mehmet yıldız futbolu bıraksın pehlivan olsun bence.sahada güreşmeye çalışıyo yazık gitsin kırkpınarda güreşsin.bu adam bizim için yeterli görenlere el insaf diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, cok youtube videolari gordum, cok futbolcu izledim!!
Ama bu bambaska birsey, kim bulmussa nerden bulmussa ve buraya yerlestirmisse, ona iki lafim var!!!!!!!
NE ETTIN ARKADAS, SIMDI TRABZONDA GORME HAYALLERI BASLADI!
TOPLUCA TRABZONSPOR RESMI SITESINI MAIL BOMBORDAMINA VARALIM! BU OYUNCU KACMAZZZZZZZZ
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl mail atılıyo ki Trabzon'un resmi sitesine! ! !Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
gır orda info@trabzonspor.org.tr adres at maılını
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar, cok youtube videolari gordum, cok futbolcu izledim!!
Ama bu bambaska birsey, kim bulmussa nerden bulmussa ve buraya yerlestirmisse, ona iki lafim var!!!!!!!
NE ETTIN ARKADAS, SIMDI TRABZONDA GORME HAYALLERI BASLADI!
TOPLUCA TRABZONSPOR RESMI SITESINI MAIL BOMBORDAMINA VARALIM! BU OYUNCU KACMAZZZZZZZZ
Yorum
-
Bence simdi sirada kaliteli ve kendini ispatlamis 25-28 yaslarinda kaliteli bir yabanci forvet olmasi lazim."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO videolara iyi bakın. Her hareket başka maçtan. Gaza gelmemek lazım. Özenle hazırlanmış bir video sadece...
Yorum
-
İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO videolara iyi bakın. Her hareket başka maçtan. Gaza gelmemek lazım. Özenle hazırlanmış bir video sadece...
Yorum
-
Kaç Saatir Tranfer Haberi Yok Sinirlenmeye Başladım Artık Hea :@
Yorum
Yorum