yattara U.boral başta olmak üzere febeli oyuncuları kukla gibi oynattı u.boral ...si TS li oyuncuya tekme sallamak nedemek gösterdi futbolcularımız...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben yanlış ergini izledim galiba ben hiç beğenmedim bence gönderilmeli....Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Abi bence Ergin kesinlikle kalmali! Ergin gercekten Trabzonspora kazndirilan en iyi genc oyunculardan biri! Hatirlamiyosunuz galiba avrupada gol krali oldugunu. Tamam, bazen Erginin kötü maclarida oluyor, fakat hatalardan ögrenilir. Ersun Hoca isi biliyor, Ergini oynata oynata Erginin performanida artiyor, kendine güvenide..
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bence Ergin kesinlikle kalmali! Ergin gercekten Trabzonspora kazndirilan en iyi genc oyunculardan biri! Hatirlamiyosunuz galiba avrupada gol krali oldugunu. Tamam, bazen Erginin kötü maclarida oluyor, fakat hatalardan ögrenilir. Ersun Hoca isi biliyor, Ergini oynata oynata Erginin performanida artiyor, kendine güvenide.
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mesaj şaka dimi.
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bence Ergin kesinlikle kalmali! Ergin gercekten Trabzonspora kazndirilan en iyi genc oyunculardan biri! Hatirlamiyosunuz galiba avrupada gol krali oldugunu. Tamam, bazen Erginin kötü maclarida oluyor, fakat hatalardan ögrenilir. Ersun Hoca isi biliyor, Ergini oynata oynata Erginin performanida artiyor, kendine güvenide.
Elimden geldiğince her yerde yazmaya çalışıyorum...
1983 doğumlu Ergin, 1988 li ÇOCUKLAR arasında gol kralı olmuştur !
Yaşı 25-26 dır.Değerlendirirken göz önüne alın lütfen.Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
biz ts fener macinin genis ozetini nerden izliycez bilen varmi..lig tvyi actim gecmis ozet goruntulertut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimden geldiğince her yerde yazmaya çalışıyorum...
Yaşı 25-26 dır.Değerlendirirken göz önüne alın lütfen..
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz ts fener macinin genis ozetini nerden izliycez bilen varmi..lig tvyi actim gecmis ozet goruntuler
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElimden geldiğince her yerde yazmaya çalışıyorum...
Yaşı 25-26 dır.Değerlendirirken göz önüne alın lütfen.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
bence ayrica ergin cem kesinlikle gonderilmeli..yerlerine super 2 forvet gelmeli....bence kiralik bile gitmesine deymezz..satilmalii..bi adam belli olur topcu olucak diye..25 yasina gelmisler nerdeyse hala iyi olcaklar diyozz...c ronaldo, rooney,,messi bunlar yillardir iyiler ve yaslari hala 23 falantut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne diyosun sen yaa. Ergin daha 21 yasinda, adami 26 yasinda ettiniz. Ayrica 2005 yili Uefa-Meridian Kupasinda U19 Milli Takiminda gl krali oldu!
Güzel kardeşim iyi araştır.Kendisi 1987 doğumlu yazılmasına rağmen , 1983 doğumludur.
Lakin şu an ki doğum tarihi de 1.1.1987 dir...Ne tesdüf yahu ?
O U19 milli takımında oynanırken kendisi 23 ! yaşındaydı !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülentv gece tekrar yayınında verebilir. tabi geniş olmaz
bende cekmiyoki...almanyada kabel bw var bende..ligtvli pakett..oda gecmis,..macin tekrari gece 3 de...uff yatut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne diyosun sen yaa. Ergin daha 21 yasinda, adami 26 yasinda ettiniz. Ayrica 2005 yili Uefa-Meridian Kupasinda U19 Milli Takiminda gl krali oldu!
Yorum
Yorum