oftaştan alınan murat, iyi bir oyuncu. futbolu biliyor, sürati iyi, oyunda devamlılığı iyi. Türk olarak daha iyisini alabilirmiyiz onu bilmiyorum ama, dişlisi takır takır işleyen bir takımda iyi iş görür
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yanal, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen Rumen oyuncu Florin Cernat'in transferine ilişkin de, ''Transfer edeceğimiz oyuncuları izlemeye devam ediyoruz. Bu oyuncuyu da, bir kez daha izleyeceğim. Ekonomik koşullar ve oyun anlayışımıza göre bu transfer şekillenecek'' dedi.
kaynak: ajanssporBMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Jeffersonu severim ama gitmesi kendisi için iyi olacak burda yedek bekleyeceğine gidip oynasın yazık etmesin yeteneğine....Yolu açık olsun
Erdinç,Tolga Seyhan,Moawad,Jun,Ahmet Şahin kesin gönderilmeli
Jabi kalmalı bence...
M.Keçeli alternatif olarak kalabilir.Murat Ocak geri çağrılsa gönderilebilir.
Ergin kiralansın,Cem KiralansınEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
yaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrhan Sam'i kesinliklen almaliyiz.
Orhan Şam gerçekten iyi olur . Keşke Orhan'ı da alsak
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!
Övülcek bişey yapmadı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
bu fener maçından sonra transfer olayı hepten karmaşık bir hal almaya başlar gibime geliyor benim
inşallah bu sonuç hocanın ve yönetimin kafasını karıştırmaz çünkü şu an en son ihtiyacımız olan şey durup, bekleyip, düşünmek 2 aydır düşünüyoruz bence artık kararlılıkla ve soğukkanlılıkla planlanan tarnsferleri yapmak gerek diye düşünüyorum.
nasıl alırken adamların bir maçına bakarak karar vermiyosak gönderileceklerinde son maçlarına bakarak fikir değiştirmemeliyiz.Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Yorum
-
İlk olarak masteroforion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu fener maçından sonra transfer olayı hepten karmaşık bir hal almaya başlar gibime geliyor benim
inşallah bu sonuç hocanın ve yönetimin kafasını karıştırmaz çünkü şu an en son ihtiyacımız olan şey durup, bekleyip, düşünmek 2 aydır düşünüyoruz bence artık kararlılıkla ve soğukkanlılıkla planlanan tarnsferleri yapmak gerek diye düşünüyorum.
nasıl alırken adamların bir maçına bakarak karar vermiyosak gönderileceklerinde son maçlarına bakarak fikir değiştirmemeliyiz.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
bende onu söylemeye çalışıyorum sadri başkan neden seçildi kriz durumunda olduğumuz için..
bir öaç bir galibiyetle bu krizden çıkmadık sezonda bir maç iyi oynayan futbolcuları aldığımız için bu durumdayız (mustafa keçeli) aynı hatayı yapmamalı ve yolumuza ilk günkü gibi devam etmeliyiz..
ayrıca geçen günde yazmıştım bizim takıma tecrübeli adamlar alınmalı yabancı olarak hem yaşam tarzlarıyla hem futbolculuklarıyla bizim uşaklara örnek olacak cinsten bunlarda bence colman ve rukavina olamaz.. onlar da alınsın ama şöyle 27-30 yaş arası avrupanın önemli liglerinde oynamış kaliteli birkaç yabancı almalıyız ne yazıkki böyle oyuncumuz yok kadromuzda en büyük eksikliğimiz bu bence..Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Yorum
-
İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!
ben yanlış ergini izledim galiba ben hiç beğenmedim bence gönderilmeli....Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
Yorum