Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adama pepe oyuncağı hediye ettiler hahaha

Yorum

• Her seyin asiriligi zarar! Sevginin de..

Yorum

• Ya şu her futbolcu geldiğinde bilmem kimin anasını s.. falan diye bağırmak nasıl bi beyinsizliktir ya?
        Tvde vs yayın yapıyorlar röportaj almaya çalışıyorlar yaptıkları işe bak
        Utanç duyuyorum bazen.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pepe nin 1 yıllık sözleşme yapması kendi açısından top oynamaya geldiğinin bir göstergesi yoksa yapardı 3-4 senelik sözleşmesini yattığı yerden alırdı parasını..İlerde Bizde kalırmı gidermi bilememde bu sene asgari bir ilk dönem jaja performansı bekliyorum kendisinden…
          bu mantık 35+ yaş oyuncular için geçerli bir durum

bir oyuncunun bırak 3-4 yıl yatmasını 1 yıl bile yatması gelecek yıllarda oyuncunun kazanacağı maaşı düşürür

malum günümüzde artık 30 yaş oyuncunun son sözleşmesi olmuyor, oyuncuların jübile yaşı 37 lere dayandı, fiziksel gelişim ile birlikte

genç yaşta yatma olayı elbette var ama bu yatanlar vasat ve vasat altı oyuncular,misal baniya bu yaşta yatabilir,zaten yeteneksiz oyuncu,amatörden hallice, euro milyoneri olma piyangosu vurmuş,24 yaşında sıfır kariyer yapmış, bu oyuncular salabilir

ama pepe seviyesindeki oyuncular yatmaz,yada salma planı yapmaz
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 11.09.2023, 01:09.
          TEKKEBALL

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Pepe kartalın a.....s....... eşlinğinde vip minibüse geçti

Yorum

• Orada baska takimlarin annelerine kufur edenleri kiniyorum anneler kutsaldir ayni küfürü küfür edenlere edilse katil olurlar
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• 3 yıl İngiltere'de yaşayıp İngilizce'yi öğrenemedin mi yahu. Halilhodzic'in Cardozo ile konuşmaları aklıma geldi...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Küfür olayı tam bir rezillikti.

Yorum

• Oyuncunun gelişini ana avrat söverek kutlayan o gruba Allah akıl fikir versin. Bir de adamın kafasına çap çap vuruyorlar.
                      teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Karşılamayı izledim,utandım..hem fanatik hem kültürlü olunamaz mı arkadaş ya…bir fenere bir kartala küfür,bu mu yani sizin tezahüratınız…tüm kanallarda yayınlanacak bu,Pepe kartalın anasını si. Diye karşılama mı olur yav..deli gibi Trabzon de pepe de bordo de tamam..şimdi bjk 2 kat hırsla oynıycak bravo mallar
                        .....

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Onuachu ve Pepe'nin enerjileri falan çok iyi. Gerçekten içlerinde bir heyecan ve mutluluk var.

Yorum

• Ankaralı olarak söylüyorum Ankaragücü taraftarı bile bizimkilerden elit
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Onuachu'daki etki Pepe'de olmadı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X