Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilal konusunda okuduklarım malesef üzücü ...Açıkcası dogruluk payı nedir ne kadardır bilmem mümkün değil ama burada oyuncunun alınmaması önemli değil bu bir tercihtir vazgeçebilirsiniz buna kimse karışamaz ama söz verilip alınmadıysa açkcası şık olmamış ...Bu yönetime yakışmamış ... Her insan hata yapabilir deyip geçmek lazım ..Bu yönetiminde hataları olabilir ama bu onları başarısız yapmaz ..Olabilir böyle şeyler ....

Dün bir arkadaşının yazısına istinaden çatlak seslerin asla ve asla Trabzonda susmayacagını çünkü oradan beslendiklerini ve bunun onlar için yaşam sebebi oldugunu yazmıştım ... Bugün Sayın Başkan bir yerde verdiği demecinde aynen bunları söylüyor 10 kez şampiyon olup 50 kez Avrupaya gitsek oynasak gene de bunlar begenmezler diyor ... Bu bizim kaderimiz bu yapıyı kırmak mümkün değil ...Bu çekememezlik hasetlik ben bilirim mantıgı bu takımın bitmez tükenmek bilmeyen en büyük zafiyeti ..Başkan orada bir konuyu eksik söylemiş bence ... Bu adamlara gel sen yap dediğin zaman öyle bir kaçarlar ki kaybolurlar ki arasan bulamazsın ...Dünyanın en kolay işi konuşmak eleştirmektir sorumluluk yok yapmak için ugraşmak yok ancak otur konuş ....Hepsini kabul ediyorum da bunlara nasıl inanıp deger veriyorlar buna inanamıyorum ....Eleştiri tabii ki olacak ama biraz bekleyin be adamlar bakın nasıl oluyor yapılanlar nasıl ondan sonra konuşun ...

Ersun Hoca bir gazetede çıkan habere göre Hüseyini oynatmayı düşünmüyormuş kararsız kalmış haber aynen böyle ...Eger bu haber dogru ise onun tercümesi bence Ersun Hoca Hüseyini gözden çıkarmış ya da satmışız demek ..)))

Kaleci konusunda yaşananlar tamamen menejer olaylarıdır ...Bu durum kaleci Trabzona imza atarken de vardı ...Yani yeni bir durum değil ...Şahsen şu andan itibaren ne olursa olsun ben o kaleciyi almam ...

Kaleciye gerek yok diyen arkadaşlarıma açıkcası çok şaşırıyorum ..Hayret ediyorum...

Zafer konusunda şuraya dikkatinizi çekmek isterim ...Zaferin alınıp alınmaması önemli değil nasıl oyuncu oldugunu da açıkcası çok bilmiyorum çünkü hiç seyretmedim ve inandıgım kişilerden de hiç bir şey duymadım ammmmmaaaaa şu var bu olay böyle devam ettiği sürece takımı taraftarı yönetimi yıpratıyor ...İşte buraya dikkat ...Bu artık öyle bir hale geldi zaten zayıf olan sinirler gerilmeye başladı bu yanlış ...Bir oyuncu için Trabzonspor bu kadar gündemde kalmamalı yani olumsuz anlamda ... Bu en sonunda 11 e girip girmiyecegi bile belli olmayan bir oyuncu ...Bu kadar gündemde kalmaması gerek ....

Jester kardeşimin yazdıgı mesajların % 100 ne katılıyorum tek bir konu hariç .... Bence sol ön konusu başımıza çok sıkıntı açmayacak eger bu yazılanlar dogru ise Sami İsmail Cale Fatih bir şekilde orayı halledecekler ...

Ama diger konularda Jester sana katılyorum kaleciden sagbeke ortasahadan forvete kadar ve buralarda bu kadar eksikler varken şampiyonluk şarkıları umarım sıkıntıya dönüşmez ..Beklentileri iyi tespit etmek lazım ...
    Kaleci şu aşamada elzem değil diyenlerden biri olarak;
    Forvet ve ofansif ortasaha konusu (Klübe) o kadar barizken kaleciden daha önce buralara transfer yapılması gerektiğini söylüyoruz.

