Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 01 Şubat 2008 Cuma
    Senegal: 1 - 1 :Güney Afrika

Senegal: Coundoul, Diatta, Diawara, Ibrahima Faye, Abdoulaye Faye, Sall, Diop (Gueye 52), Ba, Kamara (Sougou 82), Niang (Papa Waigo 59), Camara.
    Yedekler: Guirane, N'Doye, Beye, Diouf, Mendy, Ndiaye, Sarr, Sonko, Sylva.

Kart: Sall, Ba, Gueye.

Gol: Camara 37.

Güney Afrika: Josephs, Masilela, Mokoena, Morris, Moon (Davids 80), Modise, Tshabalala, Moriri (Chabangu 71),Van Heerden, Dikgacoi, Zuma (Fanteni 90).
    Yedekler: Evans, Fernandez, Fransman, Khune, Mhlongo, Mphela, Nhlapo, Pienaar, Walaza.

Kart: Tshabalala.

Gol: Van Heerden 14.
    Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya bu arada akşam yunanistan maçını büyük bir dikkatle setredecem ahmet kardeşe duyrulur

Valla ben genelde bu turnuvadaki bütün maçları izliyorum. Ama bende merakla Yunanistan maçını akşam takip edeceğim.Öyle ya; komşumuz geçen turnuvanın şampiyonu
      TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

bu adamın maçı ne zaman
        Tony Sylva'nın maçını soruyorsan eğer, 15 Haziran Pazar günü saat 19:00 da.

Yorum

• Futbola Monaco 'da başlayan kaleci, 8 yıl bu takımda oynamasına rağmen pek fazla forma şansı bulamadı. 1996-97 sezonunda [[SAS Épinal|Épinal] 'e ve 2000-01 sezonunda da Ajaccio 'ta kiralandı. Daha sonra 2004-05 sezonunda da Lille 'le transfer oldu. Aradığı forma şansını burada bulan Sylva, takımıyla 103 maça çıktı. Avrupa'nın en iyi 10 kalecisi arasında gösterilen Tony Sylva, 10 Haziran 2008 'de Trabzonspor'a transfer olmuştur.
          "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• kaleci yerine hem aimara yönelebilirlerdi.... bana kaleci transferi yanlis geliyor....... düsünsenize ne duruma geldik... artik ben taraftar olarak transfer istemiyorum ama yönetim doymuyo transfere..... hahahah gülünecek durum degilmi.... ben sadece kulübün dengeleri bozulmasin isterim
            En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla ben genelde bu turnuvadaki bütün maçları izliyorum. Ama bende merakla Yunanistan maçını akşam takip edeceğim.Öyle ya; komşumuz geçen turnuvanın şampiyonu
              eminim ki ondan dolayı izleyeceksindir
              başka sebebi yoktur

Yorum

• Bağlantı sorunu nedeniyle tam izleyemedim ama Ersun Yanal'ın bu maçta Sylva'yı izleyip beğendiği söylenmişti sanırım:

Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Onur'a kimse birşey demiyor ama tecrübesiz bir kaleci.. Şu ana kadar süper Ligde sadece 3 maça çıkan bir kaleci ile nasıl şampiyonluğa oynarız ? Onur'un belki geleceği olabilir doğrudur ama ya o çıktığı 3 maçta hatalı goller yeseydi nolacaktı ? Emin olun bir daha forma şansı bulamazdı .. Bu iş tecrübe işidir iyi transferler yaptık ama böyle bir takımın kalecisi genç ve tecrübesiz olursa bırakın staddaki taraftarı , sahada ki oyuncular bile tedirgin olacaktır.. Ama kalede Tony Sylva gibi tecrübeli bir isim olunca defans hattımızın verimi 2-3 kat daha artacaktır..

Ayrıca Tony şurda 2-3 sene anca oynar. Bu zamana kadar da Onur ve Tolga daha da pişerler ve Trabzonspor'un kalesini 10 sene korurlar..

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaleci yerine hem aimara yönelebilirlerdi.... bana kaleci transferi yanlis geliyor....... düsünsenize ne duruma geldik... artik ben taraftar olarak transfer istemiyorum ama yönetim doymuyo transfere..... hahahah gülünecek durum degilmi.... ben sadece kulübün dengeleri bozulmasin isterim
                    aman bana denge menge deme. Lutfen.
                    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

Öyle Olsun bakalım senle fazla iddalaşmamak lazım zaten bi tane borcumuz var
                      AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Emre_57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eger bu kalecıyı Sadrı baskan alıyorsa soylenecek butun sozler teferruattır...fazla soze gerek yok...alkıslayın yenı kalecımızı...
                        :alkış
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Ersun Yanal'In bir öaç ile kaleci beğeneceğini zannetmiyorum.
                          Zaten kaleci istediğini de düşünmüyorum.
                          Kaleci daha çok başkanın isteği..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Öyle Olsun bakalım senle fazla iddalaşmamak lazım zaten bi tane borcumuz var

Heee.. bak onu unutmuştum... İyiki hatırlattın, vakti zamanı gelince sana hatırlatacağım Volkanım
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bağlantı sorunu nedeniyle tam izleyemedim ama Ersun Yanal'ın bu maçta Sylva'yı izleyip beğendiği söylenmişti sanırım:

http://www.vtunnel.com/index.php/101...cc5df3ff316449

valla burda tunus iki kere gidiyo kaleye ikiside gol oluyo..

Yorum

Heee.. bak onu unutmuştum... İyiki hatırlattın, vakti zamanı gelince sana hatırlatacağım Volkanım
                                her zaman hazırız kardeşim sen böyle müjdeler ver sana dünyalar feda
                                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

Yükleniyor...
                                X