Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oftaştan alınan murat, iyi bir oyuncu. futbolu biliyor, sürati iyi, oyunda devamlılığı iyi. Türk olarak daha iyisini alabilirmiyiz onu bilmiyorum ama, dişlisi takır takır işleyen bir takımda iyi iş görür

Yorum

• Yanal, Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen Rumen oyuncu Florin Cernat'in transferine ilişkin de, ''Transfer edeceğimiz oyuncuları izlemeye devam ediyoruz. Bu oyuncuyu da, bir kez daha izleyeceğim. Ekonomik koşullar ve oyun anlayışımıza göre bu transfer şekillenecek'' dedi.

kaynak: ajansspor
      BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• Jeffersonu severim ama gitmesi kendisi için iyi olacak burda yedek bekleyeceğine gidip oynasın yazık etmesin yeteneğine....Yolu açık olsun

Erdinç,Tolga Seyhan,Moawad,Jun,Ahmet Şahin kesin gönderilmeli

Jabi kalmalı bence...
        M.Keçeli alternatif olarak kalabilir.Murat Ocak geri çağrılsa gönderilebilir.

Ergin kiralansın,Cem Kiralansın
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Murat Kalkan transferi gerçekten oldu mu ? Eğer olduysa faydalı olacaktır.

Yorum

• a milli takım kadrosu açıklanmış ama tam olarak bilgi verilmedi sadece hakan şükür yok diye haber verdiler..olmasını bekleyen varmıydı oda garip ya...
            poetricus

Yorum

• yaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!
              Alper PEKEN
              Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• ---------------------------
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orhan Sam'i kesinliklen almaliyiz.

Orhan Şam gerçekten iyi olur . Keşke Orhan'ı da alsak

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!
                    Ya Ergin çok bencil bir kere ve ayrıca ilk kez vasat üstü oynadı ondada 1inde kale boş ken umuta vermedi iğrenç vurdu diğerinde berbat vurdu yattaraya vermedi....
                    Övülcek bişey yapmadı.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu fener maçından sonra transfer olayı hepten karmaşık bir hal almaya başlar gibime geliyor benim

inşallah bu sonuç hocanın ve yönetimin kafasını karıştırmaz çünkü şu an en son ihtiyacımız olan şey durup, bekleyip, düşünmek 2 aydır düşünüyoruz bence artık kararlılıkla ve soğukkanlılıkla planlanan tarnsferleri yapmak gerek diye düşünüyorum.

nasıl alırken adamların bir maçına bakarak karar vermiyosak gönderileceklerinde son maçlarına bakarak fikir değiştirmemeliyiz.
                      Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• İlk olarak masteroforion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu fener maçından sonra transfer olayı hepten karmaşık bir hal almaya başlar gibime geliyor benim

inşallah bu sonuç hocanın ve yönetimin kafasını karıştırmaz çünkü şu an en son ihtiyacımız olan şey durup, bekleyip, düşünmek 2 aydır düşünüyoruz bence artık kararlılıkla ve soğukkanlılıkla planlanan tarnsferleri yapmak gerek diye düşünüyorum.

nasıl alırken adamların bir maçına bakarak karar vermiyosak gönderileceklerinde son maçlarına bakarak fikir değiştirmemeliyiz.
                        Abi yarın herşey Rutin'e binmeye başladığında , " Ne diyorduk ? " denmeye başlar...
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bende onu söylemeye çalışıyorum sadri başkan neden seçildi kriz durumunda olduğumuz için..

bir öaç bir galibiyetle bu krizden çıkmadık sezonda bir maç iyi oynayan futbolcuları aldığımız için bu durumdayız (mustafa keçeli) aynı hatayı yapmamalı ve yolumuza ilk günkü gibi devam etmeliyiz..

ayrıca geçen günde yazmıştım bizim takıma tecrübeli adamlar alınmalı yabancı olarak hem yaşam tarzlarıyla hem futbolculuklarıyla bizim uşaklara örnek olacak cinsten bunlarda bence colman ve rukavina olamaz.. onlar da alınsın ama şöyle 27-30 yaş arası avrupanın önemli liglerinde oynamış kaliteli birkaç yabancı almalıyız ne yazıkki böyle oyuncumuz yok kadromuzda en büyük eksikliğimiz bu bence..
                          Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yaaaa erginin hakkini verin akradaslar gayet guzel oynadi potansiyeli gosterdi tek kotu yani,sadece son macta gosterdi ama yinede cevher var defansa kostu ileri gitti vargusuyle oynadi cok iyi ollllacagini gosterdi yani kesinlikle KALMAALI!!!

ben yanlış ergini izledim galiba ben hiç beğenmedim bence gönderilmeli....
                            Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Ersun Hoca yine haklı çıktı gerçekten Onur bugün harika oynadı onu izlerken birden Casillas ın ilk günleri geldi aklıma herkes o yaşta bir kaleciyi böyle bir takımın kalesine koymak delilik diyodu ama işte casillas İNŞALLAH Onur da onun gibi olur
                              Ağasarlı_61

Yorum

• Transfer bu gece başladı işte.Onur-Musa İki tane taş gibi futbolcu...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Yükleniyor...
                                X