Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kalecilerimiz hakkında isim olarak yorum yapmak istemiyordum hala da istemiyorum ama sadece bir iki sorum olacak ..

TOLGA : Eger bizim kalecimiz olmasaydı bizim taraftar Tolganın milli takıma alınmasına nasıl bakardı ? Açık konuşmak gerekirse Tolga bizde değil de başka takımda oynasaydı en başta bizim taraftarlar Fatih Terime kızardı... Fatih Terim Trabzonspordan oyuncu almak için Tolgayı milli takıma aldı ..bu kadar basit ...Bu işleri iyi bilir Fatih Terim ..Dengeyi kurar her zaman ...Elinizi vicdanınıza koyun Tolga Milli takımı ne kadar haketti ?

ONUR:Bence Tolgadan şu an dahi çok daha iyi kaleci ...Ama Trabzonspor kalesini hele hele bu sezon asla koruyamaz veya bu risk alınamaz ..İlerde 2 3 sezon sonra olur mu ? Olma ihtimali çok yüksek ama asla şimdi değil ..

YAKUP : Yorum yapmaya gerek yok ...

Trabzonspor yönetimi gelinen bu noktada mutlak suretle kaleci almalıdır ...2 sebebi var
    1)Mevcut kaleciler ile bu lig gitmez
    2)Transfer etmeye çalışıp 2 kaleciyi de transfer edememenin sıkıntısını üzerinden atmalı ...

Diyelim ki sezona mevcut kaleciler ile başladık ve muhtemeldir ki bir kaç tane hatalı gol yiyip takım puan ve puanlar kaybetti .. Bu durumda sadece bu kalecileri kaybetmekle kalmayız aynı zamanda takımda moral çöküntüsü olur ve en önemlisi yukarıda bahsedilen 2 tane başarısız kaleci transferinden dolayı tüm eleştirler oldukça iyi işler yapan yönetime gelip yıpratma çabaları başarıya ulaşır ....

İlk konuşulacak konu şudur ...

- Gardaşım bu yönetim de bir kaleci bulup alamadı .. 2 defa kaleci almaya kalktılar beceremediler ondan sonra konuşuyorlar ..Bunlardan bir şey olmaz ...

bu ve benzeri cümlelerin konuşulmaması mümkün değil ...
    benim de sana birkaç sorum var çeklerin kalecisini hiç izlememiş olsan, geçmişi hakkında hiçbir bilgin olmasa çeklerin kalecisini bizimle oynadıkları maçtan sonra Trabzonspor kalesine transfer edermiydin...
    onura niçin güvenilmiyor hala daha anlamış değilim kalecinin önündeki defans görevini yaparsa kaleci de illaki görevini yapacak maçlar kurtaracaktır siz 34 maçı da kurtaracak kaleci arıyorsunuz galiba ama dünyada zor bulursunuz siz öyle kaleci onuru ve tolgayı beğeniyorum ve trabzonspor kalesinde görmek istiyorum tecrübeli bir kaleci ile anlaşacaklarına tecrübeli kendini ispatlamış iyi bir kaleci antrenörü ile anlaşşınlar eğer ellerindeki mevcut kaleci antrenörü yeterli değilse kaleci oynaya oynaya kurtara kurtara kendini geliştirir yedek kulübesinde 33 lük kalecinin maçlarını izleyerek olmaz bu iş.saygılar
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      barcelona resmi web sitesinde bu habere sadece gulduklerini dile getirdiler : )))
      Bizde onlara katılarak gülüyoruz
      .

Yorum

• Sevgili Arkadaşım ,

Eger çeklerin kalecisi gibi bir kaleci eger İngilterenin en iyi takımlarından birinde oynuyorsa 1 saniye düşünmeden ve eger becerebilirsem hemen alır takımın kalesine koyardım ....

Burada kimse kaleci hatalı gol yememeli demiyor tabii ki yiyecek ama bir de bile bile lades demek var ....

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolgayi Turkiyenin en iyikalecisi yaptiniz ya helal olsun.
          Sen Zidan ve Viera bizim takımda bilmiyormusun .Amerika malum uzak yer geç haberin oluyordur!

Yorum

• az önce mahmut aksu lig tv'de ki röportajında sylva transferinin her gün daha da zora girdiğini eğer sylva olmazsa kaleci transferi olmayacağını belirtti....Artık bu saatten sonra tartışmanın bir anlamı yok...eldeki kalecilere güvenmek gerek.
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Zaferde bir gelişme yok mu hala?

Yorum

• İlk olarak Mesut AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zaferde bir gelişme yok mu hala?
                ................Aynen Hocam bi haber yok mu ya!
                .

