Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bastır parayı kaleci al , bastır parayı forvet al Fener'den ne farkımız kaldı ...

Kendi bünyesinden oyuncu çıkaramayan takım başarısızlığa mahkumdur bunu unutmayın ...

Sylva'nın gelememesi durumunda kalede bu isimler olacak beğenseniz de beğenmeseniz de ...

Ben canı gönülden destekleyeceğim ne kadar hata yaparlarsa yapsınlar ...

Sonunda Trabzonspor kazanacak ...
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaslar Hamburg Takimi Juan Pablo Sorin'in Sözlesmesini Fesh etti. Sorin 32 Yasinda ve Sol Acik Yani tam bizim aradigimiz bir Oyuncu. Hem Arjantin'in Milli Oyuncusu, hemde Tecrübesi var. Ayriyetden Colman icin süper olur.
      Lütfen Düsüncelerinizi paylasin. Saygilar.
      “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• ben almayalım demiyorum ki ben de katılıyorum inş. avrupalı özellikle alman bi kaleci buluruz tek isteğim bu
        ama olmazsa da tolgayı tepelemeye gerek yok bnce kaliteli kaleci

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar Hamburg Takimi Juan Pablo Sorin'in Sözlesmesini Fesh etti. Sorin 32 Yasinda ve Sol Acik Yani tam bizim aradigimiz bir Oyuncu. Hem Arjantin'in Milli Oyuncusu, hemde Tecrübesi var. Ayriyetden Colman icin süper olur.
          Lütfen Düsüncelerinizi paylasin. Saygilar.
          sorin sol bek bildiğim kadarıyla.. tecrübeli ama sol açık oynayabilecek yetenekte değil bence.. yaşıda kemale ermiş, bende gereksiz olur..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• başkan 40 metreden gol yiyor dediği tolga ile devam etmemeli.okyanusu geçip çayda boğulmayalım.senelerdir dilimde tüy bitti bu kaleci mevzusunda eski yönetimler petkoviçi gönderip brezilyadan bir çömezi aldılar yetmedi i.b.b. den başka bir çömezi aldılar olmadı elimizdeki çömezi geçirdik kaleye o da yetmedi karşıyakadan başka bir çömezi aldık.yetmedi mi bu kadar çömezden casillas çıkarma hevesi .artık tecrübe diyorum.yönetim doğru başlayıp yanlış bitiriyor.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• brezilya'dan alınan çok olumlu bi transferdi, tutmadı.. karşıyaka'dan alınan çömez süper bi transfer ve çok daha iyi olacak..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                brezilya'dan alınan çok olumlu bi transferdi, tutmadı.. karşıyaka'dan alınan çömez süper bi transfer ve çok daha iyi olacak..
                ya tutarsa ile olmaz bu işler.göle maya çalmaya benziyor bizimkisi.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kalecilerimiz hakkında isim olarak yorum yapmak istemiyordum hala da istemiyorum ama sadece bir iki sorum olacak ..

TOLGA : Eger bizim kalecimiz olmasaydı bizim taraftar Tolganın milli takıma alınmasına nasıl bakardı ? Açık konuşmak gerekirse Tolga bizde değil de başka takımda oynasaydı en başta bizim taraftarlar Fatih Terime kızardı... Fatih Terim Trabzonspordan oyuncu almak için Tolgayı milli takıma aldı ..bu kadar basit ...Bu işleri iyi bilir Fatih Terim ..Dengeyi kurar her zaman ...Elinizi vicdanınıza koyun Tolga Milli takımı ne kadar haketti ?

ONUR:Bence Tolgadan şu an dahi çok daha iyi kaleci ...Ama Trabzonspor kalesini hele hele bu sezon asla koruyamaz veya bu risk alınamaz ..İlerde 2 3 sezon sonra olur mu ? Olma ihtimali çok yüksek ama asla şimdi değil ..

YAKUP : Yorum yapmaya gerek yok ...

