Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni transferimiz isaac promise hayırlı olsun.
    kaynak:ntv spor
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• arkadaşlar resmi sitede çıkmadan inanmayın.
      haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        egemen????
        Doğru söylemişsin Egemen Fatihin yerine.
        Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• sana bize aymanı satmanın cezasını çekeceğini söylemişdim cavcav bey
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• resmi sitede lokman transferi var ya bizim site cok gec ya hemen düseler ya haberi ne olur
            !

Yorum

• cavcav bu transferin üstüne

bir su içsin
              BENDEN
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• ben hale uluslararası tecrübesi olan bi oyuncuyu şart görüyorum özellikle derbi maçlarda takıma hakim olma açısından
                lyon lu juninho pernanbucano geçen sene gayse ile direkten dönmüştü.gayse-febe maçında çıkan olaylardan dolayı vazgeçmişti.her konuda anlaşmışlardı.
                bize bu tarz adam şart
                96 da kalecisizlikten bu seferde 10 numarasızlıktan şampiyonluğu kaybetmiyelim
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sana bize aymanı satmanın cezasını çekeceğini söylemişdim cavcav bey
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bombaya hazırlıklı olun..

Yorum

• öylemi cavcav efendi bir zamanlar aurelionun aklını çelerken iyiydti değilmi )

Yorum

• İlk olarak KadrianO Leite tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bombaya hazırlıklı olun..
                        bu ne şimdi. böyle imalı şeyler söylemeyin millet heyecandan kalp krizi geçirecek
                        BMN İZMİR

Yorum

• Bu alkış Başta Başkan ŞENER e, Mahmut AKSU ve tüm ekibe gelsin

Bu tazminat isteyen İlhan CARCAR a gelsin Yeni Zelenda dolaylarından....
                          En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 15.07.2008, 18:19.

Yorum

• İlk olarak KadrianO Leite tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bombaya hazırlıklı olun..
                            Ne bombası bu:
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• iyi güzel de bu adamın geçen sene attığı gollerin hepsi altı pastan nerdeyse yaw
                              takipçiliği ön planda
                              Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                öylemi cavcav efendi bir zamanlar aurelionun aklını çelerken iyiydti değilmi )
                                :meşale1::meşale2:
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Yükleniyor...
                                X