Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin'e kanca

Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'e, Yunanistan'ın AEK takımı talip oldu. AEK kulübü yetkilisi ve menajer Mustafa Söğüt, dünkü Fenerbahçe karşılaşmasında milli oyuncuyu yakın takibe aldı.

Kaynak:fotomaç

Yorum

• biz neden azize veya federasyona kızıyoruzki içimizde böyle kaypak böyle utanmazlar varken....
      rezil ettiniz bizi lan nedir bu gayse sevgisi arkadaş.

bize ne gs den ya.gs nin arkadan ne işler çevirdiğini bunların gözüne gözüne sokmak lazım gerçi bunlar ondan da anlamazya!
      yemin ederim utandım ya
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ben bu takımdan kimsenin satılmasını istemiyorum.Seneye güçlü bir takım kurulacaksa bu futbolcularda kalmalı.En azından kadronun geniş olması takıma rekabet getirir.

kaynak fotomaçsa inanmayın.Üç gün sonrada rusyaya yollarlar Hüseyünü
        ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabiki eminim, Galib Keles'de amcam oluyor. Ergin abi yoksa derdi bana, öyle bi durum olsa.
          madem kuzenin bunu ilet ona..avusturyada TS macini izlerken ergin oynadigi zaman tonlarca küfür ediliyor ona..Biraz kendini düsünüyorsa kendine takim bulsun artist.

Yorum

• bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Yorum

• Ses verin yahu
              bordoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooo

Yorum

• maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:
                HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• 1967 de dogdu bu yurek
                  yer bordo, gök mavi
                  sampiyooooooooooooon
                  trabzon

Yorum

• yarin batlar artikin bombalar

Yorum

• yarin mi imza toreni var arkadaslar? yoksa 11 mayistan sonrami demisti ?

Yorum

• Kamp oncesi transferleri gormeyeli uzun zaman olmustu, sadri seneri kutluyorum,gercekten cok guzel bir hava getirdi.Transerde adi gecen futbolculari yakindan tanimiyoruz ama en azindan birseyler yapilmaya calisiliyor, bu bile cok onemli..
                        Yabanci transferleri bilmiyorum ama selcuk,giray gibi futbolculari kadromuza katarsak buyuk is yapmis oluruz.

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ceyhun Gülselam da Murat Ocak gibi, Fatih Terim'in bize bir kazığı olacak gibi geliyor bana. Biz aldık ya bir daha da milli takım yüzü göremez. İzlediğim milli maçta pek beğenmemiştim açıkçası. Umarım yanılırım.
                          En yetkili 2-3 kişiden birinden doğrudan alınmış bir bilgidir...

Ceyhun'un transfer edilmesinde milli takıma çağrılmasının bir etkisi olmadığı gibi, o dönemde de görüşülen ve söz alınan futbolcunun kulübüne sırf bu milli takıma çağrılmasından dolayı hesapta olmayan dünyanın parası verildi. Bu anlamda, evet, Terim kazığı yedik... Ama Ceyhun'un uzun vadede etkili bir stoper olacağını düşünüyorum. Birazcık topu oyuna sokabilsin yeter zaten. Fatih Terim bile olsa, bir hoca kura çekerek topçu çağırmaz herhalde... Adam yıllardır ümit milli...

Yorum

• Fatih Terim milli takım aday kadrosunu açıklarken sanırım sarhoştu
                            )))) ayıp ayıp hoca ayıp çok isme itiraz edilir de sen nasıl mehmet topuzu mehmet yıldızı kadroya almazsın oynatma ama bu adamlar kadro da olmalı idi ...en büyük ayıbın ise tolga yı milli takıma çagırıyorsun 1000 defa ayıp ..eyyamcılık yapma be adam ..Trabzondan adam almak için adam alıyorsun ayıp ayıp ..sen tam dalga dümen olmuşsun .işin gücün yalamalık olmuş ...

Şurada biraz elini vicdanınıza koyarak konuşalım arkadaşlar ....Oyuncu tercihlerini boşverin samimi olarak söyleyiniz ..Tolga milli takıma gitmeyi hakediyor mu

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen katılıyorum ...

Tuncay abiyi tanırım aslında böyle bişe yapıcanı sanmıyorum orda calışan roman ve bulgar işcilerin işi yanı kafeye ve halı sağların temizlik işleri gibi işlerinde calışan elemanlar... kafe dolsun diye böyle bişe yapmışlar... bize yakışmadı ...
                              Kesin o Alex'in işidir Mehmet abi....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya şu Cernat işi bir çözülse de bizde rahtlasak eğer o alınmicaksa H.LOSADA diyorum başka bişey demiyorum.
                                ben alex meschini diyorum super bı futbolcu kesınlıkle fernandao ıle bırlıkte almalıyız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X