Adama pepe oyuncağı hediye ettiler hahaha
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe nin 1 yıllık sözleşme yapması kendi açısından top oynamaya geldiğinin bir göstergesi yoksa yapardı 3-4 senelik sözleşmesini yattığı yerden alırdı parasını..İlerde Bizde kalırmı gidermi bilememde bu sene asgari bir ilk dönem jaja performansı bekliyorum kendisinden…
bir oyuncunun bırak 3-4 yıl yatmasını 1 yıl bile yatması gelecek yıllarda oyuncunun kazanacağı maaşı düşürür
malum günümüzde artık 30 yaş oyuncunun son sözleşmesi olmuyor, oyuncuların jübile yaşı 37 lere dayandı, fiziksel gelişim ile birlikte
genç yaşta yatma olayı elbette var ama bu yatanlar vasat ve vasat altı oyuncular,misal baniya bu yaşta yatabilir,zaten yeteneksiz oyuncu,amatörden hallice, euro milyoneri olma piyangosu vurmuş,24 yaşında sıfır kariyer yapmış, bu oyuncular salabilir
ama pepe seviyesindeki oyuncular yatmaz,yada salma planı yapmazEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 11.09.2023, 01:09.TEKKEBALL
Yorum
-
-
Karşılamayı izledim,utandım..hem fanatik hem kültürlü olunamaz mı arkadaş ya…bir fenere bir kartala küfür,bu mu yani sizin tezahüratınız…tüm kanallarda yayınlanacak bu,Pepe kartalın anasını si. Diye karşılama mı olur yav..deli gibi Trabzon de pepe de bordo de tamam..şimdi bjk 2 kat hırsla oynıycak bravo mallar.....
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum