Ben MPenza'mı diye düşünür oldum..İngiltere denilince sadece tahmin..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusta sadece yerlileri aldırabiliyoruz biz
yabancılar için müracaat BMN-AVRUPA
ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !
Yorum
-
haydi ins, dogrudur. ama resmiyet kazanmadan inanamiyorum. cunku 2 haftadan beri yarin yarin deniliyor selcuk hakkinda.
ruyalarima girecek selcukSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleunutmayalım arkadaşlar ÜNAL KARAMAN ı almak içinde bu kadar uğraşmızdık 3 eziklerlen sonuçta elde etmiştik büyük kaptanı İNŞALLAH SELÇUKTA BİZE BAŞARI YAŞATTIRIR.
Bu sezon bizim yilimiz olacak.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinan renkdaşım inan haberi veren Ahmet Ağabey herhangi biri değil bu konularda asla yalanı dolanı olmaz Trabzonspor için yaşayan bir insan o söylemişse imzayı atmıştır
Yorum
-
İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülec.ronaldo gelse bu kadar sevinmezdimdevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
bobadilla bence süper bir adam arkadş izlemiş çok kıvrak diuoyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBadaloglu bitti diyorsa bitmistir..
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCidden mi ne hissediyor benim için sorarmısın
-Yaa nerden buldunuz o kadar parayı
-Nasıl bize gelmez yaa
-Olum daha ne kadar Transfer yapacaksınız
Ben üzerine gitmiyorum, biraz sakinleşsin...
Has arkadaşımdır ama fbliyi gıcık etmek başka oluyor yahu
Yorum
-
Manisaporlu Burak ve Selçuk için bu akşam biraraya gelen Manisaspor ve Trabzonspor yöneticilerinin toplantısı sona erdi.
Bu transferler konusunda bu akşam bir karara varamayan iki taraf görüşmelere yarın devam etmeye karar verdi. Bu iki oyuncunun transferleri konusunda ufak pürüzlerin kaldığı ve bunların da yarın halledilmesinin yüksek ihtimal olduğu belirtiliyor.
Bu transfer zirvesinden sonra MARATON.COM.TR'ye konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu: "Manisa ve Trabzon tarafları olarak birbirimizin düşüncelerine giderek yakaşıyoruz. Aksilik çıkmazsa bu transferlerin yarın (çarşamba) netlik kazanmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Bu iki oyuncunun transferiyle ilgili tüm gelişmeler an ve an MARATON.COM.TR de olmaya devam edecek!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: METİN KAPICIOĞLU
Öte yandan şu an İskenderun’da ailesinin yanında tatilde olan Manisasporlu Selçuk İnan da MARATON.COM.TR’ye konuştu ve Trabzonspor’da oynamaya çok sıcak baktığını belirtti.
Selçuk’un sözleri şöyle: “Trabzonspor’da oynamayı tabi ki isterim ve mutluluk duyarım. Eski hocam Ersun Yanal’ın da orada olması benim bu transfere sıcak bakmamda en önemli etkenlerden birisi. Onunla beraber çalışmak da çok güzel olur.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: CAN KARYAĞDIiho istifa.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSormama gerek yok ki
-Yaa nerden buldunuz o kadar parayı
-Nasıl bize gelmez yaa
-Olum daha ne kadar Transfer yapacaksınız
Ben üzerine gitmiyorum, biraz sakinleşsin...
Has arkadaşımdır ama fbliyi gıcık etmek başka oluyor yahu
Yorum
Yorum