Ya Bardhi zaten çöp ilan edildiği geçen sezon bile 6 gol falan atmıştı. Ben de demiştim her çöp bu kadar katkı verse şampiyon olurduk. Skor yapmak önemli ama sahada futbol da oynayacaksın. Bu sene yükselen formu var, 3 maçtır iyiye gidiyor, bakalım sonrası nasıl olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rossy beka belayı yazmış. Açıkcası yerine boudaoui yı isterimManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Royal Heart tarafından düzenlendi; 09.09.2023, 23:55.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu en azından mantıklı. Başka bir seçenek de belirli sayıda maça çıkarsa otomatik uzaması.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRossy beka belayı yazmış. Açıkcası yerine boudaoui yı isterimNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Hoca mevcut form durumlarını takıntı yapmadan değerlendirirse şu 11 ile Bjk maçına başlamalı
IMG_20230909_234714.jpg
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün gece rüyamda Onuachu'nun bu sezon gol kralı olduğunu gördüm. Sezon sonu da istanbul salça olmuş ama bonservisiyle bize transfer olmuştu. Ardından tam Pepe'nin harikalar yarattığını görüyordum ki bizim bebek ağlamaya başladı. Hayırlısı bu akşam Pepe'nin devamını görürüm herhalde.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca mevcut form durumlarını takıntı yapmadan değerlendirirse şu 11 ile Bjk maçına başlamalı
[ATTACH]22169[/ATTACH]THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Pepe'yi normal şartlarda rüyamızda bile görsek hayra yormazdık o derece bir futbolcu. O yüzden Pepe'de yapılan anlaşmanın 1 yıllık felan olmasına kafayı takmıyorum ben. Başarılı olur olmaz o ayrı. Yalnız diğerlerini alırken artık iskeleti kurmak gerekirken bu yılı da blirsizliklerle geçirecek şekilde kadroyu şekillendiriyorsak o zaman sıkıntı büyük demektir.
Her neyse... tek beklentim baba bir 8. 8'le takım bambaşka bir seviyeye gelecek buna eminim. Pepe Onaçu felan hepsi hikaye (). İyi bir 8 geri kalan herkesin iyi gözükmesini sağlayacak.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sanirim opsiyon hakki Pepe'de. Bu yüzden bizimkiler opsiyon yok diyor bence.
Yorum
-
Orsiç'in sakatlığı, bu transferler sonrası bir kez daha hatırlayıp kahredilecek olay. Pepe , Orsic kanatları, yanında belki biri gitse bile Trezeguet ve Visca desteğiyle, marka değeri olarak burada belki 250 sayfa övülen rakip kanat kombinasyonlarından aşağı değildi.
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum