Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abiler bu işin ilk çıkış noktası ligtv sanırım ve iş bizim aleyhimize sonuçlarnır haberde balon çıkarsa ligtv ye iyi bir protesto yakışır sanıırm özlemişler bizim protestolarımızı
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Yusuf'un sözleşme bitiş tarihi. Yeni FIFA kuralına göre 28 yaş ve üstü futbolcuların kontratlarının bitmesine 1 sene kalmışsa, futbolcu isterse 1 senelik ücretini kulübe ödeyip bonservisini alabilir. Kalecimiz Sylva'da olduğu gibi

Biz Bursaspor'a 700 bin TL + 2 futbolcu veriyoruz. 5 ay için fazla fazla para veriyoruz. Acaba Bursaspor Yusuf'a senelik ne kadar veriyor?
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aha fanatikde yazdi bjk de diye. alla allaa
        Trabzonspor

Yorum

• Bizimkiler Yusufu alsin ve sonrada orta Parmagini gösterdigi bir Resmi, Resmi Sitemize koysun.
          Baslik: Ne oldi? olsun.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu bursa'yla bjk dÜŞman takimlar deĞİl mİ kardeŞİm!!!
            İnsan sevdiğini bırakmaz... FATİH AKIN

Yorum

• Hem bizim kampta hem bjk le 1,5 yıllık anlaşma yapıldı deniyor nasıl oluyo bu iş.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Olaylara katılıyorum !!!!

Ama gülmekten

Olacak iş değil !!!! bu ne yaaa
                TRABZONSPOR

TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence bu kadar olan bitenden sonra Bursa taraftarlarıda bu durumdan pekte hoşnut olmayacaklardır...Dansöz başkan istemezler öyle değil mi...

taraftarıda farklı degıl zaten yumuşakçalar hepsi

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bursaya bak bize etiklik dersi veriyordu kendilerinin etiklik anlıyışı nasılmış gördük
                    Bu biraz eteklik konu oldu...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Demek fıyatta yukseltme polıtıkası uyguluyorlar Belkı de yusufun bu durumdan dahı haberı yoktur bızımm kaptakı oteldeymıs
                      Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• omer guvenc yusuf nerde biliomusunz demiş bjkli yoneticelere onlarda yusuf Trabzonun antalya kampında ersun yanalla vedalaşmak için gitti demiş bi git ya

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Ortalık karıştı.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Arkadaşlar,
                            Bu işte Yusuf'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Eğer Yusuf bize söz vermişse gelecektir. Burada asıl döneklik yapanların Bursasporlu yöneticiler olduğuna adım gibi eminim. Yusuf gerçek bir beyefendi gibi sözünde duracaktır. Buna inanıyorum, aksini düşünmek bile istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Yusuf'un sözleşme bitiş tarihi. Yeni FIFA kuralına göre 28 yaş ve üstü futbolcuların kontratlarının bitmesine 1 sene kalmışsa, futbolcu isterse 1 senelik ücretini kulübe ödeyip bonservisini alabilir. Kalecimiz Sylva'da olduğu gibi

Biz Bursaspor'a 700 bin TL + 2 futbolcu veriyoruz. 5 ay için fazla fazla para veriyoruz. Acaba Bursaspor Yusuf'a senelik ne kadar veriyor?
                              700 milyar diye biliyorum ama emin degilimm

Yorum

• İlk olarak Arif Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hem bizim kampta hem bjk le 1,5 yıllık anlaşma yapıldı deniyor nasıl oluyo bu iş.
                                bizle idman yapacak bjk de oynayacak yok böle bir habercilik yav lanet olsun
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X