İlk olarak trab61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
orasini bilemem pilot takim icinmi yoksa a takim icinmi. ama genclerbirligi ve trabzonspor ilgileniyor futbolcuyla. turkiyemspor yoneticisi acikladi ama ismini bilmiyorum.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyıldıray işinden haberi olan yokmu varmı öyle bir şey almanyadaki arkadaşlar belk duyan ardırAllahtan sınav dönemim bitti.Son üç gündür bilgisayarla kanka olduk.
Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş
Yorum
-
Erhan Küçük Trabzonspor'da oynayacak kapasitede bir isim değil Kasımpaşa'da bile yedek kalıyo bazen , kendisi Sürmene'lidir doğru kardeşim Lise yıllarından yakınen tanır röpörtajında Gs taraftarını olduğunu söylememiş kendisi Gs hayranı Trabzon'lulardandır delikanlı gibi söyleseymiş keşke Gs'yi tuttuğunu, sırtındaki 61 numaraya tav olmayın adam Gs 'li ayrıca zaten bizde oyanayacak yeteneğide yok.Sedat Tunalı hangi takımı tuttuğunuda sorsaymış keşke.DOZER CEMİL
Yorum
-
Röportaj daki konuşmanın asilliğine bakar mısın.Eğer bir insan istemediği şeyleri yapmak zorunda olunca ne kadar başdan savma yapıyorsa , aynı insan çok istediği bir şeyi yaparkende o derece üzerine düşer ve sıkı sıkıya asılır işine.Az önce alanzinho nun videosunu izledim çok hızlı bir topçu ve bir o kadarda teknik kapasitesi yüksek ama Erhan Abinin bu Röportajını okudukdan sonra Erhan Küçük diyorum köşeme çekiliyorum.Adam yanayi yanayiiiii Keşke röportajı yapan sorsaydı şu anda görüşme var mı diye.uff msglsn glba .s.s.s
Yorum
-
Bugün sayfalarca konuşuldu Erhan Küçük. Şahsen Alanzinho mu Alanziho mu neyse o adamı alabilirsek takıma çok şey katacağına inanıyorum. Tabii alabilirsek.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErhan Küçük Trabzonspor'da oynayacak kapasitede bir isim değil Kasımpaşa'da bile yedek kalıyo bazen , kendisi Sürmene'lidir doğru kardeşim Lise yıllarından yakınen tanır röpörtajında Gs taraftarını olduğunu söylememiş kendisi Gs hayranı Trabzon'lulardandır delikanlı gibi söyleseymiş keşke Gs'yi tuttuğunu, sırtındaki 61 numaraya tav olmayın adam Gs 'li ayrıca zaten bizde oyanayacak yeteneğide yok.Sedat Tunalı hangi takımı tuttuğunuda sorsaymış keşke.
Ben Erhan Küçük'ün açıklamalarını samimi buldum.Bordomavi.net
Yorum
-
İzlediğim kadarıyla bana daha çok kontratak oyuncusu gibi geldi ama
tabi canlı izlemek ayrı, bir de yaw bu kadar kısa topçularla biz ne yapacağız.
Bir takımda bir tane olur da bizde üç tane birden var,çok kısa kalmıyor muyuz...
Serkan,Barış,Göksu oldu diyelim birde bu lazinho...
Gerçi hepsi aynı anda oynamaz ama bana fazla geldi..."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayali bordo mavili forma altında Avni Aker'e çıkmak olan biri nasıl Gs'yi tutabilir.
Ben Erhan Küçük'ün açıklamalarını samimi buldum.DOZER CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum