Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bize 90 dakka kosan mücadele eden bir 10 numara lazim mesela Bremendeki Diego gibi, Bremende onu 6 mil. aldi simdiki degeri ise 25-30 gibi bizede böyle adamlar lazim

- Carlos VILLANUEVAAA Sesimi kimse duymuyor mu ?
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tamam, söylesene diego gibi bir adam, hemen alalım.. varsa söyle
      1FC Nürnberde Misimovic diye biri var 10 numara tam bizlik bir oyuncu hem gol atiyor gol pasi veriyor ön arka kosuyor bu sende takimi 2 lige düsecek büyük ihtimale ona verdikmi bir 5mil. bakalim geliyormu gelmiyormu

Yorum

1FC Nürnberde Misimovic diye biri var 10 numara tam bizlik bir oyuncu hem gol atiyor gol pasi veriyor ön arka kosuyor bu sende takimi 2 lige düsecek büyük ihtimale ona verdikmi bir 5mil. bakalim geliyormu gelmiyormu
        Bence gelmez..
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

duydum sanki ismini. eğer iyi bir oyuncuysa bana kalırsa bize kaptırmazlar. çünkü hem bundesliqa da hemde baya tuzludur o.
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

biz ligde ilk 2 ye 3 e girelim de avrupa eksik kalsın be. biz türkiye'yi bi halledelim ondan sonra yeterince düşünecek zamanımız olur avrupa için.
            katılıyorum...avrupa için çok zaman var.ilk önce ligde başarılı olalım.

Yorum

• klasik trabzonspor transfer dönemini yaşıyoruz yine
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• colman transferi kapanmis. az önce can karyagdi lig tv de söyledi.
                klüp vermek istiyormus ama futbolcu gelmek istemedigi icin transferden vazgemisiz.
                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• arkadaşlar sizin istediğiniz 10 numaralar, diego, ballack, sneijder gibi adamlar. bunların dünyada az örneği var ve bunlar sizin dediklerinizi yapabildikleri için marid'te, chelsea'de, bremen'de zaten..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rukavina'nın böyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum . Potansiyeli yüksek bir oyuncu . Özellikle Sibernik'te oynadığı yıllarda 18-19 yaşında takımını sırtlayan bir oyuncu görünümü veriyordu .

Benim dikkat çekmek istediğim nokta , Rukavina'nın üstlenebileceği sorumlulukları alabilecek , benzer bir futbol anlayışına sahip serbest oyuncu varken oturup bir kez daha düşünmek gerektiği yönünde . Unutmayalımki takımın çok fazla takviyeye ihtiyacı var ve alınacak 10-12 oyuncunun " toplam kalitesinin " belirli seviyenin altında olmaması gerek .

Taşıdığım endişe Rukavina'nın potansiyeli ile alakalı değil , bu futbolcuya vereceğimiz 3 milyon euro bonservis bedelinin sol kanatta ya da orta sahaya transfer tercihlerimize etki edeceği ihtimali üzerine .

abi Şili liginden Encima(yazılışı yanlış olabilir) diye bi futbolcu var onun hakkında bilgin varmı ?
                    geçen tv'de maç özetlerini izlerken rastladım,müthiş bi oyuncu çok dikkatimi çekti...
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Defansif olarak bir takım sorumlulukların dışında tutulmak ayrı bir hadisedir , fizik gücü yetersizliği ve oyunun temposunu ayarlayamamak , tempoya ayak uyduramamak ayrı bir olaydır . Henüz futbol teorisinde kavram kargaşası yaşıyorken bu konular üzerine sağlıklı konuşabilmenizde mümkün değil .

Yorum

• getafe'de de la red var. müthiş adam, hayalimdeki 10 numara valla ama imkansız işte..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

duydum sanki ismini. eğer iyi bir oyuncuysa bana kalırsa bize kaptırmazlar. çünkü hem bundesliqa da hemde baya tuzludur o.
                          gelmez evet dogru ama var öyle oyuncular demek istiyorum sade yönetim biraz arastirsa eminimki bulurlar, ilahki bizim öbür kulüblerden biraz daha fazla para vermemiz lazimki gelsinler diye ama var yok degil.

Yorum

gelmez evet dogru ama var öyle oyuncular demek istiyorum sade yönetim biraz arastirsa eminimki bulurlar, ilahki bizim öbür kulüblerden biraz daha fazla para vermemiz lazimki gelsinler diye ama var yok degil.
                            ben de yok demedimki, biz alamayız dedim. bunlar çok özel yetenekler. yani ne diyeyim alex + aurelio + tuncay gibi birşey. bunların toplamı. çok zor yani. cernat bizim için idealdi..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Defansif olarak bir takım sorumlulukların dışında tutulmak ayrı bir hadisedir , fizik gücü yetersizliği ve oyunun temposunu ayarlayamamak , tempoya ayak uyduramamak ayrı bir olaydır . Henüz futbol teorisinde kavram kargaşası yaşıyorken bu konular üzerine sağlıklı konuşabilmenizde mümkün değil .
                              Bizim takımda tempo yokki nesini ayarlayacak.Tempoyu başlatacak adamdı Cernat..Yani top ayağına geldimi doğru kullanacak, Defans arkasına öldürücü paslar atacak oyuncuydu.

Neyse zaten artık konuşmak gereksiz.Önemli olan Trabzonsporun başarısı.İnş sizin dediğiniz gibi bir adam bulunur..
                              En son TSigalko tarafından düzenlendi; 12.05.2008, 19:32.
                              Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                              Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                              N.F.Kısakürek

Yorum

Misimovic Almanya Bundesliga'nın en iyi 6-7 orta saha futbolcusundan biri . Peşinde 10 a yakın klüp var . Ekonomik olarak ve Misimovic'in yaşı itibarı ile kariyer planlarının dışında kalacağımız açık . Bosna milli takımı çok iyi bir jenerasyon yetiştirmeye başladı .2. Bundesliga'da Hoffenheim'in Bosnalı süper solağı Sedat Salihovic'i inceleminizi tavsiye ederim . Seneye Bundesliga'da oynarsa değerini beşe katlaması muhtemel .

Bosna milli takımı ; Miralem Pjanic , Edin Dzeko , Sedat Salihovic , Ermin Zec ve daha başka bir çok büyük potansiyel ile gelecekte adından çok daha sık söz ettirecek .

Yorum

Yükleniyor...
                                X