Onur ile Tolga şu yada bu şekilde idare ederler, belki çok kötü bir maçı kurtaramazlar ama malubiyetlerin doğrudan sebebi de olmazlar. Biraz güvenmek lazım.

Bunca transferin üstüne peş peşe 3 klas oyuncu daha alamayacağımıza göre (ekonomik olarak, hemde 2si klübeye) önceliği forvete vermek lazım diye düşünüyorum.

Yoksa hep beraber Allah Gökhan'a, Umut'a, Colman ve Selçuk'a sakatlık vermesin diye dua edip duracağız bütün sezon, zira alternatifleri yok...
    .
    Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
    .

Yorum

• Bence Hüseyin Gitmememli Çünkü Hakan Şükür Nasıl Gs de nasıl bir yerde duruyorduysa takımı maçtan önce nasıl motive ediyorsa bizimde hüseyinimiz en azından yedekte kalmalı bence takıma ağbeylik yapacak bir futbolcu çünkü galatasaray nasıl hakan şükürü bırakmakla hata yaptıysa bizde hüseyini satmamalıyız iyi bir yedekde olabilir 11 de olabilir ama çok iyi bir teklif gelirse mesela 5$ dolar üstü felan gelirse satalım
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Hüseyin Gitmememli Çünkü Hakan Şükür Nasıl Gs de nasıl bir yerde duruyorduysa takımı maçtan önce nasıl motive ediyorsa bizimde hüseyinimiz en azından yedekte kalmalı bence takıma ağbeylik yapacak bir futbolcu çünkü galatasaray nasıl hakan şükürü bırakmakla hata yaptıysa bizde hüseyini satmamalıyız iyi bir yedekde olabilir 11 de olabilir ama çok iyi bir teklif gelirse mesela 5$ dolar üstü felan gelirse satalım
        5 dolar ve üstüne satalım derken?
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• 5$ milyon dolar yani
          Més Que Un Club

Yorum

• abilik felan onemli deil. bende huseyin i izlerken cilgina donen insanlardanim. ama bu kadar uzerine gitmeyin bu olayin. gokdeniz fatih yattara uclusuyle turkiyenin en hizli atak yapan takimi oldugumuz zamanlar gene o kadroda Huseyin vardi. ofansif anlamda ne kadar yetersiz ve gereksiz sede defansif anlamda o kadar ustun. yeri gelir riske alinacak maclarda oyundan alinir yeri gelir defansif sigortamiz olur. . . arti Huseyin'in Trabzonspor sevgisinden suphem yok.

ama dogru bu bizim yapimizda var. avni aker'de ki yapilan insaata bile karisan ( yok o beton yetmez yok o direk kaldirmaz) yapimiz. ancak su bi gercek ki ERSUN YANAL a guveniorum demek lafta guveniosak bole seleri kafaya takmayiz .

Yorum

• Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

ah ah bu videoyu izledim şimdi agladım fatih tekke ne kadar masumca her zaman gitmeyi dusundugum bi yer var diyor memleketim diyor senerrr baba nolur al kralımızı butun imkanları zorla banka hesabı ac tekke için yap bişiler

Yorum

• iyi bir kaleci=+10 puan...

sylva'dan vazgeçilirse eğer, shovkovsky bir ara gündeme gelmişti eğer başka bir kluple anlaşmadıysa belki yeniden düşünülebilir...
                ne onur ne tolga şu an için önündekilere güven verecek niteliklere sahip değil..ne Tolga onura birşey katabilir nede onur Tolganın ekstra bir özelliğinden faydalanabilir...kalede tecrübe olması hem uzun vade de hemde bu sezon için çok iyi bir seçim olur.
                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• cassillas real madridin ve milli takımın kalesine geçtiğinde kaç yaşındaydı
                  volkan fb nin kalesine geçtiğinde kaç yaşındaydı biz onura neden güvenmiyoruz hala anlamış değilim.o kaleciler o zaman çok mu tecrübeliydi.
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cassillas real madridin ve milli takımın kalesine geçtiğinde kaç yaşındaydı
                    volkan fb nin kalesine geçtiğinde kaç yaşındaydı biz onura neden güvenmiyoruz hala anlamış değilim.o kaleciler o zaman çok mu tecrübeliydi.
                    biz cok bilmisiz ondandir

Yorum

• Bu Zafer olayi epey sIktI ama...

