özer için o kadar istekli değildim ama şu fener olayından sonra alınmasını daha cok istiyorum... ama alınırmı bilmiyorum... ayriyeten fotvet konusunda hala sıkıntımız var ama aradığımız tarzda forvetler belli sayıda onlardan en yakını fatih tekke fakat olmayacağı kanaatindeyim... orta saha kanat adayı bulabiliyoruz ama forvet adayı bulamıyoruz aradığımız forveti bulmamız lazım ...
i.akın boş falan değil arkadaşlar keşke alabilseler genç yeteneklerini gösterememiş bir akın lider takımda neler yapmaz ki benim ilk tercihim özer ama özer konusunda hızlı davranamasak bu rüya çabuk biter özer olmazsa akın da hiç fena olmaz sol açığa
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Ne Özermiş vay be adam sanki bulunmaz hint kumaşı tamam iyi topçu adam sırf trabzonlu diye bi adama bu kadar bel bağlanır mı ya hayret valla... İbrahim Akın, Engin Baytar, Denilson dan biri alınır olur biter. Zaten Gökçek onu Trabzona vermek istemiyorsa vermez nasıl alacaz o zaman
Bu Faty Papy nereye geliyo ki şimdi gelse bizde antremanlara mı çıkıcak harbiden Daha ufak bu ya 11de oynayamaz Tslde adam oynatmak için yaş sınırı varmı acaba? Ama zaten yabancı kontenjan boş gelsin antreman yapsın dicem ama Brüls de gelirse sezon sonu 8 yabancı oluyo bile sol kanada yabancı noluyo o zaman Kısaca bi soru sorıyım bu Faty Papy ile ilgili net bişeyler bilen gelip oynucakmı kiralanıcak mı pilot takıma mı verilicek vs. aydınlatırsa beni sevinirim
Faty Papy ismi çok sempatik.. 15 yaşından fazla gibi gelio bana 5. siyahi futbolcu olcak takım karardı mı ne
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
30 dk içinde kadırga ve mesaj tv de spor programları başlayacak.Belki transfer haberi verirler.
Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Bu Faty Papy nereye geliyo ki şimdi gelse bizde antremanlara mı çıkıcak harbiden Daha ufak bu ya 11de oynayamaz Tslde adam oynatmak için yaş sınırı varmı acaba? Ama zaten yabancı kontenjan boş gelsin antreman yapsın dicem ama Brüls de gelirse sezon sonu 8 yabancı oluyo bile sol kanada yabancı noluyo o zaman Kısaca bi soru sorıyım bu Faty Papy ile ilgili net bişeyler bilen gelip oynucakmı kiralanıcak mı pilot takıma mı verilicek vs. aydınlatırsa beni sevinirim
Paf takımı antrenörü Ahmet Özen'in keşfi.Kendisi daha önceden Burundi Milli takımında görev yapmış ve Papy'i orda beğenmiş.Papy'nin gerçek yaşı 18'miş devre arasında Bank Asya takımlarından birine kiralık olarak verileceği söyleniyor.
Ancak eskisehir macindan sonra transferde hareketlenme olur gibime geliyor.
Bursa ve eskisehir gibi 2 zorlu mac öncesi transferin 1 numarali gündem maddesi yapilmasi dogru degil.Önümüzde mutlaka alinmasi gereken 6 puan var.
Bunlar kazanildiktan sonra transfere yogunlasabiliriz.
Yönetimin bu maclarida düsünerek transferde sir vermeyecegini düsünüyorum.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum