Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Topuz en iyi seçimlerden biri olacaktır. transfer edilmesini çok isterdim. Bakan Faruz Özak da devrede olduğu için bu işi hallederiz diye düşünüyorum. ama devre arasında, ama sezon sonu
    ..:: M A Ç K A L I ::..

Yorum

• aslında jabi'nin bu arada gönderilmiş olması da pek bir manidar!!!

Yorum

• inşallah en iyisini getirecek özkan hoca....
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          inşallah en iyisini getirecek özkan hoca....
          buna inanamıyorum ya...
          [ille d' 7]

Yorum

• Bilal Kisa diyorum baska birsey de demiyorum. BU ismi cok yazdim buraya ve bugünkü perfomansini gördük. Ins Bilali aliriz.Cok saglam oyuncu
            HY67...

Yorum

• Bu akşam özellikle özeri çok beğendim adam kargann tüylerinin yolunmasnda çok önemli rol oynadı.Orta sahanın ilacı olur bence...

Yorum

• Ankara -Bjk Maçını izleyen Özer Hurmacının beni alın diye resmen bağırdığını görmüştürler. Brezilyadan sadece 1 tane adam alınsın Sola Özer Hurmacı çok iyi gider.
                İlk olarak Tolga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu akşam özellikle özeri çok beğendim adam kargann tüylerinin yolunmasnda çok önemli rol oynadı.Orta sahanın ilacı olur bence...
                Kesinlikle.Özer takımda bir maestero resmen. Attığı paslara dikkat. Murat Tosun denen adam becerikli olsa en az 2-3 asisti olurdu.
                En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 06.12.2008, 21:08.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilal Kisa diyorum baska birsey de demiyorum. BU ismi cok yazdim buraya ve bugünkü perfomansini gördük. Ins Bilali aliriz.Cok saglam oyuncu
                  bilal zamanında ankaraspor'u bize tercih etmiş bir oyuncu.
                  asla ama asla istemem.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bilal zamanında ankaraspor'u bize tercih etmiş bir oyuncu.
                    asla ama asla istemem.
                    Yanlıs hatırlamıyorsam biz onu malatyada oynarkende istemiştik ama ya gelmemişti ya alamamıştık. Sonra malatya küme düştü. Kümede bir süre süründükten sonra ankaraya kaydı diye hatırlıyorun.. Bence iyi adam ama trabzonspora yararlılığı tartışılır..

Bu ara transfer dönemi özeri almak için son şansımız.. Aksi taktirde yıldızı aşırı parlayıp farklı yerlere gidecektir.

Yorum

• ne özermis manyak etti besiktasin savunmasini normal degil ya...cok cok begendim ya...yakisir ona 10 numara Trabzonda.

Yorum

• Özer Hurmacıyı alalım transferi kapayalım o kadar diyorum.

Yorum

• Bugün Özer onda neden bu kadar israr ettigimizi bir kez daha gösterdi. Bu arada bu macta yaptigi asistle toplam yaptigi asist sayisi 9 oldu. Su anda zirvede.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bu günde izledik Özer i.

Biz daha ne bekliyoruz anlamış değilim.

TSL de Trabzonsporlu oyunculardan sonra Trabzonsporun en fazla şampiyon olmasını isteyen futbolculardan birisidir.

Trabzonspor ile yakın bir bağı vardır.
                            Bize ilaç gibi gelecek bir oyuncudur.

Eeee BİZ daha ne bekleriz ki???

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu günde izledik Özer i.

Biz daha ne bekliyoruz anlamış değilim.

TSL de Trabzonsporlu oyunculardan sonra Trabzonsporun en fazla şampiyon olmasını isteyen futbolculardan birisidir.

Trabzonspor ile yakın bir bağı vardır.
                              Bize ilaç gibi gelecek bir oyuncudur.

Eeee BİZ daha ne bekleriz ki???

Ee tamamda beklediğimizi kim söylediki ?

Adamın kendisi söylemedimi Trabzonspordan teklif aldım diye ?

Yorum

• Bak ya nasıl duygulandım şimdi özerin röportajına Adım moutinho olsa 6 milyon eruo verilirdi diyor ama özer olduğu için Trabzonspor bonservis parasını duyunca hemen vazgeçti diyor ama adece tRabzonsporla alakalı olmadığını söylüyor kendi evladımız hor görülüyor dedi haksızda değil yani

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X