O kadar da degerli birsey degil bence.

Izledik, gördük...Tamam, yetenegine lafim yok, ama bence gelece bir yatirim, banko oynayacak seviyede degil benc.

Gelirse gelsin, gelmezse "Pes artik!" diyebiliriz.

Hansa Rostock külübünün yetkilileri simdiye kadar hic karina satamadi futbolcularini bize mi satacaklar? Nedir bu cektigimiz?!
                      Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• casillas gibi dünyada pek çok örnek varmı yoksa benim haberim yok da.(bu casillas örneğide neymiş herkes bunu söylüyor.)
                        casillas biraz uç bir örnek olmuş....
                        volkan fenerde rüştün arksaında bekledi...ve her demecinde rüştünün ona ne kadar katkısı olduğundan sözediyordu.

şu aşamda yeni kurulan, gençlerin ağırlıkta olduğu kadroda tecrübenin önemi daha da artıyor.
                        ama hoca eldekilerle devam ediyorum derse, şu aşamada kimse çıkıp birşey söyleyemez...kalecilerime güveniyorum derse bizede kalecilerimize destek vermek düşer.
                        En son sbay tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 13:11.
                        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Zafer Yelen

Name:YelenVorname:ZaferGeburtsdatum:30.08.1986
                          Spielposition:MittelfeldNationalität:türkischRückennummer:10Größe:1,80 mGewicht:79 kgIm Verein seit:2005bisherige
                          Vereine:Tennis Borussia Berlin,
                          Türkiyemspor Berlin,
                          Reinickendorfer Füchse,
                          MSV Normania 08

Hansa Rostock Resmi Sitesi
                          En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 13:13.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• info@fc-hansa-rostock.de

hansa rostock'un resmi iletişim adresi kınayabilirsiniz
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Trabzonspor yıldızını buldu

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde Trabzonspor'a güç katacak isimler aldıklarını söylerken, bu sezon yıldız transferlerinin aldıkları "Trabzon Karadenizspor" takımı olduğunu vurguladı.

