Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet yıldız futbolu bıraksın pehlivan olsun bence.sahada güreşmeye çalışıyo yazık gitsin kırkpınarda güreşsin.bu adam bizim için yeterli görenlere el insaf diyorum.
    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• nasıl mail atılıyo ki Trabzon'un resmi sitesine! ! !

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar, cok youtube videolari gordum, cok futbolcu izledim!!

Ama bu bambaska birsey, kim bulmussa nerden bulmussa ve buraya yerlestirmisse, ona iki lafim var!!!!!!!

NE ETTIN ARKADAS, SIMDI TRABZONDA GORME HAYALLERI BASLADI!

TOPLUCA TRABZONSPOR RESMI SITESINI MAIL BOMBORDAMINA VARALIM! BU OYUNCU KACMAZZZZZZZZ
        aynen arkadaslar ben baslıyorum sımdıden kımse kapmadan kapalım

Yorum

• elton için mail kampanyası başlatalım

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nasıl mail atılıyo ki Trabzon'un resmi sitesine! ! !
            Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

gır orda info@trabzonspor.org.tr adres at maılını

Yorum

• İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar, cok youtube videolari gordum, cok futbolcu izledim!!

Ama bu bambaska birsey, kim bulmussa nerden bulmussa ve buraya yerlestirmisse, ona iki lafim var!!!!!!!

NE ETTIN ARKADAS, SIMDI TRABZONDA GORME HAYALLERI BASLADI!

TOPLUCA TRABZONSPOR RESMI SITESINI MAIL BOMBORDAMINA VARALIM! BU OYUNCU KACMAZZZZZZZZ
              O videolara iyi bakın. Her hareket başka maçtan. Gaza gelmemek lazım. Özenle hazırlanmış bir video sadece...

Yorum

• ankaragücünden Gökhan Emreciksin iLe iLgiLendiğimize dair bir duyum aLan var mı ?
                Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Bence simdi sirada kaliteli ve kendini ispatlamis 25-28 yaslarinda kaliteli bir yabanci forvet olmasi lazim.
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O videolara iyi bakın. Her hareket başka maçtan. Gaza gelmemek lazım. Özenle hazırlanmış bir video sadece...
                    ya oyle olabılır ama yeteneklı.....ve genc bost heralde bız begendık arkadas

Yorum

• Çok iyi bişe olsa zaten futbol tüccarlığı yapan bir kulüp olan steau onu bırakmazdı.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o hareketleri yapan adamda potansiyel vardır sonuçta

Yorum

• Kampanya ßaşLatıLacaksa Fatih Tekke için yapıLmaLı ßu Kadronun hem santrafora hem Lidere hem aßiye ihtiyacı var SuLtan da da maşaLLah hepsi var ne dersiniz hoş oLmaz mı?
                          Sevmekse Hayatı anLamLı kıLan; ßordo- Mavi uLan!!!

Yorum

• Arkadaşlar şimdi wikipediadan baktım 22 yaşında 1,53 boyunda sol kanat ayrıca Arabistanın Al Nasr takımında oynuyor.Bonservisi şu ana Araplarda maalesef.Boşuna ümitlenmeyelim.
                            ....ŞOV BAŞLIYOR....

Yorum

• Kaç Saatir Tranfer Haberi Yok Sinirlenmeye Başladım Artık Hea :@
                              Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

Yükleniyor...
                              X