Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kurtuluş savaşı

İlk olarak grange61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım ırkçı değilim diyosunda bu yaptığın köküne kadar ırkçılık bütün yunanlıları aynı kefeye koyamazsın
    ırkçılığın ne olduğunu evvela öğren,kurtuluş savaşını da bi incele...anlarsın niçin özellikle yunanlılara karşı antipatim olduğunu

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ırkçılığın ne olduğunu evvela öğren,kurtuluş savaşını da bi incele...anlarsın niçin özellikle yunanlılara karşı antipatim olduğunu
      arkadaşım ben ırkçılığın ne olduğunu biliyorum fakat bir önceki msjına bakarsan bu durumu sen ırkçılk diye tabir etmişsin,ayrıca bu futbolcu belki türkleri çok sewiyo bilemezsinki yani sonuçta zamanında yunanlılar haince şeyler yapmış diye bu kişiyide aynı durumdan suçlayamazsın tamam mı
      ölüm nerden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa,mezarıma trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin

Yorum

• Bugün Beşikta eski yöneticisi Sinan VARDAR Ntv Spora konuştu...Söyledikleri şöyleydi..."Bizim scoutlarımız gelecek vaad eden 4 -5tane isim söyledi...Bunlardan Giray ı Trabzonspor adlı...Buğrayı ve İsmail i de Trabzonspor aldı (Bu arada bu oyuncuların süper star olacağını söyledi)...Selçuk u Trabzonspor aldı ve Ceyhun u da Trabzonspor aldı...Trabzonspor piyasada adam bırakmadı...Çok ama çok güçlü oldular" dedi...

buğra ya ve ismail e dikkat...
        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

kardeşim kızmayın ama bir yunanlıyı takımda görmek istemiyorum.bu bir şovenizm değil,asla ırkçı değilim ama her millet bi yana yunan bi yana.gelmesinnnnn
          abi sen bariz irkcisin milliyetle ne ilgisi var bu islerin. ister ermeni, ister rum olsun. gelsin adam gibi oynasin takima faydalı olsun yeter.
          Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• Ya beyler yunanistanın defans göbeği su anda harika işliyor ordan hiç top geçmiyor hep birisi karşılıyor ama o antzas mı yanındaki mi bilmiyorum.

Yorum

• antsaz araya girdi
              10 dk. oldu ismini duydum hele şükür
              şu an için belirtilecek bi durum yok ortada
              beklemeye dewam
              bu arada gene girdi araya antsaz
              McLas was Here

Yorum

U16 Milli Takımımız, Ukrayna'da düzenlenen Viktor Bannikov Turnuvası'ndaki son maçında Finlandiya'yı 4-0 yenerek turnuvayı 7. sırada tamamladı. Bu maçta oyuncumuz Hasan Ahmet Sarı 1 gole imza attı.

Ukranyan'nın Mariupol şehrindeki Zapadniy Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın diğer gollerini 18. dakikada Oğulcan Gökce, 46 ve 61. dakikada Orhan Gülle kaydetti.

ALLAH NAZARDAN KORUSUN. Bu cocuk INSALLAH cok iyi topcu olacak.
                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• gök yarıldı

trabzonda ikindiden beri bardaktan boşanırcasına yağmur var.2 gün daha devam edecekmiş...temmuz ayı geldi hala yaz gelmedi )))...havalarda bomba transfer bekliyo anlaşılan

Yorum

• İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün Beşikta eski yöneticisi Sinan VARDAR Ntv Spora konuştu...Söyledikleri şöyleydi..."Bizim scoutlarımız gelecek vaad eden 4 -5tane isim söyledi...Bunlardan Giray ı Trabzonspor adlı...Buğrayı ve İsmail i de Trabzonspor aldı (Bu arada bu oyuncuların süper star olacağını söyledi)...Selçuk u Trabzonspor aldı ve Ceyhun u da Trabzonspor aldı...Trabzonspor piyasada adam bırakmadı...Çok ama çok güçlü oldular" dedi...

buğra ya ve ismail e dikkat...
                    bu korkuları onlara yasatmak ne güzel bir duygu simdi cok keyif aldım

Yorum

• edit............
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• Maç ne oldu bu arada nasıl BİZİMki
                        ölüm nerden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa,mezarıma trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin

Yorum

kardeşim kızmayın ama bir yunanlıyı takımda görmek istemiyorum.bu bir şovenizm değil,asla ırkçı değilim ama her millet bi yana yunan bi yana.gelmesinnnnn
                          abi yahudinin ve sırp ın oynadığı yerde.
                          yunanlı rahat rahat oynar...oynamalı...
                          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

U16 Milli Takımımız, Ukrayna'da düzenlenen Viktor Bannikov Turnuvası'ndaki son maçında Finlandiya'yı 4-0 yenerek turnuvayı 7. sırada tamamladı. Bu maçta oyuncumuz Hasan Ahmet Sarı 1 gole imza attı.

Ukranyan'nın Mariupol şehrindeki Zapadniy Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın diğer gollerini 18. dakikada Oğulcan Gökce, 46 ve 61. dakikada Orhan Gülle kaydetti.
                            sanırım bu çocuk daha önceki maçtada goler atmıştı inş. iyi oyuncu olacak...
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

• iyi kaleci iyi
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sanırım bu çocuk daha önceki maçtada goler atmıştı inş. iyi oyuncu olacak...

Bu oyuncu hakkında çok iyi yorumlar duydum sanırım bir tekke daha yetişiyor(onun gibi oynamasada o seviyede)

Yorum

Yükleniyor...
                                X