Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne diyecekti türkiyenin en berbat kalecileri bizde fellik fellik kaleci arıyoruz bulmazsak bu sene şapa oturduk kaleye kova koysak daha az yeriz mi diyecekti...
    tabiki hayır ama türkiye'nin en iyi 3 kalecisi bizde deyip kaleci almak nasıl bir mantık.. en azından bunu demesin.. komik oluyo..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tabiki hayır ama türkiye'nin en iyi 3 kalecisi bizde deyip kaleci almak nasıl bir mantık.. en azından bunu demesin.. komik oluyo..
      bu söylemlere,Nabza göre şerbet diyebiliriz Aslında...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• en mantıklısını söylemiş olur da alamazsak cocukların morali yerinde olsun beklentilerin farkına varsın
        ayrıca bna en iyi 5 türk kaleciyi sayarmısın

Yorum

ne diyecekti türkiyenin en berbat kalecileri bizde fellik fellik kaleci arıyoruz bulmazsak bu sene şapa oturduk kaleye kova koysak daha az yeriz mi diyecekti...
          ne alaka.önce kaleci arayıp baktın olmadı en iyisi bizde dersen gülerler adama.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• şampiyonluğa oynayacaksak kaleyi tolgaya emanet edemeyiz ama yok evvelki seneler gibi saç baş yolmak istiyorsak tolga da yeter onur da yakupta.
            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
            (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne alaka.önce kaleci arayıp baktın olmadı en iyisi bizde dersen gülerler adama.

offff offff
              kimse gülmez gülerse de afedersin acsın biyerine gülsün söylenecek en iyisini söylemiş belki en yeteneklileri bizde dese daha iyiydi ama bna tolga ve onurdan iyi 3 tane türk kaleci sayarmısınz???

Yorum

en mantıklısını söylemiş olur da alamazsak cocukların morali yerinde olsun beklentilerin farkına varsın
                ayrıca bna en iyi 5 türk kaleciyi sayarmısın
                senin fikrin.. biz gençlerimize güveniyoruz, sylva olmasa da sorun olmaz diyebilirdi..

en iyi 5 türk kaleci bence volkan, rüştü, serdar kulbilge, hakan arıkan, orkun..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  senin fikrin.. biz gençlerimize güveniyoruz, sylva olmasa da sorun olmaz diyebilirdi..

en iyi 5 türk kaleci bence volkan, rüştü, serdar kulbilge, hakan arıkan, orkun..
                  Şahsen bu beşliden en iyisi serdar kulbilgedir (şu an için).

adamı volkanın arkasında resmen harcadılar
                  "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                  (ALINTIDIR)

Yorum

• tolga en kötü sıralamasına girebilir en iyiler sıralamasına asla, onur ise 6 ay önce ikinci lig kalecisi olan tecrübesiz bir kaleci ve abartılıyor.bize tecrübeli kaleci şart yönetim yan çizmeye başladı ama geçmiş olsun.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• hakan arıkan orkun volkan tolgadan onurdan kanaatimce iyi değil rüştü şu haliyle hiç iyi değil
                      serdar konusunda hemfikiriz

Yorum

• tolga kimin arkasında beklediki alt yapıdan çıktı bir sene yedek kaldı hemen kaleye geçti tolganın ciddi lobisi oldunu düşünmeye başladim kulubde hiç bir özeliiğide yok bence sıradan kulublerde ancak kaleci olabilir.Bu tolga ısrarı nedir çözemiyorum anlamıyorum zerre kadar beğenmıyorum...Onur diyrolar onur fener maçında eyvallah harikaydı pek
                        32 hafta aynımı olucak tek maça,youtube,özet maçlara bakıp anlayamazsınız bunu sahsen onurada guvenmıyyorum.
                        bazen en berbat kaleciler bile süper maçları olabilir onurun birkaç maçını ben izledim sahsen tanımazsam onuru burdakilerin dediklerine gore dida falan sanırdım...

ne onur ne tolga şampiyon olucaksan kaleye kapı gibi adamı dikeceksin bitti
                        Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• tolga türkiyenin en iyi kalecisi olmaya adaydırrrr
                          ne orkun ne hakan tolga dan daha iyi

Yorum

hakan arıkan orkun volkan tolgadan onurdan kanaatimce iyi değil rüştü şu haliyle hiç iyi değil
                            serdar konusunda hemfikiriz
                            bak kendin söylüyorsun senin kanaatince böyle.. benim kanaatimce de öyle.. ama onur'a çok güveniyorum, gelecekte en iyi onur olacak..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• tmm işte benm kannatime uymadığı için tartışıyoruz

ama tolga da ısrarlıyım

Yorum

tmm işte benm kannatime uymadığı için tartışıyoruz

ama tolga da ısrarlıyım
                                iyi, sen ısrarlı olmada ısrarlı ol..

inşallah 30'unun üzerine gevur, tecrübeli bi kaleci alırız..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X