Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cünkü kibirli Hocasi onu evine yolladi.

Anladin sen oni

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yildirayi alamazsak
      bi isme fazla kilitlenmeyin ben zurawski deki hayal kırıklığını daha atamadım bi tavsiye
      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Milli takımda oynayanlar o ülkenin en iyi futbolcuları diye bişe yok , bizim milli takımda oynayanlar ülkenin en iyi adamlarımı , bir yıldıray yok ayhan kadroda hangisi iyi,yada ülkemizin en iyi topçusu Yattara milli takımda oynayamıyo ama Jabi her maç ilk onbirde, o yüzden fazla sıkıntı etmeyin aldığımız adamlar genç burda parlarlarsa yıldız olup milli takıma giderler çok önemli değil,milli takımdaki performanstan ziyade bizdeki performansı önemli olan.
        sevgili kardeşim ligimizin kaltesi ortada...şöyle bir anektod aktarayım...anelkaya neden fenerde ayrıldın diye sordu bir ingiliz gazeteci...cevap '' milli takım teknik direktörü,Türkiye de oynarsan milli takıma çağrılman zor dediği için ayrıldım''....bilmem anlatabildimmi...

Yorum

• Sylva Sehri gezsin ve Imzalasin yoksa

Yorum

• Trabzon insanın futboldan anladığı düşüncesi tamamen Trabzonsporun başarısına bağlı olarak ortaya çıkmış bi ifade. Trabzon insanı futboldan falan anlamıyor. Dün maçı izliyoruz kahvede Trabzonspor hakkında öyle şeyler konuşuluyo ki aman Allahım. Biri diyo ki cale çok iyi adammış, öteki burun kıvırarak iyi ama milli değil diyo. Selçuk hakkında öyle şeyler konuşuluyor ki aklınız hayaliniz durur. Trabzonluya göre oyuncunun iyisi "kol atani"... Kaleci bile gol atmalı. Oyunu yönlendirmiş falan hikaye. Antzas hakkında öyle şeyler duydum ki akşam dedim heralde ben başka birisini antzas zannediyorum...

Yorum

• antzas nasıl oynadı ?
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                antzas nasıl oynadı ?
                iyi denilebilir..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• stilic'i tanıyan yok mu??

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevgili kardeşim ligimizin kaltesi ortada...şöyle bir anektod aktarayım...anelkaya neden fenerde ayrıldın diye sordu bir ingiliz gazeteci...cevap '' milli takım teknik direktörü,Türkiye de oynarsan milli takıma çağrılman zor dediği için ayrıldım''....bilmem anlatabildimmi...
                    Anelka tamamen hikaye anlatmış her gittiği takımdan futbol oynamadığı yüreğini koymadığı için ayrılmıştır yoksa milli takımı hakettiği ama gidemediği için değil sence Anelka milli takımı hakeden bir futbolcumuydu öyle bir performansmı sergiledi Türkiye'de hayır 2.sınıf brezilyalı olan nobre bile ondan faydalı olmuştur,bence sen aldığımızı futbolcuları beğenmiyorsun daha isimli birileri olsun istiyosun anlıyorum, ama Yattara belçikadan geldiğinde ne milli takımda oynamıştı nede kimse tanıyodu burda gösterdiği performansla milli oldu, Ersun Yenal azıcık futbolcudan anlar aldığı adamların kötü olduğunu hiç sanmıyorum lig başlasın görücez inşallah .
                    DOZER CEMİL

Yorum

• kanımca tony sylva işi de yatar, burak'da da sorun yoktu ya hani.. hem trabzon'u gören korkup kaçıyo, eLin gevuru ne anLar memLeketten. bu arada aimar aimar diye yırtınan arkadaşlara yeni önerim, gerçi yeni değil çook çook önceden de söylüyodum ama, getafe'Li de LA red. ispanya milli takımı kadrosunda da var. müthiş adam..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

Anelka tamamen hikaye anlatmış her gittiği takımdan futbol oynamadığı yüreğini koymadığı için ayrılmıştır yoksa milli takımı hakettiği ama gidemediği için değil sence Anelka milli takımı hakeden bir futbolcumuydu öyle bir performansmı sergiledi Türkiye'de hayır 2.sınıf brezilyalı olan nobre bile ondan faydalı olmuştur,bence sen aldığımızı futbolcuları beğenmiyorsun daha isimli birileri olsun istiyosun anlıyorum, ama Yattara belçikadan geldiğinde ne milli takımda oynamıştı nede kimse tanıyodu burda gösterdiği performansla milli oldu, Ersun Yenal azıcık futbolcudan anlar aldığı adamların kötü olduğunu hiç sanmıyorum lig başlasın görücez inşallah .
                        sevgili kardeşim anelkanın ingilterede gösterdiği performansta ortada bu bir....ikincisi Türkiye de 4 büyüklere transfer olmadan sürekli milli takım forması giyen anadolu takımlarından oyuncumuz varmı? nasıl biz çağımıyorsak onlarda alt kalite ligdeki oyuncularını cağırmıyorlar....altyapıdan parlatma konusuna gelince değil avrupada dünyada hollandalıların üstüne yok üç...yanlışım varsa söyle....

Yorum

aneLka dünyanın en iyi 10-15 forvetinden biri kanımca. mükemmel bi yetenek, her maç gösteremiyor bunu ama kapasitesi, yapabilecekleri belli. anelka'yı kötülemek akıl işi değil. sen fransa milli takımıyla gine'yi nasıl bir tutuyorsun?
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stilic'i tanıyan yok mu??
                            Henüz tanisma Firsati bulamadik
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aneLka dünyanın en iyi 10-15 forvetinden biri kanımca. mükemmel bi yetenek, her maç gösteremiyor bunu ama kapasitesi, yapabilecekleri belli. anelka'yı kötülemek akıl işi değil. sen fransa milli takımıyla gine'yi nasıl bir tutuyorsun?
                              arkadaşlar anelkayımı tartışacağız burda etmeyin eylemeyin transferle ilgili biligisi olan varmı zafer yelen bilal çubukçu ve fatih gümüşdağ ne oldu bu arada anelka beş para etmez topçu balon adan trezeguehin 10da biri olamaz fransa gol bile atamıyor hesap edin
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ziya faciasından sonra gene oynuyorsa iyiye işarettir..Szymek futbolu bıraktı..
                                Ziyamı güldürme beni szymekin neden gittiğini ve futbolu bıraktıgını herkes biliodur ziya doganın bi parmagı yok yani
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X