Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Türk vatandaşı olmakla Türk statüsünde oynamak başka şey...
    Evet mesela balic, bolic gibi bir cok bosnali türk statüsünde oynuyordu ama türk vatandasi degildiler..su anda bana türk vatandasi olmayipta, türk statüsünde oynayan bir isim söyleyebilir misin..
    simdi anlamadigim nokta sudur yattara neden türk statüsünde oynayamiyor?
    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• Ceyhun Gülselam da Murat Ocak gibi, Fatih Terim'in bize bir kazığı olacak gibi geliyor bana. Biz aldık ya bir daha da milli takım yüzü göremez. İzlediğim milli maçta pek beğenmemiştim açıkçası. Umarım yanılırım.
      Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceyhun Gülselam da Murat Ocak gibi, Fatih Terim'in bize bir kazığı olacak gibi geliyor bana. Biz aldık ya bir daha da milli takım yüzü göremez. İzlediğim milli maçta pek beğenmemiştim açıkçası. Umarım yanılırım.
        benimde korkum o..sanki terim bu adamlari bir maclik milli yapmakla komisyon aliyormus gibi his uyaniyor ama icimde sonrada koskoca milli takim teknik direktörü onami tenezzül edecek diyorum..
        Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• İlk olarak Ahmet54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaslar bu resmin konuyla alakasi yok ama eziklerin sitesinde gördüm ve cok icerledim gercekten böyle bir kare var mi, varsa gercekten cok yanlis yapilmis..
          bu konuda ragbet oldugu icin buraya ekledim, diger konularada tasinabilir

Burdaki sarı-kırmızı yanlış bilmiyorsam idmanocağının renkleri veya idmangücünün o yüzden gsyle alakası yok

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burdaki sarı-kırmızı yanlış bilmiyorsam idmanocağının renkleri veya idmangücünün o yüzden gsyle alakası yok
            Evet o olabilir ama ezikbahceliler forumda bu resim üzerinden bizimle akli sira dalga geciyorlar, bizi gs yalakasi ilan ediyorlar ama yinede o renklerin öyle aleni sekilde orada durmasi rahatsizlik verici..
            Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• inşallah dediğin gibi idmanyurdunun renkleridir yoksa tam bir rezillik.
              ilk bakışta normal olarak gs nin olduğunu düşünerek utandım resmen.

bu arada tolgayı herhangi bir anadolu takımına kiralasak çok güzel olacak.onur iyi bir kaleci gibi.
              eğer kaleci almayacaklarsa ki bence alınmalıdır jefersonla onurun forma kapma mücadelesiyle onur daha verimli hale gelebilir.
              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Arkadaslar bu resmin konuyla alakasi yok ama eziklerin sitesinde gördüm ve cok icerledim gercekten böyle bir kare var mi, varsa gercekten cok yanlis yapilmis..

burası

BÜYÜKCEKMECE

TUNCAY SOYAK futbol okulu TRABZON SPOR tesıslerı ...
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• resim gercektir ... arkadaşlar ... icerisi dev ekranda maç ı izlemeye gelen gs lilerle doluydu ...?

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    resim gercektir ... arkadaşlar ... icerisi dev ekranda maç ı izlemeye gelen gs lilerle doluydu ...?
                    o zaman tam anlamiyla bir rezalettir bu..mac izleyecek baska yer mi yoktu..oradan gelecek 3 kurus icin takimimizin itibarini bu kadar zedelemeye kimsenin hakki yoktur!
                    Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

ezikbahçeliler fotomontaj yapmış böyle bir şeyin imkanı yok. ne kadar karaktersiz ve çirkef insanlar olduklarını her yerde belli ediyolarlar. trabzon sınırları içinde veya trabzon adının yazıldığı binanın içersinde böyle bir şeyin olmasına imkan var mı?!!
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Oranın ifadesini almak lazım en kısa zamanda bir baskın yapmak lazım.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          resim gercektir ... arkadaşlar ... icerisi dev ekranda maç ı izlemeye gelen gs lilerle doluydu ...?
                          rezillikkk... inanmiyorum...!!!!!

Yorum

• İlk olarak aruwana tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ezikbahçeliler fotomontaj yapmış böyle bir şeyin imkanı yok. ne kadar karaktersiz ve çirkef insanlar olduklarını her yerde belli ediyolarlar. trabzon sınırları içinde veya trabzon adının yazıldığı binanın içersinde böyle bir şeyin olmasına imkan var mı?!!
                            Trabzonda değilmiş burası İstanbuldaymış ama yinede yanlış

Yorum

o zaman tam anlamiyla bir rezalettir bu..mac izleyecek baska yer mi yoktu..oradan gelecek 3 kurus icin takimimizin itibarini bu kadar zedelemeye kimsenin hakki yoktur!
                              aynen katılıyorum ...

Tuncay abiyi tanırım aslında böyle bişe yapıcanı sanmıyorum orda calışan roman ve bulgar işcilerin işi yanı kafeye ve halı sağların temizlik işleri gibi işlerinde calışan elemanlar... kafe dolsun diye böyle bişe yapmışlar... bize yakışmadı ...

Yorum

• üzülerek söylüyorum bu resim gercektir...

arkadaşlar tesıslerın telefon nosu :
                                0212 881 63 63

Yorum

Yükleniyor...
                                X