Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gelsin tabi, sen niye taktın abi bu engin baytar'a?
    Takmadım gözüm çok çabuk sinirleniyorsun ondan takılıyorum
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana deki kaç maç oynadı kaç golü var kaç asist yapmış hele bi de moriantesin 10dabiri bile değildir anelkaymış carew bile çok daha kalitelidir neyse forumu fazla işgal etmeyelim şimdiden özür dayanamadım cevap verdim
      göz var nizam var, gördüğüm şey istatistikten daha önemli benim için. neyse kapatalım, konunun dışına çıkıyoruz..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

aneLka dünyanın en iyi 10-15 forvetinden biri kanımca. mükemmel bi yetenek, her maç gösteremiyor bunu ama kapasitesi, yapabilecekleri belli. anelka'yı kötülemek akıl işi değil. sen fransa milli takımıyla gine'yi nasıl bir tutuyorsun?
        Anelka'nın yeteneğine bişe diyen yok,iyi oku,performansına lafımız, bana attığı golleri söyle ligimizde kaç gol atmış,bana akıl öğretecek kadar futbol bilgin olduğunu sanmıyorum,ben performansını eleştiriyorum sen Anelka'yı kötülemek akıl işi değil diyosun, sen git manager oyununu oyna ordaki Anelka'yı gelip anlatma bana .
        DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anelka ile Holosko'yu da karşılaştırdık ya heeeyt be daha gam yemem
          kim karşılaştırdı, iyi oku..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

senin fikrin, çook maçını izledim, keşke anelka gibi bi futbolcumuz olsa ama hayal işte. holosko'nun 3 gömlek üstün hali.
            ??? Bu karşılaştırmak değil mi ???
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• tamam ya tartışmayalım başlığı kirlettiniz yineatemre sen haklısın bence
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende anelkayı savunanlardanım ama o adamın gelip bizde oynamasını istemem anca onun gibi bi adamın bizde oynamasını isterim
                Nasıl yani.Ayı değilde ayı gibi bir adammı?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl yani.Ayı değilde ayı gibi bir adammı?

Hiç gülceğim yoktu
                  Més Que Un Club

Yorum

• anelka forumumu burasi?
                    stilic i aliyorlarmis mis zaten onunla ilgilenen yok ha anelka ha anelka
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak atemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anelka'nın yeteneğine bişe diyen yok,iyi oku,performansına lafımız, bana attığı golleri söyle ligimizde kaç gol atmış,bana akıl öğretecek kadar futbol bilgin olduğunu sanmıyorum,ben performansını eleştiriyorum sen Anelka'yı kötülemek akıl işi değil diyosun, sen git manager oyununu oyna ordaki Anelka'yı gelip anlatma bana .
                      ben oyun oynamıyorum, bilmeden laf atma 1. 2. si dediğim gibi gördüklerim istatistikten daha önemli benim için, ben kimseye futbol öğretmiyorum, bu benim kendi yorumum. semih gol attı gol kralı oldu da ne oldu, gökhan ünal'dan, bobo'dan, ümit karan'dan, nonda'dan iyi adam mı?
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Stilic kaynak fotomaç_________?
                        Més Que Un Club

Yorum

• Stilic 'i sorduk kimse tanımıyor sanırım ...

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Stilic 'i sorduk kimse tanımıyor sanırım ...
                            onlar kanımca balon haberlerdir her habere aldanmayalım arkadaşlar
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

bende sordum cevap alamadım
                              farabi'yi bekleyeceğiz

Yorum

Arsenal chase Semir Stilic?

Arsenal are reportedly considering a move for Bosnian youngster Semir Stilic. The youngster plays for Zeljeznicar Sarajevo and is regarded in his homeland as one of the best youngsters in the Premier League, and Arsene Wenger is ready to make an offer for the youngster.
                                It is believed that due to work permit problems, Arsenal are supposedly prepared to allow Stilic to move to Spain on loan for three seasons, much like the example of Mexican youngster Carlos Vela.

Stilic is a very quick and skillful young player and is very useful at creating goals as well as getting forward to score goals.

These assets have primed Arsenal to consider a summer move for the Bosnian. However, Arsenal may have to compete with Dinamo Zagreb for the youngster's signature.

Stilic is valued at around £2.75 million.
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X