ama ozer 7 asıst 2 gol le oynuyor barıs sence bunu yapabılrmıyıdı yapabılr ama zamana ıht var .
                            7 asist değil , 9 asist.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7 asist değil , 9 asist.
                              yablısın var arkadasım 7
                              Hastikoz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Theo Weeks ve Özer iç transferde alınabilecek en iyi futbolcular . Bence Theo'nun potansiyeli Özer'den daha yüksek . Resmen yeni Aurelio geliyor ,göstere göstere . Bilmiyorum bu kadar radikal bir karar alınabilir mi , fakat bu iki futbolcunun değeri 2 yıl sonra 4 tane Gökhan edebilir . İki futbolcununda devre arası transfer olacak olması şartları güçleştiriyor .

Ayrıca Ceyhun , Serkan , Selçuk , Özer , Theo gibi bir ortasaha kadrosu iki yıl içinde Avrupa düzeyinde bir kaliteye ulaşmaya oldukça müsaittir .
                                Colman'ı neden oraya katmadığınızı anlayamadım. Adamın daha ne yapması lazım her mac 10 km kosuyor. Onun gibi uzun pas atanı daha görmedim hem mücadeleci hem teknik bir oyuncu. 23 yasında ve takıma daha yeni katıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X