Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2008/2009 Şampiyonu TRABZONSPOR Tek Tek Çağırılıyo
Kalede:Tony Sylva, Onur ve Tolga
Sağbek:Buğra, Abdülaziz, Serkan Balcı, Tayfun, Ferhat
Stoper:Ceyhun, Egemen, Giray, (Antzas), Ferhat, Tayfun
Solbek:Cale, İsmail, (Fatih), (Sami)
Defansif Ortasaha:Hüseyin, Selçuk, Colman, Serkan Balcı,Ferhat
Ortasaha Sağ:Yattara, Barış Memiş, Serkan Balcı, Adnan
Ortasaha Sol:Kadir Keleş,Barış Memiş,Yattara,??????
Forvet:Gökhan, Umut, Eren, ErginMés Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu antzasla kesin anlaştıkmı
Yorum
-
Barışın bu sene mutlaka forma şansı bulması lazım en iyi transferimiz olur ne aimar ne yıldıray barışı yıldız yapmamız lazım ve ben ersun hocaya guveniyorum bu konuda...Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar, birakin da bi mevkiyi gencelere teslim edelim. Nedir bu transfer aski??
Baris yetisin sol tarafta, fena mi olur. Alicagiz bi yabanciyi, kapaticagiz barisin önünü yazik degil mi. Simdi bakiyorsunuz Dün türkiyenin macini, arda kurtarici oluyor. Dünya belkide pesine düstü bile. ama o Gs de oynuyor ve oynucak da. Bizim de nden olmasin???? Barisin neyi eksik. Barisdan 10tane arda olur
Tamam o zaman sol açık için genç bi oyuncu önerin...
Ben Barışı a takımla antremanlara çıkmadan iki sene önce millete anlata anlata bitiremiyodum.
Ama bir sene daha o sorumluluğu alamaz bence...
Son yarım saatler bu sene Barış için idealdir...
Yorum
-
İlk olarak 61coloman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHmmmm. ama hüseyinin katil oldugu maclar daha fazla sanırım..
ayman türk statüsünde ve sürekli koşan topcu öne geçtigimiz dakikalarda yararlı olur.. malumcolman için yavaş diyorlar...
ama kalmasi daha iyi olurdu, huseyinden çok daha etkili bir isim, bayagi asit yapiyor öldürücü paslari var bi kaç tane bu seneTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008/2009 Şampiyonu TRABZONSPOR Tek Tek Çağırılıyo
Forvet:Gökhan, Umut, Eren, Ergin
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar, birakin da bi mevkiyi gencelere teslim edelim. Nedir bu transfer aski??
Baris yetisin sol tarafta, fena mi olur. Alicagiz bi yabanciyi, kapaticagiz barisin önünü yazik degil mi. Simdi bakiyorsunuz Dün türkiyenin macini, arda kurtarici oluyor. Dünya belkide pesine düstü bile. ama o Gs de oynuyor ve oynucak da. Bizim de nden olmasin???? Barisin neyi eksik. Barisdan 10tane arda olur
Yorum
-
İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleADNAN SOL OLCAKTI DİMİ?:dMés Que Un Club
Yorum
-
2008/2009 Şampiyonu TRABZONSPOR Tek Tek Çağırılıyo
Forvet:Gökhan, Umut, Eren, Ergin
adnan sağda oynamıomuMés Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam o zaman sol açık için genç bi oyuncu önerin...
Ben Barışı a takımla antremanlara çıkmadan iki sene önce millete anlata anlata bitiremiyodum.
Ama bir sene daha o sorumluluğu alamaz bence...
Son yarım saatler bu sene Barış için idealdir...
Yorum
Yorum