Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer doğruysa bu adamlar Kayserili falan heralde yaban eşeğini arap tayı diye satıp duruyorlar
    haksızlık etmek istemem ama anelkadaki dribbing harika... topla sağ kanattan sol kanata geçişi muhteşem. onu türk olarak sadece mehmet yıldız yapıyor, onun alınmasını isterdim.
    [ille d' 7]

Yorum

• Trabzonspor GELENLER GİDENLER Cale (D.Zagrep), Colman (Germinal BA), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Selçuk (Manisaspor), Egemen (Bursaspor), Gökhan Ünal(Kayserispor), Yakup Bugün (Altınordu), Giray(Oftaş), İsmail (Dardanel), Buğra (Dardanel), Necdet Kaba(Sebatspor), Zafer Aydoğdu(Sebatspor), Mustafa Yumlu (Arsinspor), Selçuk Yıldırım (Arsinspor) Musa Büyük (Kocaelispor), Çağdaş (E.Cottbus), Mustafa Keçeli (Bursaspor), Erdinç, Ahmet Şahin, Jabi, Moawad, Tolga Seyhan, Hasan Üçüncü GÜNDEMDEKİLER Tony Sylva (Lille), Özer Hurmacı (Ankaraspor)
      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avro değil paund
        ne olursa olsun yahu..
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• GELENLER Cale (D.Zagrep), Colman (Germinal BA), Ceyhun Gülselam (Unterhaching), Selçuk (Manisaspor), Egemen (Bursaspor), Gökhan Ünal(Kayserispor), Yakup Bugün (Altınordu), Giray(Oftaş), İsmail (Dardanel), Buğra (Dardanel), Necdet Kaba(Sebatspor), Zafer Aydoğdu(Sebatspor), Mustafa Yumlu (Arsinspor), Selçuk Yıldırım (Arsinspor)

gidenler

Musa Büyük (Kocaelispor), Çağdaş (E.Cottbus), Mustafa Keçeli (Bursaspor), Erdinç, Ahmet Şahin, Jabi, Moawad, Tolga Seyhan, Hasan Üçüncü

GÜNDEMDEKİLER Tony Sylva (Lille), Özer Hurmacı (Ankaraspor)
          http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Trabzonspor kaleciden sonra şimdi de orta sahada hücuma dönük oyuncu arayışlarına hız verdi.

Zafer Yelen için görüşme
            Trabzonspor yönetimi kaledeki sorunu da gidermek için Tony Sylva ile her konuda anlaşırken şimdi de orta sahada hücuma dönük oyuncu arayışlarına hız verdi.

Bordo Mavililer, Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Ümit Milli oyun kurucu Zafer Yelen için girişimler hızlandırıldı.

Mali Sayman Mahmut Aksu'nun Zafer ile her konuda anlaşmaya vardığı ama kulübün 1,5 milyon euroda direttiği için anlayış beklediği dile getirildi.

Bordo mavililer Zafer için 1 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardı.

Kaynak:

Bu haber günebakışdan sonra spor61 de verdi...İnşallah Zafer Yelen'i alırız..Teknik Direktörleri, kaptanları Zafer'i çok övüyolar..Ümit Milli takımda da zaten var...En kısa süre için A milli olur..

Yorum

• jefferson yok gidenlerde??
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bursa kayseri iyi transferler yapmıs ama bursadan volkanın gitmesini anlayamadım fenerli serdar anlasmadımı hala bir kluple?

Yorum

• 10 numaralı formalar hazır mı?
                  SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                  SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                  SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• zafer yelen'i kendisi izleyen var mı?
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      10 numaralı formalar hazır mı?
                      10 numara boştada kimi alacaklar aimar yıldıray dediler boşuna bizide heveslendirdiler
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

10 numaralı formalar hazır mı?
                        10 numara colman'ın değil mi bu sene..?
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          avro değil paund
                          Ucuzmus.

3.327.666,12 Euro
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 10 numara yıldıray baştürk
                            SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                            SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                            SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

10 numara yıldıray baştürk
                              yani birşey biliyormusun yoksa sallıyormusun
                              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

10 numara yıldıray baştürk
                                imza tarihini ver de rahatlayalım. asker sevindirmek sevaptır
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Yükleniyor...
                                X