ulan bu fatih terim harbiden şerefsiz be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildibu her takimin formasi bulundugu bir spor magzasi olabilir mi?? en sag bölümünde GS formasi bile belli oluyorda ondan sordum
Orası onceden sadece TS-CLUB ürünleri satıyordu,Ama şimdi sahte gs-fb-bjk ürünleride satıyor....
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Arkadaşlar 3 ezikler Trabzonda bırakın şampiyonluk kutlamayı deplasman seyircisi olarak bile en fazla 10 kişi geliyorlar biz ise deplasmanlarda bize ayrılan yerde boş yer bırakmıyoruz o yüzden bu gs bayrağı konusunu kapatalım bize yakışmıyor.
Yorum
-
Şener'in hedefi Şampiyonlar Ligi
Trabzonspor Yönetim Kurulu Başkanı Sadri Şener, gelecek sezon en büyük hedeflerinin öncelikle Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olacağını belirtti. Şener, yaptığı açıklamada, dün oynanan maçta Fenerbahçe karşısında aldıkları galibiyetin gelecek sezona daha umutlu bakmalarına yol açtığını ifade etti.
Tüm annelerin anneler gününü de kutlayan Başkan Şener, şunları vurguladı:
''Fenerbahçe galibiyetini yüreği bizimle çarpan tüm Trabzonsporlu annelere armağan ediyoruz. Futbolcularımız ligin son haftasında sergiledikleri olağanüstü mücadeleyle fazlasıyla hak ettikleri galibiyetin sahibi oldular. Kendilerini yürekten kutluyorum. Gelecek sezon en büyük hedefimiz öncelikle Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olacaktır. Bunu başarabilecek ekip oluşturma adına tüm çabamızla mücadele ediyoruz.''
sporx.com
Yorum
-
lig bitti.. simdi transferlerde sira..
bekliyoruz!...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig bitti.. simdi transferlerde sira..
bekliyoruz!...bende....
Yorum
-
Bir iki sayfa önce TuNcay Soyak'a ait olduğu söylenen Trabzonspor futbol okulundaki Gese bayraklarının bence mazereti olamaz.Sen Tuncay'ın kardeşim.Çaycı,bahçivan,temizlikçi, boşnak ben anlamam.Sahada herkeze saldırıyordun
Yorum
-
İlk olarak mutuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar mevlüt erdinç transferi hakkında bi bilgisi olan warmı?
A milli Aday kadroya çağrıldı, önü çok açık Mevlüt'ün..
Beyefendi Türkiye de oynamayı düşünmüyormuşSanki arsenalde oynuyor orada
Yorum
-
O dükkan hakkında Trabzonspor lisans hakkı, isim hakkı dahil gerekli haklarını kullanmalı. 2 kuruş kazanacağım diye kulübe verdiği zarara bakın. Taraftar da telefon e-mail yoluyla tepkilerini belirtmeli
Dükkanın sahibi olduğu iddia edilen Tuncay Bey eski Trabzonspor ve gs futbolcusuymuş
Cernat'ın yerine ise Villanueva ve Bilal Çubukçu diyorum. Madem Brezilya olmaz diyorlar Şili olsun...En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.05.2008, 11:38.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
bizim mevlütü almamız imkansız çok reklamı yapıldı yapılıyor hala
şu haberde , işte millilerin yeni golcüsü değilde trabzonsporun yeni golcüsü denebilse ne kadar güzel olurdu
trabzon ilgileniyor diyor şansal erman da gelmesin trabzona yazık olur bu çocuğa türkiyede diyor ...En son Night61 tarafından düzenlendi; 11.05.2008, 11:46.Elimde değil...
Yorum
Yorum