Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar anlayamıyorum Mahmut Aksu mu daha iyi tanıyor takımı yoksa biz mi yok kimi almışız o bölgeye falan diye arkadaşlar bakınız onlar Klüp yönetiyor biz buradan konuşuyoruz sadece yargılıyoruz insanları fark etmediğimiz birşey var; onlar bizden daha iyi biliyorlar takımı...
    Dogru ama Yöneticilerde bazen Hata yapiyor.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak asem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadasim yazilanlari iyi okursan anlarsin.benimle görüsmesinde oberligada oynayan bir topcuya bukadar para veremeyiz dedi.bilalin babasiyla yaptigi telefon konusmasinda ise kadrolarinin doldugunu suan transferi düsünmediklerini söyledi. eger verilen bir söz varsa bu tutulmali.ben bunu söylemek istiyorum.söz verip te sözünden caymak ne bize nede klübümüzü yönetenlere yakismaz.ben arkadaslarin sorularini cevapliyorum. rahatsiz olduysan yazdiklarimi okumazsin.

Neyse ben yoruldum..İnşallah kuzenin iyi bir performans gösterir.. Hem Mahmut Aksu hem biz gurur duyarız. Kulübümüzü yönetenler kulübü layıkıyla yönetiyor gerçekten derdiniz o ise rahat olun...O kadar layıkıyla yöetiyorki 21 yaşında bir arkadaşın büyük harfle ayıp etmiş yazmasını önemsemeyecek kadar kulübün her bir kuruş unu düşünüyorlar...İyi olur inşallah
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neyse ben yoruldum..İnşallah kuzenin iyi bir performans gösterir.. Hem Mahmut Aksu hem biz gurur duyarız. Kulübümüzü yönetenler kulübü layıkıyla yönetiyor gerçekten derdiniz o ise rahat olun...O kadar layıkıyla yöetiyorki 21 yaşında bir arkadaşın büyük harfle ayıp etmiş yazmasını önemsemeyecek kadar kulübün her bir kuruş unu düşünüyorlar...İyi olur inşallah

E yaslandin Usta, yorulursun tabiki.

Hadi git yat sen
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Altundag. Umarim Fatih bizleri sevindirir ama istatistiklere bakildiginda Bilal cok daha basarili gözüküyor.
          Manisaspor will HSV-Jugend
          Vestel Manisaspor hat offiziell beim HSV Interesse an dem 18 jährigen Verteidiger Fatih Altundag angemeldet und eine sechsstellige Summe geboten.

Ersun Hoca 2007 de istemiş Fatih'i demek ki iy bir oyuncu
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• bizim anlatmak istedigimiz mevzu kendi evlatlarimizi neden baska klüplere kaptiriyoruz. simdiye kadar yapilanlardan neden ders alinmiyor.özeri almayan da bir yöneticiydi.ama simdi 10 kati paraya alamiyoruz.
            seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
            asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Bir de transfer şöyle yapılmıyordur herhalde:

Mahmut Aksu: Başkanım ,Ersun hoca gurbete çıkıyorum varmı istediğiniz bir şeyler

Başkan: Ucuz bir şeyler bulursan kap getir

Ersun hoca: Bir kaç tane gurbetçi al işte ucuzundan.......

Hayır arkadaşın anlattıklarından şu çıkıyor; Mahmut Aksu Ersun hocadan Başkandan bağımsız kafasına göre söz veriyor sonra ondan vazgeçiyor başkasını alıyor..Sonra kontenjan doldu diyor..Yahu Trabzonspor kulübü. Başkanı da Sadri Şener..En son hangi yöneticinin saçma sapan beyanatını okudunuz...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manisaspor will HSV-Jugend
                Vestel Manisaspor hat offiziell beim HSV Interesse an dem 18 jährigen Verteidiger Fatih Altundag angemeldet und eine sechsstellige Summe geboten.

Ersun Hoca 2007 de istemiş Fatih'i demek ki iy bir oyuncu
                doğru bir tespit

Yorum

• Bilal'e Gençlerbirliği'nde başarılar umarım kazanan Türk futbolu olur .
                  Artık bu Bilal konusu fazla tartışılmamalı boşuna tatsızlık olmasın forumda .

