Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delieGo_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    birbirinizle alay etmekten başka yaptığınız bişiy yok diye görüyorum ben o açıdan sordum

Yok kardeş onlar sadece benle dalga geçerler ben de alıştım merak etme

Yorum

• çocuksun henüz sen bazı şeyleri kavrayamaman normaldir.Ama saygısızlık çocuklukla alaklı değildir o aileyle alakalıdır ok.Önce saygı göstermeyi öğreneceksin burası senin BABANIN forum u değil oturduğun yerden istediğin şeyleri yazıp çizemezsin ok.
      PİRANA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİ !!!

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        üslubumuza dikkat edelim..
        Ya kusura bakmayın ben böyle değilim ama böyle kişiler oldukça zor olacak üslubumu korumak ...

Yorum

• en seviyeli site bizmki kardeşim hiç kuskun olmasın ama su an bir doğru var baslık transfer baslıgı

biz biraz konudan saptık

konuya donelim beyler

Bana alınabılecek .kaliteli.ve işimize yarayacak sol acık soyleyebılecek olan var mı

abartı olmasın
          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• iyice saçmalamaya başladınız...
            cılkı çıktı buranın...
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• Arkadaş siteye laf atmış. Bence eleştirisini kişilere yapabilirdi. Siteye değil...
              61>34 Trabzonspor
              En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
              Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• yöneticiler gelsin artık 10dk molaya ihtiyaç var

Yorum

• İlk olarak TrabzonLee™ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya kusura bakmayın ben böyle değilim ama böyle kişiler oldukça zor olacak üslubumu korumak ...

lee sende biraz sakin ol

http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaş siteye laf atmış. Bence eleştirisini kişilere yapabilirdi. Siteye değil...
                    ...

Yorum

• arkadaşlar bu chermitiye ne oldu bilen var mı?

Yorum

• bu foruma herkez trabzon sewdalısı olduğundan giriyo kimseye de burdsa olduğu için para vs. de vermiyolar ben bize yakışanı yapalım diye öneride bulundum kimseyi yadırgamak amaçlı söylemedim sonuçta bir deyim vardır .

herkez layık olduğu şekilde yaşar...
                        PİRANA KOVALAYAN ÇILGIN HAMSİ !!!

Yorum

• arkadaşlar bir zamanlar ilgilendiğimiz chermitiye ne oldu,bieniniz var mı?herhangi bir klüple resmi sözleşme imzaladımı?

Yorum

• Transfer Başlığını Geyik amaçlı kullanmak niyeti olanlar varsa yanlış başlıktalar.
                            Sandığınız gibi sadece aşağıda listede olan yani bizler okumuyoruz burayı.
                            Gayri ciddi mesajlar yazanları ciddiyete davet ediyorum. !!
                            Ciddiyet uzak mesajlar nedeniyle fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlarada engel olmuş oluyorsunuz.!
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• hücum gücümüz geçen seneden pek farklı olmayacak anlaşılan.yine ön libero stoper kaleci alındı takıma.Gökhan hariç golü düşünecek adam alınmayacak herhalde.

Yorum

• İlk olarak martinpetrov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hücum gücümüz geçen seneden pek farklı olmayacak anlaşılan.yine ön libero stoper kaleci alındı takıma.Gökhan hariç golü düşünecek adam alınmayacak herhalde.
                                orta sahada pas atmayı bilmeyenler yerine top kullamayı bilenler,şut atan oyuncular geldibu oldukça etkileyecektir hücümu

Yorum

Yükleniyor...
                                X