Hacısalihoğlu, Trabzon'da katıldığı bir TV programında yaptığı konuşmada, geçen yıl talihsiz bir sezon yaşadıklarını ve uzun bir dönem bordo-mavili takımın ligde tehlikeli bölgenin içinde yer aldığını belirtti.
                              Bu yüzden yeni sezonda kadroda büyük bir revizyona gittiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, "Kadromuza kaliteli futbolcuları kattık. Göreve gelirken borcun azaltılması için çalışmalar yapacağımızı söylemiştik. Ancak mevcut kadrodaki başarısızlıkla bu borcun kolay kolay ödenemeyeceğine kanaat getirdik ve dolayısıyla başarılı olacak prestijli bir takım kurma yoluna gittik" dedi.
                              Yaptıkları transferlerin maliyetlerinin yüksek olduğunun söylenmesinin doğru olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, "Ama böyle bir takımın borçları ödeme ihtimali daha yüksek. Hem biz sadece bu sezonun değil, önümüzdeki birkaç sezonun transferini hep birlikte yaptık. Bundan sonraki seneler fazla transfer yapmayacağız. Yaptığımız transferlerin tümü Trabzonspor'a uygun transferlerdir. Sahadan taraftarımızın mutlu ayrılması ekonomimizi de düzeltecektir" diye konuştu.
                              Hiçbir kulübün bir kimsenin bilgisine bağlı kalarak transfer yapmayacağını ifade eden Hacısalihoğlu, şöyle devam etti: "O nedenle hocamızı bu yükün altına tek başına sokmadık. Yapılan transferlerin büyük bir bölümünü yönetim belirledi. Ancak bu transferler konusunda son sözü hocamız söyledi. Belirleyen oyuncular birkaç kez izlendikten sonra hocamız da bu futbolcuları son kez izledi. Alınmalarını da isteyince bu transferler yapıldı. Transferlerle ilgili bir kabahat varsa bu yönetimin sorumluluğundadır. Bu sezon yaptığımız transferlerin büyük çoğunluğu 18'de olmasını beklediğimiz isimler. Biz fazla transfer yaptığımızı düşünmüyoruz. Sadece Trabzonspor'a güç katacak isimleri aldık."
                              "ZAFER YELEN'DEN BÜYÜK BEKLENTİ OLMASI YANLIŞ"
                              Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden transfer etmek istedikleri Zafer Yelen'in, Ümit Milli Takım'da oynayan yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, şöyle devam etti: "Orta sahanın solunda görev yapıyor. Yetenekli ve genç bir isim. Ancak ismi çok gündemde olduğu için taraftarlar, 'Zafer gelecek dertler bitecek' diye düşünüyor. Büyük beklentiler içinde olmak yanlış. Zafer, alternatif bir isim olarak transfer edilecek. Bu yıl belki zaman zaman ancak önümüzdeki yıllar direkt olarak oynayabilecek bir futbolcu. Bu futbolcunun transferini bir an önce bitirmeye çalışıyoruz."
                              Kaleci Tony Sylva'nın ise bonservis sorununu halletmesini beklediklerini kaydeden Hacısalihoğlu, "Ancak zaten elimizde Türkiye'nin en iyi üç kalecisi var. Bu yüzden kaleci transferi konusunda bir B planımız yok. Sylva, Senegal Milli Takımı'nın kalesini koruyan, Fransa'nın Lille takımında bir sezonda 34-35 maç oynayan bir kaleciydi. Diğer kalecilerimizi de düşünerek tecrübesinden yararlanmak istiyorduk" diye konuştu.
                              Hacısalihoğlu, göreve geldiklerinde Trabzonspor'un 4 büyük takımdan biri olduğunun tartışıldığını dile getirerek, "Hatta yayın gelirlerimizde kısıtlamalara gidilmesi isteniyordu. Şimdi ise daha lig başlamadan böyle tartışmalar yok. Bunlar daha sahaya çıkmadan oldu. Yaptığımız transferlerin bunda etkisi oldukça fazla" dedi.
                              YILDIZ TRANSFER KARADENİZSPOR
                              Hacısalihoğlu, bu sezon yıldız transferlerinin aldıkları Trabzon Karadenizspor takımı olduğunu vurgulayarak, "Bu nedenle bizim için transfer çalışmaları hiç bitmeyecek. Bundan sonra (A) takımda eksik gördüğümüz mevkilere Karadenizspor aracılığı ile takviye yapıp, bu futbolcuları Trabzonspor'un bünyesine katacağız. Bu bize hem maliyeti azaltacak hem de daha kaliteli futbolcuları transfer etmemizin önünü açacak. Özellikle yurt dışında oynayan yetenekli gurbetçi futbolcularımızı Karadenizspor bünyesine katmaya çalışacağız" diye konuştu.
                              Yönetim olarak göreve geldikleri 5 aylık süreçte epeyce iş başardıklarını belirten Hacısalihoğlu, şöyle konuştu: "20 yeni transfer ve statta yenilemeler yaptık. Kulübün marka değerini arttırdık. Rekor kombine kart satışı gerçekleştirdik. Bunlara çok daha ekleme yapabiliriz. Ancak bu kadar yapılana rağmen, 'Mevcut yönetim Akyazı Projesi'nin yapılmasını istemiyor' yorumları yapılıyor. Oraya koca bir tesisin yapılmasını herkesten fazla ben isterim. Ancak bu Trabzonspor'un yapabileceği bir iş değil. Devlet desteği ile Akyazı Projesi yapılabilir."
                              Hacısalihoğlu, yörenin kültürel ezgilerini taşıyan bir marş için de çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, transferde Trabzonspor'a güç katacak isimler aldıklarını söylerken, bu sezon yıldız transferlerinin aldıkları "Trabzon Karadenizspor" takımı olduğunu vurguladı.

nuri a.'yi andırdı bu sözü

Yorum

Yükleniyor...
                                X