Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onuarlp, Eskihellaç, Türkmen, Berat, Umut Güneş, Emre Akbaba, Poyraz Efe ya da satılmazsa Enis.

Yedek olabilecek 7 yerli adam.

Eskihellaç ve Akbaba alınmalı bence. Salih Uçandan iyidir. Türkmen ne durumda bilmiyorum da yerine adam bulamadım. Ali Şahini falan kampa götürmez Avzi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Türkmen demişken adam bildiğin müzmin sakata bağladı, oynayıp çok büyük eleştiri alıyordu, oynamıyor kurtuldu diyebiliriz ama yazık oldu çocuğa, yaşı da genç sayılır bu uzun sakatlıklar çok geriye götürecektir çocuğu. Türkmen zor, yerli yedek istiyorsan Baniya var
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şu herif sessiz sedasız Katar'a gitti, 5 yıldır da orada oynuyor.

Sanırım dünya futbolunda bizde oynayıp iz bırakmasını en çok isteyeceğim futbolculardan biriydi.

Yorum

• Rakibin forvetleri Dzeko, İcardi senin forvetin karakuş. Vasat Trabzonspor taraftarının hakettiği vasat forvet.

Yorum

• fbnin iki stoperi manaj'ı baya ezdiler tüm maç bizim maçta üç kişiyi sırtlayıp gol attırmıştı. stoper önemli öyle ayağı iyi falandan önce savunması iyi mi ona bakacaksın.

manaj da öyle istekli bir adam ki bir kere kaçtı, affetmedi.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Draguş 1.7 milyon'a gayet denemeye değer bir futbolcu, bu rakamın altında bir performans göstereceğini zannetmiyorum.

Adamın bize ve bjk'ye attığı golleri kalitesi hakkında baya ipucu veriyor.

Nokta transfer mi tabi ki değil. Ben olsam Onaçi'yi takımda tutar 1 sene daha, Petkoviç'i de alırdım. Böylelikle taş gibi bir hücum rotasyonumuz olurdu.
            Denis Draguş 2023-24 Skills (youtube.com)

Videosunda son derece teknik bir oyuncu izlenimi var.Sol kanatta içe deplase olabilme özelliği de var.Kanat-forvet olması bir avantaj.Son vuruşları da fena değil.İstatistikler de destekliyor.

Ben bu tarz oyunculara karşı değilim.Alternatif olarak bunlardan lazım.Kadroda bulunsun zararı olmaz.24 yaşında daha.Fountas,Lahtimi gibi boş adamlar istemiyorum takımda.

Yorum

• Petkovic fena adam ya onu alabilsek iyi olurdu. Adam hem iri hem de teknik. Gözüm kaldı adamda.

Yorum

• Manaj'ı isterim.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Net manaj
                  Uğur ciftci is olarak
                  Appindangoye kapanan takimlar icin cok iyi ama bize olmaz

Yorum

• Serbest kalma maddesi dogruysa Petkovic gibi havadan yerden etkili A kalite forvet dururken yine maksimum 4. sıraya oynatacak vasat yabancılara para döküyorlar.

Orsic düzelmişken Dragus a bonservis verdirip aldirmaktaki maksat tam olarak nedir ? Trezeguet kazmasi hazır piyasa yapmışken Araplara satılıp kanatlara Nwakaeme gibi özel birisi alınmalı.

Barisic nasil oyuncu bilmiyorum. Mendy varken 6 transferi istiyormuş adama iyice Attamah muamelesi yapıyor onu da 6 dan alıp stoper yapmıştı bize Hamsik, Sosa lazım öne de Jaja lazım ama ismi geçen oyuncular bırakın şampiyonluk yarışını 4. sıraya bile oynatamaz. Avrupa kupalarında da rezil eder. Gruplara kalamadan elenir geliriz.

Enis, Trezeguet, Onuralp sat şunları kur güzel bi takım da şampiyonluk ve Avrupa da başarı hayalleri kuralım. Şampiyonluk senesi Gervinho, Bruno, Hamsik, Dorukhan falan aldik şimdi ismi geçenler skandal. Şu adama transfer yaptırmayın dedik yine başladı vasat ve pahali bomboş transferlere.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Petkovic fena adam ya onu alabilsek iyi olurdu. Adam hem iri hem de teknik. Gözüm kaldı adamda.
                      tam bizim ligin topcusu...bir o birde livaja icimde kaldi..
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• 500 bin daha ateşleyin koitama
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

500 bin daha ateşleyin koitama
                          Dangalak.

O kadar âh aldı, haram yedi ki ondan konuşuyor. Yine de görüntüye bakayım dedim, gol sevincine sahanın kenarına bile gelmiyor ki kameraya gitsin.

Hem ahlâksız hem yalancı.

Yorum

• Draguş rotasyon da iş yapar, 11 oyuncusu olamaz, Petkovic keşke olsa santrafor sorunumuzu kökten çözer, arkamıza yaslanıp izleriz ancak olabilitesi düşük çok tuzlu olur..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Draguş rotasyon da iş yapar, 11 oyuncusu olamaz, Petkovic keşke olsa santrafor sorunumuzu kökten çözer, arkamıza yaslanıp izleriz ancak olabilitesi düşük çok tuzlu olur..
                              Para gömüp oynatmadığımız 3 stoperden tuzlu olacağını sanmam.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• En azından 1 stoperimizin güreşebilmesi lazım. Başakşehirdeki Opoku iyi topçu aslında. Ayağı da fena değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X