Yorum

• Bilal'ı tartışmanın alemi ne, kendisi için hayırlı olur inşallah gençlerbirliği.. ben eğer dediyse gerçekten trabzonspor'u değil gençlerbirliği'ni tercih ettim lafına gıcık olmuştum, daha doğrusu gülmüştüm.. eğer bu lafı dediyse kendisini başarısızlıklar diliyorum.. ama Trabzonspor'lu bi kardeşimiz olduğu söyleniyor.. yaa hayırlısı neyse o olsun diyelim..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilal'ı tartışmanın alemi ne, kendisi için hayırlı olur inşallah gençlerbirliği.. ben eğer dediyse gerçekten trabzonspor'u değil gençlerbirliği'ni tercih ettim lafına gıcık olmuştum, daha doğrusu gülmüştüm.. eğer bu lafı dediyse kendisini başarısızlıklar diliyorum.. ama Trabzonspor'lu bi kardeşimiz olduğu söyleniyor.. yaa hayırlısı neyse o olsun diyelim..

Futbolcularin bazen a dedigi Gazetede b diye yaziliyor.
                      Ve bazen Menajerlerin veya Baskanlarin etkisi altinda kaliyorlar ve onlarin ona söylemesini istediklerini söylüyorlar.

Yani öyle cok önemseme ve alinganlik yapma bence

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Altundag. Umarim Fatih bizleri sevindirir ama istatistiklere bakildiginda Bilal cok daha basarili gözüküyor.
                        "İstatistik" bence bir oyuncunun kimden iyi,kimden kötü olduğunu belli etmemelidir.Tabii bir ışık tutar ama bugüne kadar,istatisliklere bakıp oyuncu değerlendirmesi,maç değerlendirmesi yapmayı doğru bulmadım hiç bir zaman.O ışık sadece,kısa süreli aydınlatır ortalığı.

İstatistiklere bakarak oyuncuların karşılaştırılmasını sağlıklı bulmuyorum kısacası.

Yorum

• Bilal kardeşimize hayırlı sezonlar diliyorum. Bir futbolcunun Trabzonspor dışında bir takımda oynaması onun Trabzonsporluluğuna halel getirmez. Ayrıca da hepimizi sevindirir. İnşallah daha fazla Trabzonlu ligimizde oynar. Bir şekilde bir yerlerde yollar yine kesişir. Ama düstur şu olmalı; kişiler gelip geçici kurumlar bakidir. Ve o kurumu halihazrda kim yönetiyorsa en üst düzeyde saygı görmelidir. En çokda Trabzonspor taraftar forumunda... Haydin eyvallah..asem kardeş kırdımsa hakkını helal et..Derdimiz Trabzonspor..

Yorum

• her sey iyi güzelde sampiyon olmamız için gereken 5 seyi diyim bare bende
                            1-iyi bir forvet oyuncusu gökhan umut ikilisi 40 mac götürebilirmi süpheliyim
                            2-sol kanattan oyun kurabılcek sol ayaklı bir 10 numara (zaferin bize yeterli olacanı düsünmüyorum)(bu sezon icin)
                            3-yerel medya takıma köstek olmakdan vazgecmelı klup tarafından uyarılmalı bılınclendırılmelı
                            4-taraftar olarak takımımızı iyi sahiplenmeli takıma zarar verecek seylerden uzak durmalıyız
                            5-futbolcularımız sonuna kadar profesyonel sonuna kadar amatör olmalı(yasam sekıllerı calısma sartları tam bır profesyonel olmalı islerini yaparken ben profesyonel oyuncuyum her takımda oynarım havasını bırakıp bu konuda amatorce davranıp takımı sahıplenmelı takımla gönül bagı kurmalı)
                            !

Yorum

• Zafer bavul hazırlıyor

Trabzonspor'un anlaştığı Zafer Yelen'in, takıma katılmasına sayılı günler kaldı.
                              15.7.2008

Yönetimin hem kulübü Hansa Rostock, hem de kendisiyle anlaşmaya vardığı Zafer Yelen’in en geç cuma günü takıma katılacağı öğrenildi. Gelişmeler hakkında bilgi veren Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Zafer Trabzonspor’da oynamayı çok istiyor. Bu da bizi gelecek adına çok umutlandırıyor. Kendisinin bu takım içerisinde başarılı olacağından eminiz” değerlendirmesini yaptı.

Fanatik
                              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Sylva'ya son çağrı

Trabzon'a gelip ön protokol imzalayan Sylva'ya yönetim son çağrıyı yaptı...
                                15.7.2008

Trabzon’a gelip ön protokol imzalayan, hatta Bordo-Mavili formayla poz dahi veren Sylva’ya yönetim son çağrıyı yaptı... Kulübü Lille ile sorunları bulunan Senegalli file bekçisine mesaj gönderen idareciler, “Konunun UEFA boyutuyla meşgul olmak istemiyoruz. Almanya kampına kadar sorunu çözersen gel” dedi.

Fanatik
                                Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

Yükleniyor...
                                X