Trabzonspor yönetimi gelinen bu noktada mutlak suretle kaleci almalıdır ...2 sebebi var
                  1)Mevcut kaleciler ile bu lig gitmez
                  2)Transfer etmeye çalışıp 2 kaleciyi de transfer edememenin sıkıntısını üzerinden atmalı ...

Diyelim ki sezona mevcut kaleciler ile başladık ve muhtemeldir ki bir kaç tane hatalı gol yiyip takım puan ve puanlar kaybetti .. Bu durumda sadece bu kalecileri kaybetmekle kalmayız aynı zamanda takımda moral çöküntüsü olur ve en önemlisi yukarıda bahsedilen 2 tane başarısız kaleci transferinden dolayı tüm eleştirler oldukça iyi işler yapan yönetime gelip yıpratma çabaları başarıya ulaşır ....

İlk konuşulacak konu şudur ...

- Gardaşım bu yönetim de bir kaleci bulup alamadı .. 2 defa kaleci almaya kalktılar beceremediler ondan sonra konuşuyorlar ..Bunlardan bir şey olmaz ...

bu ve benzeri cümlelerin konuşulmaması mümkün değil ...

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    başkan 40 metreden gol yiyor dediği tolga ile devam etmemeli.okyanusu geçip çayda boğulmayalım.senelerdir dilimde tüy bitti bu kaleci mevzusunda eski yönetimler petkoviçi gönderip brezilyadan bir çömezi aldılar yetmedi i.b.b. den başka bir çömezi aldılar olmadı elimizdeki çömezi geçirdik kaleye o da yetmedi karşıyakadan başka bir çömezi aldık.yetmedi mi bu kadar çömezden casillas çıkarma hevesi .artık tecrübe diyorum.yönetim doğru başlayıp yanlış bitiriyor.
                    Bu çömezlerden biri tutacak da elbet ...

Tolga'dan zaten ümidim yoktu kaleye ilk geçtiği zamanlarda (Hala yok )...

Ama Onur'da gerçekten ışık var kaleyi dolduruyor güven veriyor ...

Tolga'ya bu kadar sabrettiysek ona da Tolga'nın yarısı kadar sabredelim inanın çok büyük bir kaleci olacak ...

Hem defans eskisi kadar kötü olmayacak çok fazla gol yemeyeceğiz ...

Sabır sabır başka bir şey demiyorum ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arkadaşlar, konuyla alakası yok ama az önce Milliyet gazetesinde çok ilginç bir haber okudum. Eto'o, Özbekistan Liginde çok zengin sponsorları olan bir takıma gidiyormuş. İnanasım gelmedi ve neti biraz araştırdım; ama uluslararası futbol sitelerinde de aynı habere rastladım. Hayırdır inşallah Buyrun, haberin detayları:

Eto'o dünyayı şaşırttı

Özbekistan Yüksek Ligi’nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent’in Kuruvchi Kulübü, İspanya’nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto’o ile kontrat imzalayacağını duyurdu.
                      Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek
                      finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi’nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü’nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz’da Taşkent’e geleceği kaydedildi.
                      Haberde ayrıca Barcelona Kulübü’nün diğer futbolcuları Puyol, Xavi ve İniesta’nın 20-21 Temmuz tarihlerinde Kuruvchi kulübünde seminer vereceği ve kendi deneyimlerini paylaşacağı ifade edilirken, bunun yanı sıra Barcelona’nın 8 menajerinin de önümüzdeki dönemde Kuruvchi kulübünde çeşitli seminerler düzenleyeceği belirtildi.
                      Kuruvchi teknik direktörü Mircelal Kasimov da, Özbek basınına yaptığı açıklamada Barcelona ile çok iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayarak, Eto’o konusunun da bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.
                      Kuruvchi kulübünün resmi İnternet sitesinde yer alan haberde de, Samuel Etoo’nun, Özbekistan vizesi almak için evraklarını teslim ettiği belirtilirken, bununla birlikte Etoo’nun pasaport bilgilerine yer verdi.
                      Kasimov, ayrıca amaçlarının ligde ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde Özbek futbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve Özbek futbolunun
                      gelişmesine hizmet etmek olduğunu belirtti.
                      2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz
                      Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede
                      tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran’ın Saypa takımıyla karşılaşacak.
                      Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva’yı transfer etmişti.

