Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKartalın a... s dediler.Kartal deyince bjk lilerin mi denilmiş oluyor.Sizin mantığınızla arnavutlara da sövmüş oldular.Onların da bayrağında çift başlı kartal varYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlasilan sen duymadin sikebaycenin annesi kufur ettiler bu normal mo ya birak küfür normal mo ya neden desteklemek icin küfür gerek misal sana birisi kufur etse ne yaparsın
Yorum
-
TV ler bol bol göstersin diye, Gecenin o saatinde kalkıp havalimanına gidiyorsun, Bizi konuşsunlar istiyorsun, nasıl kalabalık karşıladılar desinler istiyorsun
Saatlerce beklediğin oyuncu çıkışa geliyor
ve hep beraber sağa sola ana avrat düz gidiyorsun, TV ler microfonlarını kısıyorlar ve Futbolcunun yaptığı açıklama duyulmuyor
İyi ses getirdiniz, Bizi Dünyaya rezil ettinizYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
-
Kurum veya kişi. Küfür her türlü yanlıştır. O küfür ettiğin kurumların taraftarı depremden sonra oynanan ilk Avrupa maçında, yani Basel - Trabzonspor maçında, bizim sözde taraftarımızdan çok daha fazla bağırdığını gördüm ben. Fenerlisi, Beşiktaşlısı sesleri kesilene kadar bağırdı, bizim taraftar sustu.
KEŞKE KARDESLIKLERIMIZ DAIMA SÜRSE, SADECE FELAKET SONRASI DEĞİL!
Yorum
-
İlk olarak Colmandante20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurum veya kişi. Küfür her türlü yanlıştır. O küfür ettiğin kurumların taraftarı depremden sonra oynanan ilk Avrupa maçında, yani Basel - Trabzonspor maçında, bizim sözde taraftarımızdan çok daha fazla bağırdığını gördüm ben. Fenerlisi, Beşiktaşlısı sesleri kesilene kadar bağırdı, bizim taraftar sustu.
KEŞKE KARDESLIKLERIMIZ DAIMA SÜRSE, SADECE FELAKET SONRASI DEĞİL!
Yorum
-
SON İKİ Transferlerler naçizane fikrim
Sözleşme şartları falan tartışılıyor, 1 +1 olsaymış falan . Ben her zaman şöyle bir şeyi savundum. Biz taraftar olarak sahada iyi işler yapan oyuncu görmek isteriz. Bu oyuncuları bedava mı alırsınız yoksa yüksek ücret vererek mi alırsınız açıkçası ben işin o tarafında hiç olmadım. Alt yapıdan yetiştirdiniz de iyi oynadı da biz mi alkışlamadık!! O bakımdan gelen kaliteli oyuncu beni heyecanlandırır, Daha doğrusu bir oyuncu bir takıma geliyorsa taraftara heyecan vermelidir. Bu bakımdan bu transferleri çok iyi isimler olarak görüyorum. Sahada ne verecekleri ise maçlara çıktıktan sonra bakacağımız işlerdir.
Maddi olarak bir kazanç sağlamak istiyorsan, Forma satmak istiyorsan, Bilet satmak istiyorsan, Daha kaliteli sponsorlar bulmak istiyorsun, kurduğun takım izlenilir olmalı ve keyif vermeli ve iddalı olman lazım. Üzülerek söylüyorum, Bu transferler olmasa idi maça gitmek için kimse cebinden para vermez di..
Yönetim de bu konuda riske girdi ama taraftarı heyecanlandırmayı başardı.
Başarılı olmalarını diliyorum. Umarım sakat değillerdir ve takıma enerji verirler
Diğer taraftan ben hala takımı oynatacak orta sahaya bir oyun kurucu istiyorum. Aksi halde , bu oyuncuları besleyecek adamlarımız yetersiz bence.
Orta sahaya alacağımız her kaliteli oyuncu diğer orta sahalarımızın da oyunlarını olumlu etkileyecek ve kalitelerini belki görmüş olacağız
Hayırlı olsun tüm yeni oyuncularımızYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum