Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYildirayi alamazsakAL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takımda oynayanlar o ülkenin en iyi futbolcuları diye bişe yok , bizim milli takımda oynayanlar ülkenin en iyi adamlarımı , bir yıldıray yok ayhan kadroda hangisi iyi,yada ülkemizin en iyi topçusu Yattara milli takımda oynayamıyo ama Jabi her maç ilk onbirde, o yüzden fazla sıkıntı etmeyin aldığımız adamlar genç burda parlarlarsa yıldız olup milli takıma giderler çok önemli değil,milli takımdaki performanstan ziyade bizdeki performansı önemli olan.
Yorum
-
Trabzon insanın futboldan anladığı düşüncesi tamamen Trabzonsporun başarısına bağlı olarak ortaya çıkmış bi ifade. Trabzon insanı futboldan falan anlamıyor. Dün maçı izliyoruz kahvede Trabzonspor hakkında öyle şeyler konuşuluyo ki aman Allahım. Biri diyo ki cale çok iyi adammış, öteki burun kıvırarak iyi ama milli değil diyo. Selçuk hakkında öyle şeyler konuşuluyor ki aklınız hayaliniz durur. Trabzonluya göre oyuncunun iyisi "kol atani"... Kaleci bile gol atmalı. Oyunu yönlendirmiş falan hikaye. Antzas hakkında öyle şeyler duydum ki akşam dedim heralde ben başka birisini antzas zannediyorum...
Yorum
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantzas nasıl oynadı ?Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesevgili kardeşim ligimizin kaltesi ortada...şöyle bir anektod aktarayım...anelkaya neden fenerde ayrıldın diye sordu bir ingiliz gazeteci...cevap '' milli takım teknik direktörü,Türkiye de oynarsan milli takıma çağrılman zor dediği için ayrıldım''....bilmem anlatabildimmi...DOZER CEMİL
Yorum
-
kanımca tony sylva işi de yatar, burak'da da sorun yoktu ya hani..hem trabzon'u gören korkup kaçıyo, eLin gevuru ne anLar memLeketten.
bu arada aimar aimar diye yırtınan arkadaşlara yeni önerim, gerçi yeni değil çook çook önceden de söylüyodum ama, getafe'Li de LA red. ispanya milli takımı kadrosunda da var. müthiş adam..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnelka tamamen hikaye anlatmış her gittiği takımdan futbol oynamadığı yüreğini koymadığı için ayrılmıştır yoksa milli takımı hakettiği ama gidemediği için değil sence Anelka milli takımı hakeden bir futbolcumuydu öyle bir performansmı sergiledi Türkiye'de hayır 2.sınıf brezilyalı olan nobre bile ondan faydalı olmuştur,bence sen aldığımızı futbolcuları beğenmiyorsun daha isimli birileri olsun istiyosun anlıyorum, ama Yattara belçikadan geldiğinde ne milli takımda oynamıştı nede kimse tanıyodu burda gösterdiği performansla milli oldu, Ersun Yenal azıcık futbolcudan anlar aldığı adamların kötü olduğunu hiç sanmıyorum lig başlasın görücez inşallah .
Yorum
-
İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnelka tamamen hikaye anlatmış her gittiği takımdan futbol oynamadığı yüreğini koymadığı için ayrılmıştır yoksa milli takımı hakettiği ama gidemediği için değil sence Anelka milli takımı hakeden bir futbolcumuydu öyle bir performansmı sergiledi Türkiye'de hayır 2.sınıf brezilyalı olan nobre bile ondan faydalı olmuştur,bence sen aldığımızı futbolcuları beğenmiyorsun daha isimli birileri olsun istiyosun anlıyorum, ama Yattara belçikadan geldiğinde ne milli takımda oynamıştı nede kimse tanıyodu burda gösterdiği performansla milli oldu, Ersun Yenal azıcık futbolcudan anlar aldığı adamların kötü olduğunu hiç sanmıyorum lig başlasın görücez inşallah .Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestilic'i tanıyan yok mu??Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaneLka dünyanın en iyi 10-15 forvetinden biri kanımca. mükemmel bi yetenek, her maç gösteremiyor bunu ama kapasitesi, yapabilecekleri belli. anelka'yı kötülemek akıl işi değil. sen fransa milli takımıyla gine'yi nasıl bir tutuyorsun?ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya faciasından sonra gene oynuyorsa iyiye işarettir..Szymek futbolu bıraktı..Més Que Un Club
Yorum
Yorum