Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son Noktayi Koyalim:

Anelka Müthis yetenekli ama bir o kadarda Gamsiz birisi.

O yüzden Yateneklerini kullanamiyor/Kullanmiyor ve yapabileceginden cok daha azini yapiyor!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arsenal chase Semir Stilic?

Arsenal are reportedly considering a move for Bosnian youngster Semir Stilic. The youngster plays for Zeljeznicar Sarajevo and is regarded in his homeland as one of the best youngsters in the Premier League, and Arsene Wenger is ready to make an offer for the youngster.
      It is believed that due to work permit problems, Arsenal are supposedly prepared to allow Stilic to move to Spain on loan for three seasons, much like the example of Mexican youngster Carlos Vela.

Stilic is a very quick and skillful young player and is very useful at creating goals as well as getting forward to score goals.

These assets have primed Arsenal to consider a summer move for the Bosnian. However, Arsenal may have to compete with Dinamo Zagreb for the youngster's signature.

Stilic is valued at around £2.75 million.
      ??????????????????????????????*
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Kılıçarslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anelka konusununu fazla uzatma taraftarı değilim , ama aklımda kalan şu bilgiyide söylemek istiyorum.
        Yanlış bilmiyorsam, Anelkanın kardeşi yada kardeşleri kendisinin menajerliğini yapıyor. Yani Anelka her transfer yaptığında kardeşleri para kazanıyor.
        Acaba Anelkanın her gittiği kulüpte 1 yıldan fazla kalmaması ile bir bağlantısı olabilir mi?
        Ne dersiniz?
        doğru bunu fenerde oynarken kendine söyledi.
        fenerde kalmak isterdim ama kardeşlerim başka takımla anlaşmışlar o yüzden kalamıyorum
        [ille d' 7]

Yorum

gökhan ünalda yoktu bende yalan olabilir diyorum ama fotomac bu yıl yazdıklarının çocugunu tutturu ve Semir Stilic süper bir 10 numara diyorum bize ilaç gibi gelir ama gelirse
          gündemdeki bütün isimleri yazıyolar bi köşeye, olunca da işte yine fotomaç farkı, dedik oldu felan diyolar..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• ulaa ne gibi transfer haberleri var diye bir bakım dedim

dünyanın geyigini almışız

5-6 sayfadır anelka anelka , ne bu yaa
            Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
            Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
            çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• İlk olarak Emre Kayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              doğru bunu fenerde oynarken kendine söyledi.
              fenerde kalmak isterdim ama kardeşlerim başka takımla anlaşmışlar o yüzden kalamıyorum
              Eğer doğruysa bu adamlar Kayserili falan heralde yaban eşeğini arap tayı diye satıp duruyorlar
              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Arsenal anlatılana göre, Bosnian futbolcusu Semir Stilic için bir hareketi düşünülüyor.Arsene Wenger futbolcuya teklif yapmaya hazırdır.

Stilic, çok çabuk ve becerikli genç bir oyuncudur, ve amaçları ileriye kaydetmeyi olmaya ek olarak amaçları yaratmakta çok faydalıdır.

Arsenal bu yaz futbolcuyu imzaya attırmaya çok yakın ama yine de, arsenal, delikanlının imzası için Dinamo Zagreb'le yarışmak zorunda olabilir.
                Stilic için £ 2.75 milyon değer biçilir

alın size türkçesi
                En son Atakan tarafından düzenlendi; 11.06.2008, 10:28.
                Més Que Un Club

Yorum

• Bu Semir Stilic Cm 2008'de çok iyi bir oyuncu..Gerçek hayatda ne yapar ne eder bilmem

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tuutturdunuz bir anelka isimden birşey değil bide maluda mı ne chelsiade oynayan beş para etmez böyle oyunculara sinir oluyorum takıma hiç bir katkısı yok sadece isim inzaghinin milana ve italyaya verdiğini acaba anelka hangi takıma(takımlara) vermiş cevap yazmayacaktım ama yine dayanamadım kusura bakmayın bu sondu anelkayla ilgili daha birşey söylemeyeceğim
                    ben anlatamıyorum galiba, verimliliği başka mesele, yetenekleri, yapabilecekleri başka mesele. dönüp dolaşıp aynı yer. inzaghi tabiki daha verimli olmuştur ama anelka daha yetenekli. neyse bu son yazım anelka hakkında..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Ziyamı güldürme beni szymekin neden gittiğini ve futbolu bıraktıgını herkes biliodur ziya doganın bi parmagı yok yani
                      Niye gitti söyle bakalım
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• http://www.maraton.com.tr/transfer_borsasi.php şu transferlere bakın heytt bee..
                        15 transfer yapmışız...Gidenler başlığının altında ise 10 oyuncu var

Yorum

• la para mı arsenal için 2,750 avro?
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            la para mı arsenal için 2,750 avro?
                            avro değil paund

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              la para mı arsenal için 2,750 avro?
                              Bizim için para 2.75 paund

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                              X