Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.
    kaynak nedir..?
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.
      Bu haberi bimem de geçende bir yöneticimiz açıklama yaptı:Zafer'den çok sey beklenilmesin biz onu alternatif olarak düşünüyoruz.ajanssporda var bu haber
      En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 19:42. Sebep: ,,,,
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

Hoşgeldin gözümüz yollarda kalmıştı
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• valla fanatikte yazıyordu

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onun da gol ortalaması çok düşükBize geleceğine de pek sanmıyorum ben colman'la ikili oluştursun diye D'alessandro diyorum
            Harikasın arkadaşım yaa D'alessandro bu adam bundesligada bir maçta izlemiştim 3 yıldır hastasıyım.. Tam aradığımız stilde bir adam.. Keşke alsak başka birşey istemem.. Bu adamı alırsak TSL'de ne Alex, ne Lincoln ne de Delgado'nun bir havası kalır iddia ediyorum..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşim selçuğu unutma bence oda çok yetenekli bir futbolcu top çalan ara pas uzun pas uzaktan şutları ile çok iyi bir kumaş sadece eksikliği dribling. Top sürme yeteneği biraz zayıf buda pek önem taşımaz
              Selçuk bu kadroda zaten var ilk onbirin vazgeçilmez ismi.Ama ofansif ortasaha konusunda sıkıntımız var sanki Zafer geldiğinde inşallah bu boşluğu dolduracaktır onun dışında bence hiç bir eksiğimiz kalmadı
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• suni gündem yaratmayalım arkadaşlar herkes kafasındakı ismi yazmasın lütfen somut olaylar üzerine konuşalım

Yorum

valla fanatikte yazıyordu
                  fanatik..

bişey demeye gerek var mı daha?
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

valla fanatikte yazıyordu
                    1,5 ay öncenin haberini mi araştırıp buldun

Yorum

bu takımın forvet arkası ve kaleciye acil ihtiyacı var
                      zafer ve ısaac ve belçikadan aldığımız adam vercemiz parayla aımar anılablirdi
                      hem süksesesi çok olurdu hemde takıma bi kat daha hava katılabilirdi
                      hemde başkan verdiği sözü tutmuş olurdu
                      ben hala bekliyorum bir yıldız sözü vardı başkanın
                      zafer 800 bin euro
                      isaac bedava
                      brüls cüzi miktar
                      aimarı almaya alınabiliyor mu
                      aimar baya ucuzmuş

Yorum

• bende biliyorum bu adamlarım bu kadar az etiğini bunları yılıklarıyla ve ustune para konarak alınabilirdi

çünkü adam elinde patlasa bile dahi piyasası var aldığın fiyata satarsın gene

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zafer 800 bin euro
                          isaac bedava
                          brüls cüzi miktar
                          aimarı almaya alınabiliyor mu
                          aimar baya ucuzmuş
                          gökhan ünal + zafer yelen eder aimar fiyat olarak

Yorum

• bu arada dün menejerlik oynarken aimarı aldım..

ama medical testlerden geçemedi.. yani sakatlık problemi olabilir gibi geliyor bana.. bunun bile alınmamasında etkisi vardır.. hem zaten benfica veya newcastlella aşık atacak durumda da değiliz. şu sıralar.. ilerde repitasyonumuzu arttırdığımızda bu adamlar rahatlıkla gelecektir..
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• Aimar bize gelse hiçbirşey yapamazdı.Marcelinho'dan bile verimsiz olurdu.Adam artık futbolu bitirdi kafasında yaşlı olmamasına rağmen.Sahada top oynarken takımı için kılını kıpırdatmıyor, hiç kasmıyor kendini.Zaragoza'nın geçen seneki maçlarını az izleyen biri bana hak verir.Bir kez daha söylüyorum Aimar gelse koca bir 0 olurdu..
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fanatik..

bişey demeye gerek var mı daha?
                                Fanatiği fotomaçla karıştırdın sanırım..
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Yükleniyor...
                                X