Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hani kaleci?

Bazen bu filmi görmüştük gibi bir his yaşarız ya, işte böyle duygular içine giriverdik skandala dönüşen şu kaleci Sylva transferiyle. Trabzonspor geçen sezondan beri kaleci alacak. Eski yönetim de yenisi de bir türlü kaleye operasyonu bitiremedi. Ne kadar zormuş bir kaleci almak! Transferin şampiyonu ol, sürpriz isimler al, 21 transfer yap, orta sahayı, hücumu savunmayı güçlendir ama kaledeki büyük sıkıntıyı yine giderme! "Bizim elimizde Türkiye'nin en iyi kalecileri var" de! Hakikaten biz bu filmi görmüştük. Eski yönetim de gizlice Pletikosa'yı, Martinez'i yoklamış ama bir türlü alamayınca da "Tolga en iyi kalecilerden biri" demişlerdi. Kim, kimi kandırdı? Artık bu saatten sonra Tolga ve Onur'dan iyi performans beklemek de zor, hatta imkânsız. Onlar gerçekten iyi kaleciler. Ancak şampiyonluğu kovalayacak kadro kurmuşken kaleyi de çok tecrübeli isme bırakmaktan başka çare olmadığını herkes görüyor. Başkan Sadri Şener de geçen sezon yenilen komik gollerden sonra hep dile getirmişti "Bu takıma çok iyi bir kaleci şart" diye. Kaleci almazsanız yazık olacak bunca transfere haberiniz ola!

Bu bir yazarın yazısı adını yazmayı unuttum sanırım çok da önemli değil ...

Kaleci üzerinde bu kadar uzlaşma olduguna göre Sayın Başkan artık alır kaleci ...

Ama Tony değil de mümkünse Avrupalı bir kaleci ...
    Zaferde şayet alındıysa, öyle bir takımımız olduki ; her sistemi sırıtmadan oynayabilir. Alternatifin gözünü seveyim ben

İçimde kalan bir Engin BAYTAR oldu Neyse Promise de iyidir. Hele birde bedavaya almışsak Cavcav'ın elinden tadından yenmez.

Kaleci? Evet bende tam 1 'den bahsedecektim. Hadi Yönetim Kurulu, son bir gayret...

Dipnot: Sylva da iyidir eminim ama pek kanım ısınmadı Şöyle Avrupalısından...

(Aklın yolu bir ben başka başlıkta bunları yazarken sen burda yazmışın.. Yok yok alacaklar yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişiz.. Hem şahsen ben kombine kart yıldızı sözünün kaleci ile gerçekleşmesini istiyorum )
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Kaleci bende istiyorum.İnşallah Tony gelir.Olmazsa başka avrupa tecrübesi olan kaleci gerekli.
      Fakat kalecilerimiz öyle yada böyle ligimizin en iyi kalecileridir.Milli takım düzeyinde kalecilerdir.Onlarlada şampiyonluğa oynanabilir.Daha gençler.Gol yiye yiye kaleci olunur.Tolga bunu fazlasıyla yaptı.Sıra geldi yememeğe.Defansımız sağlam.Onur-Tolga kampda iyi performans sergilerlerse kaleci olayı tamamen biter.İyide olur.Bende istiyorum kaleci transferi ama Aykut-Orkun gibi kalecilerle gs şampiyon olduysa.Güçlü bir defansla Onur-Tolga'da bizi arzu ettiğimiz şampiyonluğa ulaştırabilir...
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Tony ?
        Song
        Cale
        Colman
        Yattara
        Isaac

Tony alındı kabul edilirse 2008-2009 sezonunda mücadele edecek 6 yabancımız netleşti(gibi)
        iyi bir Sol açık,kaliteli bir pivot Santrafor veya 10 numara derken eldeki 6 yabancı bu
        başkanımız ve yönetime sonsuz güveniyor ve saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın ama 1 tane de yıldız yabancımız olsaydı diye içimden geçmiyor değil,oyunun sıkıştığında sorumluluk alacak,gidişatı değiştirebilecek adam eksiltecek vs.vs.
        neyse hayırlısı olsun bakalım
        yinede olabileceklerin en iyisi oldu
        sabır-destek ve hoşgörüyle bu sene olmazsa seneye şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tony ?
          Song
          Cale
          Colman
          Yattara
          Isaac

