Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyidi 15 yasında adam huseyının yerınde mı oynayacak huseyının yerınde olsam utancımdan olurdum
    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burundi diye bir ülke mi var yahu?İlk defa duyuyorum..
      Var tabii.

Cibuti Cumhuriyeti'ni biliyor musun peki ?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• özer için o kadar istekli değildim ama şu fener olayından sonra alınmasını daha cok istiyorum... ama alınırmı bilmiyorum... ayriyeten fotvet konusunda hala sıkıntımız var ama aradığımız tarzda forvetler belli sayıda onlardan en yakını fatih tekke fakat olmayacağı kanaatindeyim... orta saha kanat adayı bulabiliyoruz ama forvet adayı bulamıyoruz aradığımız forveti bulmamız lazım ...
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ankarada oynayan topçuları geçin, onlar artık kadıköydeler
          özkan hoca brezilyadan uygun fiyata topçu buldu buldu, bulamadı eldekilerle devam
          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• i.akın boş falan değil arkadaşlar keşke alabilseler genç yeteneklerini gösterememiş bir akın lider takımda neler yapmaz ki benim ilk tercihim özer ama özer konusunda hızlı davranamasak bu rüya çabuk biter özer olmazsa akın da hiç fena olmaz sol açığa
            UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ne Özermiş vay be adam sanki bulunmaz hint kumaşı tamam iyi topçu adam sırf trabzonlu diye bi adama bu kadar bel bağlanır mı ya hayret valla... İbrahim Akın, Engin Baytar, Denilson dan biri alınır olur biter. Zaten Gökçek onu Trabzona vermek istemiyorsa vermez nasıl alacaz o zaman

Yorum

• Bu Faty Papy nereye geliyo ki şimdi gelse bizde antremanlara mı çıkıcak harbiden Daha ufak bu ya 11de oynayamaz Tslde adam oynatmak için yaş sınırı varmı acaba? Ama zaten yabancı kontenjan boş gelsin antreman yapsın dicem ama Brüls de gelirse sezon sonu 8 yabancı oluyo bile sol kanada yabancı noluyo o zaman Kısaca bi soru sorıyım bu Faty Papy ile ilgili net bişeyler bilen gelip oynucakmı kiralanıcak mı pilot takıma mı verilicek vs. aydınlatırsa beni sevinirim
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Faty Papy ismi çok sempatik.. 15 yaşından fazla gibi gelio bana 5. siyahi futbolcu olcak takım karardı mı ne
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• 30 dk içinde kadırga ve mesaj tv de spor programları başlayacak.Belki transfer haberi verirler.
                    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu Faty Papy nereye geliyo ki şimdi gelse bizde antremanlara mı çıkıcak harbiden Daha ufak bu ya 11de oynayamaz Tslde adam oynatmak için yaş sınırı varmı acaba? Ama zaten yabancı kontenjan boş gelsin antreman yapsın dicem ama Brüls de gelirse sezon sonu 8 yabancı oluyo bile sol kanada yabancı noluyo o zaman Kısaca bi soru sorıyım bu Faty Papy ile ilgili net bişeyler bilen gelip oynucakmı kiralanıcak mı pilot takıma mı verilicek vs. aydınlatırsa beni sevinirim
                      Paf takımı antrenörü Ahmet Özen'in keşfi.Kendisi daha önceden Burundi Milli takımında görev yapmış ve Papy'i orda beğenmiş.Papy'nin gerçek yaşı 18'miş devre arasında Bank Asya takımlarından birine kiralık olarak verileceği söyleniyor.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Faty Papy ismi çok sempatik.. 15 yaşından fazla gibi gelio bana 5. siyahi futbolcu olcak takım karardı mı ne
                        Onun da Song gibi kemik yaşına bakmak lazım.

Yorum

• Dünyada en genç A milli takım formasını giyen oyuncu kim acaba bilen var mı??? Bir de bu papy olmasın

Yorum

• Ancak eskisehir macindan sonra transferde hareketlenme olur gibime geliyor.
                            Bursa ve eskisehir gibi 2 zorlu mac öncesi transferin 1 numarali gündem maddesi yapilmasi dogru degil.Önümüzde mutlaka alinmasi gereken 6 puan var.
                            Bunlar kazanildiktan sonra transfere yogunlasabiliriz.
                            Yönetimin bu maclarida düsünerek transferde sir vermeyecegini düsünüyorum.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ufak bir liste Hem ucuz , hem kaliteli...

Johan Absalonsen , odense ,23 ofansif ortasaha

Eric Djemba-Djemba , odense , 27 defansif ortasaha (Hüseyin satılabilirse düşünülebilir. Song’un milli takımdan arkadaşı)

Nicolas Rasmussen, Brondby , 23 forvet

Ousman Jallow , Brondby , 20 forvet http://www.youtube.com/watch?v=wroVwYgr8tg

Martin Vingaard , Esbjerg , 23 sol orta

Michael Lumb , Aarhus , 20 sol bek / orta

Mika Ojala , İnter Turku , 20 ofansif ortasaha

Júlio César , Goias , 26 sol bek , (sözleşmesi sona eriyor)

Marlos Romero Bonfim , Coritiba , 20 ofansif ortasaha

Marquinhos , Vitoria , 19 sağ açık

Roger , Recife , 23 forvet (sözleşmesi sona eriyor)

Renan Oliveira , Atl Minerio , 18 ofansif ortasaha

Tarta , Fluminense , 19 ortasaha

Netinho , Atl Paranaense , 24 ofansif ortasaha

Molina , Santos , 28 sol ortasaha

Marquinho , Figueirense , 22 sol ortasaha (Geleceği olan ve sol kanadımızı götürebilecek yetenekte)

Cleiton Xavier , Figueirense , 25 ofansif ortasaha (Sözleşmesi sona eriyor)

Özellikle Cleiton Xavier ve Marquinho 'u alıp gelsinler Figueirense'den...
                              En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 11.12.2008, 23:11.
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onun da Song gibi kemik yaşına bakmak lazım.
                                Gene mi hortladı bu kemik yaşı olayı
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X