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar, konuyla alakası yok ama az önce Milliyet gazetesinde çok ilginç bir haber okudum. Eto'o, Özbekistan Liginde çok zengin sponsorları olan bir takıma gidiyormuş. İnanasım gelmedi ve neti biraz araştırdım; ama uluslararası futbol sitelerinde de aynı habere rastladım. Hayırdır inşallah Buyrun, haberin detayları:

Eto'o dünyayı şaşırttı

Özbekistan Yüksek Ligi’nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent’in Kuruvchi Kulübü, İspanya’nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto’o ile kontrat imzalayacağını duyurdu.
                  Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek
                  finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi’nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü’nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz’da Taşkent’e geleceği kaydedildi.
                  Haberde ayrıca Barcelona Kulübü’nün diğer futbolcuları Puyol, Xavi ve İniesta’nın 20-21 Temmuz tarihlerinde Kuruvchi kulübünde seminer vereceği ve kendi deneyimlerini paylaşacağı ifade edilirken, bunun yanı sıra Barcelona’nın 8 menajerinin de önümüzdeki dönemde Kuruvchi kulübünde çeşitli seminerler düzenleyeceği belirtildi.
                  Kuruvchi teknik direktörü Mircelal Kasimov da, Özbek basınına yaptığı açıklamada Barcelona ile çok iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayarak, Eto’o konusunun da bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.
                  Kuruvchi kulübünün resmi İnternet sitesinde yer alan haberde de, Samuel Etoo’nun, Özbekistan vizesi almak için evraklarını teslim ettiği belirtilirken, bununla birlikte Etoo’nun pasaport bilgilerine yer verdi.
                  Kasimov, ayrıca amaçlarının ligde ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde Özbek futbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve Özbek futbolunun
                  gelişmesine hizmet etmek olduğunu belirtti.
                  2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz
                  Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede
                  tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran’ın Saypa takımıyla karşılaşacak.
                  Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva’yı transfer etmişti.
                  Ben ETO'O trabzonspor'a gelir dediğimde burada neredeyse linç ediliyordum. Şimdi bana o lafları eden arkadaşlar ne düşünüyolar çok merak ediyorum.
                  Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• evet onu söylemeyi unuttum...Zaferin klubü sürekli kıllık yaratıyomuş...zaferde sorun yokmuş ama klubü tutarlı değilmiş...heran bu transfer olabilir dedi ama heran da restleşebiliriz dedi...
                    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet onu söylemeyi unuttum...Zaferin klubü sürekli kıllık yaratıyomuş...zaferde sorun yokmuş ama klubü tutarlı değilmiş...heran bu transfer olabilir dedi ama heran da restleşebiliriz dedi...
                      Yine aynen devam yani ! / Sağol Hocam
                      .

Yorum

• Oyun kurmayı beceremeyen (Bence en önemlisi bu), aut atışı kullanamayan, degaj yapmayı beceremeyen, iki elle bir topu tutamayan, 37 yaşındaki Hakan Şükür'ün ceza sahası çaprazından kaleye 10-15 mt. uzaklıktan saatte 5 bilemedin 10 km. hızla giden şutunu kontrol edemeyip sektiren, aleyhimize korner ve yan top olmasın diye dua etiren bir kalecinin "HEDEFLERİ OLAN ve AVRUPA KUPALARINA" katılmayı amaçlayan Trabzonspor'da birinci kaleci olarak oynamasını istemiyorum. Önce tecrübe diyorum ve inşallah Sylva transferi gerçekleşir diyorum.
                        TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                        Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Carlos Villanueva'yı Real Sociedad aldı diye haber çıktı 5.5 milyon €'ya. Ama hiçbir transfer sitesinden bunu doğrulatamadım. Acaba yattı mı transferi? Yattıysa bomba transfer niyetine düşünülebilinir. Asist gol hız teknik... Değerli bir ortasaha oyuncusu '86 doğumlu
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Flaş Flaş Flaş

Eto'o Hülle yoluyla Trabzonspor'da

ayrıntılar az sonra fotomaç da

Yorum

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Flaş Flaş Flaş

Eto'o Hülle yoluyla Trabzonspor'da

ayrıntılar az sonra fotomaç da

Yarın çıkar zaten
                              .

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                az önce mahmut aksu lig tv'de ki röportajında sylva transferinin her gün daha da zora girdiğini eğer sylva olmazsa kaleci transferi olmayacağını belirtti....Artık bu saatten sonra tartışmanın bir anlamı yok...eldeki kalecilere güvenmek gerek.
                                Sylva olmadı diye transferden vazgeçmek mantıksız.tespit yapılmış tecrübeli kaleci alınmaya karar verilmiş 1-2 denemede başarısız olduktan sonra vazgeçmenin mantığı nedir??
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X