Tony alındı kabul edilirse 2008-2009 sezonunda mücadele edecek 6 yabancımız netleşti(gibi)
          iyi bir Sol açık,kaliteli bir pivot Santrafor veya 10 numara derken eldeki 6 yabancı bu
          başkanımız ve yönetime sonsuz güveniyor ve saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın ama 1 tane de yıldız yabancımız olsaydı diye içimden geçmiyor değil,oyunun sıkıştığında sorumluluk alacak,gidişatı değiştirebilecek adam eksiltecek vs.vs.
          neyse hayırlısı olsun bakalım
          yinede olabileceklerin en iyisi oldu
          sabır-destek ve hoşgörüyle bu sene olmazsa seneye şampiyonluğun en büyük adayı biziz.
          jabi satıldımı elimizde kimse kalmadı yani sorunlu oylemi

Yorum

• TS'un kaleci transferini bir an önce tamamlaması şart,bu Sylva olur başkası olur fark etmez.Ama illaki kaliteli bir kaleci olmalı.Geçen sene o uyumsuz kadronun bile kazanabileceği pek çok puanı basit kaleci hatalarıyla kaybettiğimiz düşünüldüğünde olayın vahameti çok daha kolay anlaşılacaktır sanırım.
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jabi kesin gönderilir,süper ligin yeni takımları düşünebilir
              yok olmadı serbest bırakırlar diye tahmin ediyorum.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jabi'yi kilo işi satabilsek şimdi Ronaldinho'yu biz almıştık.

Bildiğim kadarıyla hala bizim topçumuz.

Yorum

• Gelen transferlerin hepsi hayırlı olsun insaallah hepsi iyi olacak..
                  En son Ümit Tekşan tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 10:33.
                  TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• eğer tony sorunu halledip gelirse takıma 1 orta saha transferi yapıldımı başka birşeye gerek kalmaz artık bundan sonra transfere tepki bile gösterebiliriz
                    ama lütfen tony ve orta saha oyuncumuz glsin

Yorum

• Trabzonspora su ana kadar gelmiş geçmiş bütün futbolculara ve yönetime yapmış oldukları çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum..

Sadri Başkanımız'a ve Yönetimine ayrıca Teşekkür ediyorum.

Bize bu sene flaş transferlerle yüzümüzü güldürdüğü için gercekten yürekten teşekkür ediyorum.. İnşaallah bu transferlerin sonunda, sezon sonu yapılan transferlerin meyvesini şampiyonluk olarak görürüz.

Bizim geride bir tek hedefimiz kaldı su an o da yıllardır özlemini çektiğimiz yıllardır yanıp tutuştuğumuz ŞAMPİYONLUK'tur. Ümid ediyorumki inşaallah sezon sonunda bunu başarırız,Fakat biz taraftarlara çok büyük görevler düşüyor bunun başında sabırlı olmamız gerecek Rıdvan DİLMEN'in yazısında yazdığı gibi.

Geçen seneyi bir hatırlayalım 30 saniye kala kendini bilmez bir taraftarımız sahaya girdi ve daha sezonun başında bütün hayallerimizi bütün ümitlerimizi yıktı..Dolayısıyla aynı hataların bu sezon olmamasını diliyorum, ama Lütfen bütün taraftarlara sesleniyorum burdan SABIRLI olalım...

Bu takımdan biz bu sene çok ümitliyiz inşallahda yüzümüzü güldürecekler... Tekrardan Başkanımız Sadri bey ve yönetimini çalışmalarından dolayı kutluyorum. Trabzon spor hak ettiği yere gelecektir diyorumm..

Tüm trabzonsporlulara selam olsunn...
                      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Isaac ve Zafer transferleri yedek kulübemizi nitelik olarak anlamlı derecede zenginleştirmiştir.
                        Bu isimler alınmadan önce skora direkt katkı yapacak iki isme daha ihtiyaç olduğunu iddia ediyordum.
                        Bugün bu sayıyı bir olarak revize ediyorum.

Çoğu arkadaşın aksine, skora daha çok asist özelliğiyle katkı yapacak; 10 numara, forvet arkası veya solaçık özellikli bir oyuncunun daha takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Ve bu oyuncunun Isaac ve Zafer'den daha üst düzey olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta hücumda sayısal anlamda belli bir zenginlik yakalandı ama bu adamlar Gökhan ve Isaac başta olmak üzere oynatması kolay olmayan adamlar. Yani Ersun Hoca'nın işi çok kolay değil. Geride Song gibi ileride de ortalığı derleyip toparlayacak bir adamımız halen yok.

