Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ??? Bu karşılaştırmak değil mi ???
    hayır değil, sadece anelka'yı anlatmak için holosko'yu kullandım, holosko'dan iyi olduğu anlamıda çıkyıo ordan ama benim kastetmek istediğim holosko'da ki özelliklerin daha fazlasının anelka'da olduğu, yani holosko gözümüzün önünde olduğu için.
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Anelka konusununu fazla uzatma taraftarı değilim , ama aklımda kalan şu bilgiyide söylemek istiyorum.
      Yanlış bilmiyorsam, Anelkanın kardeşi yada kardeşleri kendisinin menajerliğini yapıyor. Yani Anelka her transfer yaptığında kardeşleri para kazanıyor.
      Acaba Anelkanın her gittiği kulüpte 1 yıldan fazla kalmaması ile bir bağlantısı olabilir mi?
      Ne dersiniz?
      "BBG Metris, çok yakında!"

Yorum

• 1987 li ve peşindeki takımlar Dinamo Zagreb, Arsenal FC, Eintracht Frankfurt, ve 10 numaralı formayı giyiyor
        Més Que Un Club

Yorum

• Arkadaşlar bırakalım şimdi Anelka'yı, Radyospor'daki spiker az önce Hayrettin Hacısalihoğlu'nun medyada çıkan Aimar ile ilgilendikleri haberlerinin doğru olmadığını söylediğini duyurdu.

Yorum

• Stilic hakkında bilgim yok.Kaynak Fotomaç ama haberin doğruluk payı baya yüksekmiş..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• anelkanın kim oldğunu araştırdım ve buldum....

1. bir dönem fenerbahçe'de de forma giyen ünlü fransız futbolcu.
                bugün 15 milyon paund karşılığında chelsea'ye transfer oldu....
              1. sakarya çetesinden sonra kurulan, alex'in başını çektiği brezilya çetesinin nobre uğruna kaçırttığı futbolcu.

(bkz: kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara)
              1. 15 milyon paunda chelsea'ye gitmiş olmasına rağmen "biz gene elimizden iyi paraya çıkarttık" diye düşündüğüm yıldız oyuncu.
              1. gelmis gecmis en fazla bonservis odenen oyuncu rekoruna sahiptir kendisi.*
              1. kadıköy'e chelsea formasıyla dönecek olan futbolcu.

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hayır değil, sadece anelka'yı anlatmak için holosko'yu kullandım, holosko'dan iyi olduğu anlamıda çıkyıo ordan ama benim kastetmek istediğim holosko'da ki özelliklerin daha fazlasının anelka'da olduğu, yani holosko gözümüzün önünde olduğu için.
                Tamam Kardeşim sen haklısın !!!
                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• stilic haberi fotomac'dan başka hiç bi yerde yok, şu anki durum %100 yalan..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam Kardeşim sen haklısın !!!
                    La burda kimse beni anlamıyo bi daha fikirlerimi kendime saklayacağım, kaale alan yok ne de olsa..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stilic haberi fotomac'dan başka hiç bi yerde yok, şu anki durum %100 yalan..
                      gökhan ünalda yoktu bende yalan olabilir diyorum ama fotomac bu yıl yazdıklarının çocugunu tutturu ve Semir Stilic süper bir 10 numara diyorum bize ilaç gibi gelir ama gelirse
                      Més Que Un Club

Yorum

• @theChatl@qq-28

Kaale almasam sana cevap vermem
                        RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• tamam ya hayla tartışıonuz gidin özelden veya msnden tartısın
                          Més Que Un Club

Yorum

• Stilic haberi beni de heyecanlandırdı ama Fotomac'ın haberinin yalan olma ihtimali şuradan artıyor maalesef.
                            1 milyon euro teklif ettiğimizi yazmışlar, eğer okuduklarım doğruysa 1 milyona o adamın ancak formasını gönderirler bize.
                            Bu arada Stlic ile Zafer Yelen'in aynı mevkide oynadıklarını unutmamak lazım.
                            Farabi gelse de bir aydınlansak..
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anelkanın kim oldğunu araştırdım ve buldum....

1. bir dönem fenerbahçe'de de forma giyen ünlü fransız futbolcu.
                                bugün 15 milyon paund karşılığında chelsea'ye transfer oldu....
                              1. sakarya çetesinden sonra kurulan, alex'in başını çektiği brezilya çetesinin nobre uğruna kaçırttığı futbolcu.

(bkz: kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara)
                              1. 15 milyon paunda chelsea'ye gitmiş olmasına rağmen "biz gene elimizden iyi paraya çıkarttık" diye düşündüğüm yıldız oyuncu.
                              1. gelmis gecmis en fazla bonservis odenen oyuncu rekoruna sahiptir kendisi.*
                              1. kadıköy'e chelsea formasıyla dönecek olan futbolcu.
                              tuutturdunuz bir anelka isimden birşey değil bide maluda mı ne chelsiade oynayan beş para etmez böyle oyunculara sinir oluyorum takıma hiç bir katkısı yok sadece isim inzaghinin milana ve italyaya verdiğini acaba anelka hangi takıma(takımlara) vermiş cevap yazmayacaktım ama yine dayanamadım kusura bakmayın bu sondu anelkayla ilgili daha birşey söylemeyeceğim
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Okuduğum kadarıyla Arsen Wenger (arsenal) bu adamla sözleşme imzalamak üzere bonservis ücreti de £2.75 Milyon ' muş

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X