İlk olarak x_man tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
-
Hollanda'nın sahaya dizilişi çok iyi bence bir "10 numara" bir sol açık la bu taktiği oynarız gibime geliyor ersun hoca genellikle çift santrfor oynar ama bence bu sene bu şekilde oynarız
4-2-3-1
10 numara modası bitti diyenler hollanda 4 lü savunma 2 ön libero Engelaar ve de jong hemen önlerinde Sneijder vaart ve kuyt nistelroy tek forvet
dikkat ederseniz orta sahada oynayan 5 oyuncu da 10 numara gibi
poetricus
Yorum
-
İlk olarak NyK$ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın saat 16.00 da istanbul ataturk havalımanında gorursuruz
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledalga gecmek güzel degil mi?hep beraber görecegiz colmanin bize yapacagi katkilari.ayman gibi defansif görevini yapip hücuma da elinden geldigince destek veren bir oyuncu bu hakaretleri haketmiyor.gelen gideni aratir.önümüzdeki sezon da yakindir...
Yorum
-
İlk olarak seferasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakiniz renkdaslar hemseriler, stoper stoper diye tutturuyosunuz, yok topu oyuna sokacak falan, lazim degil bunlar, en basit örnegi ZENIT, adamlarda Krizanac ve Shirokov oynuyo stoperde, bunlar Giray ve Egemen'den daha iyi oyuna topu soktuklarini söylemek hata olur, ama niye oynayabiliyor Zenit hemde takit takir ??? çunku önlerinde ön libero TYMOSCHUK var, ona topu aktariyolar oda isini super yapiyo
siz stoper diye bagiracaginiza, huseyine "abi"'lik yapar diyeceginize, ya on libero alalim deyin, buna da gerek yok, Selçuk Inan bu isi goturecekyani savunma hattimiz halloldu deyin, Ceyhun Gülselam da alternatif
ne bu yaaaa, stoper stoper stoper, stoper manyagi oldu takim
1-sol açık yattara versiyonu güzel olur ama fazlada uzağa gitmeye gerek yok engin baytar işimizi görür
2- oyun kurucu aimar yıldıray ve ÖZER HURMACI
3-alternatif yada umut ve gökhanı zorlayacak bir forvet şartEn son x_man tarafından düzenlendi; 09.06.2008, 23:08.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok.....gelmesine bisey demedim. En iyi 10 kaleci arasinda oldugna söyledim
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Baggio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kesinlikle dogru degildir. Bence cok kötü kaleci
Sonuçta bakış, görüş, seziş kişiden kişiye değişebilir.
Ama incelerken ve değer biçerken elimizde oldukça objektif veriler var.
Mesela bunlar kullanılabilir.
Nelerdir bu objektif veriler?
1- Monaco ve Lille gibi Fransa liginin iki çok iyi takımında senelerdir kalede bulunması
2- Lille takımı ile bir çok Şampiyonlar Ligi maçına çıkması
3- Senegal milli takımının birinci kalecisi olması.
4- Bu sene Fransa Ligi'nin en az gol yiyen kalecilerinden birisi olması...
Hala bence yararsız bir transfer diyebilirsiniz.
Hatta bence kötü bir kalecidir de diyebilirsiniz.
Ama
Çok kötü kaleci tabiri, sizce de biraz ağır ve insafsız kaçmıyor mu?
Hele ki daha bizim takımla hiç maça çıkmamışken..
Hürmetle.
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleewet artık skorer transferler yapılması lazım gökhan ünal gibi
1-sol açık yattara versiyonu güzel olur ama fazlada uzağa gitmeye gerek yok engin baytar işimizi görür
2- oyun kurucu aimar yıldıray ve ÖZER HURMACI
2-alternatif yada umut ve gökhanı zorlayacak bir forvet şart
arkdsım 2 tamamen haya ürünü ersun yanal
asla o oyuncularla ilgilenmiyoruz demiş
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yorumu çok mantıklı geliyor.
Sonuçta bakış, görüş, seziş kişiden kişiye değişebilir.
Ama incelerken ve değer biçerken elimizde oldukça objektif veriler var.
Mesela bunlar kullanılabilir.
Nelerdir bu objektif veriler?
1- Monaco ve Lille gibi Fransa liginin iki çok iyi takımında senelerdir kalede bulunması
2- Lille takımı ile bir çok Şampiyonlar Ligi maçına çıkması
3- Senegal milli takımının birinci kalecisi olması.
4- Bu sene Fransa Ligi'nin en az gol yiyen kalecilerinden birisi olması...
Hala bence yararsız bir transfer diyebilirsiniz.
Hatta bence kötü bir kalecidir de diyebilirsiniz.
Ama
Çok kötü kaleci tabiri, sizce de biraz ağır ve insafsız kaçmıyor mu?
Hele ki daha bizim takımla hiç maça çıkmamışken..
Hürmetle.Bravo......cok haklisin. Cok kötüyü geri aliyorum. Ama belkide defansi iyi. Ben sahsen Sylva'yi cok seyrettim. Cok kurtarislar yapiyor,ona birsey digemem,ama acayipda hatalar yapiyor. Onu gördükce Süleymanou'yi hatirlatiyor bana. Ama yorumuna Katiliyorum ve saygi gösteriyorum
Yorum
-
bakiniz, kime isterseniz sorun, bunlar gerçek
lille fransa liginin en iyi 2.ci savunmsina sahipti geçen sezon
Tony Sylva kaleciydi tabii
simdi diyeceksiniz savunmasi iyidir
kimler var savunmada ??
lichsteiner --- plestan --- emerson --- bastos
bunlardan bastos fena deil ama oda solda oynuyo yani, emerson da eh iste, gerisi fosss
demekkkiii ??? kalecide is varrr
ama yanlis anlamayin, Casillas'in onune super defans var diye Casillas'in kotu bi kaleci oldugunu demiyorum, oyleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Alındıysa hayırlı olsun,çok yerinde bir karar takımın en fazla ihtiyaç duyduğu mevkiydi bence.Elimizde Onur var diyoruz ama yarın üstüste 2-3 hatalı gol yedikten sonra Tolgadanda beter olurdu.Yani daha olgunlaşmadan adamı ebediyen kaybedebilirdik.Onun için bu alınan kalecinin arkasında 1-2 yıl daha beklerlerse çok daha iyi kaleci olacaklarını düşünüyorum.Tecrübe itibariylede bu kaleciden öğrenecekleri çok şey var,umarım yüzümüzü kara çıkartmaz.
Bazı arkadaşlarımız mükemmel değil diyor,doğru mükemmel değildir ama dünya üzerinde zaten mükemmel kaleci sayısı 6-7 yi geçmez.Benim hatırladıklarım Vander Sar,Cehc,Buffon,Canizares ve Oliver Kahn.Bunları alamayacağımıza göre elbetteki alacağımız kaleci mükemmel olmayacaktır.Önemli olan nasıl olduğu değil,bizde nasıl olacağıdır.
Yorum
Yorum