Sağbek olayını da hadi bunca yapılan transferin kredisiyle devre arasına kadar görmezden geliyoruz diyelim.

Ancak kaleci olmazsa olmazdır. Hazır Tony'de sorun çıkmışken kimsenin itiraz etmeyeceği, tecrübeli, bonservisi düşük bir yabancı kaleci mutlaka ama mutlaka alınmalıdır. Maddi imkanların zorlandığı bir ortamda Avrupa'lı bir kalecide ısrara gerek yoktur. Tabii Lobont'u alıp getirebilirlerse harika olur ama bu bölgede iyi kalecilerin belli bir bonservis bedeli olacaktır, özellikle de transfer sezonu ilerledikçe, çünkü kaleci transferini yaparlarsa eğer Almanya kampından sonraya bırakacaklarını düşünüyorum. Benim önerim kaleci için Güney Amerika veya Asya'ya bakmak. Mesela Mısır milli takımının çok tecrübeli bir kalecisi var. Peru'nun, Paraguay'ın vb. çok sağlam kalecileri var ve bonservisleri de makul.

Yönetimin son nefeste tıkanacağını düşünmek bile istemiyorum.
                        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Isaac ve Zafer transferleri yedek kulübemizi nitelik olarak anlamlı derecede zenginleştirmiştir.
                          Bu isimler alınmadan önce skora direkt katkı yapacak iki isme daha ihtiyaç olduğunu iddia ediyordum.
                          Bugün bu sayıyı bir olarak revize ediyorum.

Çoğu arkadaşın aksine, skora daha çok asist özelliğiyle katkı yapacak; 10 numara, forvet arkası veya solaçık özellikli bir oyuncunun daha takıma katılması gerektiğini düşünüyorum. Ve bu oyuncunun Isaac ve Zafer'den daha üst düzey olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta hücumda sayısal anlamda belli bir zenginlik yakalandı ama bu adamlar Gökhan ve Isaac başta olmak üzere oynatması kolay olmayan adamlar. Yani Ersun Hoca'nın işi çok kolay değil. Geride Song gibi ileride de ortalığı derleyip toparlayacak bir adamımız halen yok.

Sağbek olayını da hadi bunca yapılan transferin kredisiyle devre arasına kadar görmezden geliyoruz diyelim.

Ancak kaleci olmazsa olmazdır. Hazır Tony'de sorun çıkmışken kimsenin itiraz etmeyeceği, tecrübeli, bonservisi düşük bir yabancı kaleci mutlaka ama mutlaka alınmalıdır. Maddi imkanların zorlandığı bir ortamda Avrupa'lı bir kalecide ısrara gerek yoktur. Tabii Lobont'u alıp getirebilirlerse harika olur ama bu bölgede iyi kalecilerin belli bir bonservis bedeli olacaktır, özellikle de transfer sezonu ilerledikçe, çünkü kaleci transferini yaparlarsa eğer Almanya kampından sonraya bırakacaklarını düşünüyorum. Benim önerim kaleci için Güney Amerika veya Asya'ya bakmak. Mesela Mısır milli takımının çok tecrübeli bir kalecisi var. Peru'nun, Paraguay'ın vb. çok sağlam kalecileri var ve bonservisleri de makul.

Yönetimin son nefeste tıkanacağını düşünmek bile istemiyorum.
                          uygun isim bence luis martinez. fiyatıda tony nin yarısı bile değil.

Yorum

• bence kalceide yönetim bekle ve duruma göre harekete geç taktiği uyguluyor. eğer sylva geleblirse tamam ama gelemezsede gene böyle tecrübeli bonservisi olmayan (veya cüzzi olan) bir kaleci alınacaktır. zaten bunun için acele etmeye gerek yok. en az 20-25 gün bu şekilde beklemede kalacaklarını düşünüyorum
                            bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              uygun isim bence luis martinez. fiyatıda tony nin yarısı bile değil.
                              luis martinez dediğin bizim bildiğimiz şu sakaryasporun sonrada vestelin martinezi ise
                              lütfen diyorum
                              mevcut kalecilerimiz Onur-Tolga-Yakup Martinez den en az 10 gömlek üstün adamlar
                              Jester in işaret ettiği kalecileri bir düşünsen derim.
                              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• isaac sol kanat olarak kullanaacagız gıbıme gelıyor kanattada oynayabılıyomus.

Yorum

Yükleniyor...
                                X