İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
-
Anelka konusununu fazla uzatma taraftarı değilim , ama aklımda kalan şu bilgiyide söylemek istiyorum.
Yanlış bilmiyorsam, Anelkanın kardeşi yada kardeşleri kendisinin menajerliğini yapıyor. Yani Anelka her transfer yaptığında kardeşleri para kazanıyor.
Acaba Anelkanın her gittiği kulüpte 1 yıldan fazla kalmaması ile bir bağlantısı olabilir mi?
Ne dersiniz?"BBG Metris, çok yakında!"
Yorum
-
1987 li ve peşindeki takımlar Dinamo Zagreb, Arsenal FC, Eintracht Frankfurt, ve 10 numaralı formayı giyiyorMés Que Un Club
Yorum
-
anelkanın kim oldğunu araştırdım ve buldum....
- bir dönem fenerbahçe'de de forma giyen ünlü fransız futbolcu.
bugün 15 milyon paund karşılığında chelsea'ye transfer oldu....
- sakarya çetesinden sonra kurulan, alex'in başını çektiği brezilya çetesinin nobre uğruna kaçırttığı futbolcu.
(bkz: kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara)
- 15 milyon paunda chelsea'ye gitmiş olmasına rağmen "biz gene elimizden iyi paraya çıkarttık" diye düşündüğüm yıldız oyuncu.
- gelmis gecmis en fazla bonservis odenen oyuncu rekoruna sahiptir kendisi.*
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır değil, sadece anelka'yı anlatmak için holosko'yu kullandım, holosko'dan iyi olduğu anlamıda çıkyıo ordan ama benim kastetmek istediğim holosko'da ki özelliklerin daha fazlasının anelka'da olduğu, yani holosko gözümüzün önünde olduğu için.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Kardeşim sen haklısın !!!bi daha fikirlerimi kendime saklayacağım, kaale alan yok ne de olsa..
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestilic haberi fotomac'dan başka hiç bi yerde yok, şu anki durum %100 yalan..Més Que Un Club
Yorum
-
Stilic haberi beni de heyecanlandırdı ama Fotomac'ın haberinin yalan olma ihtimali şuradan artıyor maalesef.
1 milyon euro teklif ettiğimizi yazmışlar, eğer okuduklarım doğruysa 1 milyona o adamın ancak formasını gönderirler bize.
Bu arada Stlic ile Zafer Yelen'in aynı mevkide oynadıklarını unutmamak lazım.
Farabi gelse de bir aydınlansak..Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
İlk olarak Ünyeli Murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanelkanın kim oldğunu araştırdım ve buldum....
bugün 15 milyon paund karşılığında chelsea'ye transfer oldu....
- sakarya çetesinden sonra kurulan, alex'in başını çektiği brezilya çetesinin nobre uğruna kaçırttığı futbolcu.
(bkz: kaçan balık büyük olur kaçamayan ızgara)
- 15 milyon paunda chelsea'ye gitmiş olmasına rağmen "biz gene elimizden iyi paraya çıkarttık" diye düşündüğüm yıldız oyuncu.
- gelmis gecmis en fazla bonservis odenen oyuncu rekoruna sahiptir kendisi.*
ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
Yorum