İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.
Hoşgeldin gözümüz yollarda kalmıştı
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonun da gol ortalaması çok düşükBize geleceğine de pek sanmıyorum ben colman'la ikili oluştursun diye D'alessandro diyorum
D'alessandro bu adam bundesligada bir maçta izlemiştim 3 yıldır hastasıyım.. Tam aradığımız stilde bir adam..
Keşke alsak başka birşey istemem.. Bu adamı alırsak TSL'de ne Alex, ne Lincoln ne de Delgado'nun bir havası kalır iddia ediyorum..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşim selçuğu unutma bence oda çok yetenekli bir futbolcu top çalan ara pas uzun pas uzaktan şutları ile çok iyi bir kumaş sadece eksikliği dribling. Top sürme yeteneği biraz zayıf buda pek önem taşımazTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla fanatikte yazıyordufanatik..
bişey demeye gerek var mı daha?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla fanatikte yazıyordu
Yorum
-
İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takımın forvet arkası ve kaleciye acil ihtiyacı var
zafer ve ısaac ve belçikadan aldığımız adam vercemiz parayla aımar anılablirdi
hem süksesesi çok olurdu hemde takıma bi kat daha hava katılabilirdi
hemde başkan verdiği sözü tutmuş olurdu
ben hala bekliyorum bir yıldız sözü vardı başkanın
isaac bedava
brüls cüzi miktar
aimarı almaya alınabiliyor mu
aimar baya ucuzmuş
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezafer 800 bin euro
isaac bedava
brüls cüzi miktar
aimarı almaya alınabiliyor mu
aimar baya ucuzmuş
Yorum
-
bu arada dün menejerlik oynarken aimarı aldım..
ama medical testlerden geçemedi.. yani sakatlık problemi olabilir gibi geliyor bana.. bunun bile alınmamasında etkisi vardır.. hem zaten benfica veya newcastlella aşık atacak durumda da değiliz. şu sıralar.. ilerde repitasyonumuzu arttırdığımızda bu adamlar rahatlıkla gelecektir..Hadi eyvallah..
Yorum
-
Aimar bize gelse hiçbirşey yapamazdı.Marcelinho'dan bile verimsiz olurdu.Adam artık futbolu bitirdi kafasında yaşlı olmamasına rağmen.Sahada top oynarken takımı için kılını kıpırdatmıyor, hiç kasmıyor kendini.Zaragoza'nın geçen seneki maçlarını az izleyen biri bana hak verir.Bir kez daha söylüyorum Aimar gelse koca bir 0 olurdu..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefanatik..
bişey demeye gerek var mı daha?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
Yorum