Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ani ne sakasi yaa!

tamam ergin senin kuzenin ama doludan at bari az da olsa saçları ile ilgilenmekten topa pek vakit ayıramıyor

Yorum

• Arkadaşlar alakası yok ama sezon açılışını 2 ağustosta mı yapcak yönetim yoksa bu sene ligler geç açılacağı için ileri bir tarihe mi ertelediler?

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        üzülerek söylüyorum bu resim gercektir...

arkadaşlar tesıslerın telefon nosu :
        0212 881 63 63
        Bu konu için başlık açılmalı ...Orası telefon yağmuruna tutulmalı...yönetim haberdar edilmeli...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Nurmara sürekli meşgul çalıyor Mehmet...başka numara varmıdır? Ayrıca tesis özel midir yoksa bizimle resmi bir bağı varmı?
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Transfer başlığı serbest kürsüye döndü. Millet yakında bu başlıkta derdini tasasını anlatmaya başlayacak

Yorum

• bu konuyu başka bir başlıkta tartışalım bu başlık transfer başlığı lütfen...
              Elimde değil...

Yorum

• arkadaşlar numarayı yanlış yazmışım ....

0212 883 63 63
                __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nurmara sürekli meşgul çalıyor Mehmet...başka numara varmıdır? Ayrıca tesis özel midir yoksa bizimle resmi bir bağı varmı?

ERDAL abi özenbir tesis TUNCAY soyak (tunkaya spor tesisleri)
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer başlığı serbest kürsüye döndü. Millet yakında bu başlıkta derdini tasasını anlatmaya başlayacak
                    Bu herhangi bir mesele değil arkadaşım ..... Mümkünse her başlıkta yazılmalı çizilmeli...

Yorum

• İlk olarak Night61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu konuyu başka bir başlıkta tartışalım bu başlık transfer başlığı lütfen...

Konu tartışmıyoruz konu duyuruyoruz... Konunun tartışılacak bir yönü mü varki???

Yorum

• Offf be keyfim bugün cok yerinda yaaaa allah keyfimizi bozmasin bugün, simdi bide iyi transferler duydukmu tamamdir ozaman

Yorum

• Gözler şimdi transfere çevrildi
                          Birinci transfer dönemi 9 Haziran-1 Eylül tarihleri arasını kapsıyor. Kulüpler, anlaştıkları oyuncularla bu tarihler arasında resmi sözleşme imzalayabilecek. Öte yandan, ara transfer dönemi olarak da adlandırılan ikinci transfer dönemi ise 5 Ocak-2 Şubat 2009 tarihleri arasında olacak.
                          ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• arkadaşlar murat kalkan transferi ne oldu ya hiç haberi olan var mı

ben onun transferini dört gözle bekliyorum

selçukla birlikte en iyi transfer o olur olursa

inş kaptırmayız bonserviside elindeyken

zaten bu girayıda b5şktaş kapacak herhalde
                            Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
                            Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• onu bunu bilmem, yerlilerden engin baytar, selçuk inan, emrah eren, volkan şen alınmalı.. hepsi sezon içinde çook büyük katkılar yapar..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi
                                Sayın Abi,
                                Kanımca hiçbiri değil.
                                Çok önemli bir meseleyse başlık açılır orada tartışılır.Burada benim yazdığımla sizin yazdığınızın arasında transfer başlığında sıradışı bir mesaj olması açısından hiçbir fark yok.
                                Eğer Trabzonspor futbol okulunda gs bayrağı olması vaka i adiyeden ise buyurun konuşun transferlerinizi... Yok bu olay önemli ve tepki duyulması gerekli olan bir şey ise hangi başlıkta duyurulduğunun önemi bürokratik takıntıdan başka bir şey değildir. Genç arkadaşların bürokratik takıntıları bizlerden daha fazla aşmış olmalarını umardım.

Trabzonspor futbol okuluna gs bayrağı asılması Alperin gitar sorunu kadar önemli ise tartışılacak pek de bir şey yoktur ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X