Yorum

• ya tutarsa diye bişey yok.. tutacak diye alındı, brezilya'nın en gelecek vaadeden kalecisiydi, ama olmadı işte.. yani ya tutarsa diye alınmadı, tutacak diye alındı, tutmadı..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• eto'o haberi her yerde var.. ama barcelona ve eto'o yalanlıyor.. bence olmaz.. eto'o - özbekistan.. yok daha neler..

( mesaj sayısı 1967 oldu.. )
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Tolgayi Turkiyenin en iyikalecisi yaptiniz ya helal olsun.

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar, konuyla alakası yok ama az önce Milliyet gazetesinde çok ilginç bir haber okudum. Eto'o, Özbekistan Liginde çok zengin sponsorları olan bir takıma gidiyormuş. İnanasım gelmedi ve neti biraz araştırdım; ama uluslararası futbol sitelerinde de aynı habere rastladım. Hayırdır inşallah Buyrun, haberin detayları:

Eto'o dünyayı şaşırttı

Özbekistan Yüksek Ligi’nde ilk yarısını lider olarak tamamlayan Taşkent’in Kuruvchi Kulübü, İspanya’nın Barcelona takımından forvet oyuncusu Samuel Eto’o ile kontrat imzalayacağını duyurdu.
                              Asya Futbol Konfederasyonu resmi İnternet sitesinde (www.the-afc.com) yer alan haberde, Asya Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek
                              finale çıkan ve Özbekistan Yüksek Ligi’nin ilk yarısını da zirvede tamamlayan Kuruvchi Kulübü’nün, Samuel Etoo ile kontrat imzalayacağı duyurulurken, Kamerunlu futbolcunun 17 Temmuz’da Taşkent’e geleceği kaydedildi.
                              Haberde ayrıca Barcelona Kulübü’nün diğer futbolcuları Puyol, Xavi ve İniesta’nın 20-21 Temmuz tarihlerinde Kuruvchi kulübünde seminer vereceği ve kendi deneyimlerini paylaşacağı ifade edilirken, bunun yanı sıra Barcelona’nın 8 menajerinin de önümüzdeki dönemde Kuruvchi kulübünde çeşitli seminerler düzenleyeceği belirtildi.
                              Kuruvchi teknik direktörü Mircelal Kasimov da, Özbek basınına yaptığı açıklamada Barcelona ile çok iyi bir işbirliği içerisinde olduklarını vurgulayarak, Eto’o konusunun da bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.
                              Kuruvchi kulübünün resmi İnternet sitesinde yer alan haberde de, Samuel Etoo’nun, Özbekistan vizesi almak için evraklarını teslim ettiği belirtilirken, bununla birlikte Etoo’nun pasaport bilgilerine yer verdi.
                              Kasimov, ayrıca amaçlarının ligde ve Asya Şampiyonlar Ligi’nde Özbek futbolunu en iyi şekilde temsil etmek ve Özbek futbolunun
                              gelişmesine hizmet etmek olduğunu belirtti.
                              2005 yılında kurulan ve sponsorları arasında Neftgazmontaj, Uzgazoil, Hisarneftgaz, Kokdumalakgaz, Şurtangaz mahsulat, Neftgaz
                              Sanaat Layiha gibi ülkedeki büyük petrol-gaz şirketlerinin yer aldığı Kuruvchi kulübü, Özbekistan Yüksek Ligi ilk yarısını zirvede
                              tamamlarken, Asya Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 17 ve 24 Eylül tarihlerinde İran’ın Saypa takımıyla karşılaşacak.
                              Kuruvchi son olarak Şilili Jose Luis Vilyanueva’yı transfer etmişti.
                              barcelona resmi web sitesinde bu habere sadece gulduklerini dile getirdiler : )))
                              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• onurun şimdiki hali hali o artistik kurtarısla fln bna jeff'i htrlatıyor kaliteli ama tecrübesiz

Yorum

Yükleniyor...
                                X